off to london!

Nu åker jag till London och är bort tills på måndag, ska bli super kul! men lite flygrädd, inte flygit på ett år men det ska nog gå bra! Hoppas alla har en super helg! det ska iaf jag ha:D

<3

Saltvattens aquarium

Glömde berätta att förr veckan kom mamma och pappa hemsläppandes med ett saltvattensaquarium :S vet inte om det är en 50års kris men dom säger att de alltid velat ha ett! Iaf så har vi numera ett 130liters aquarium i vardagsrummet och snart ska vi börja fylla det med odalde nemos, sjöstjärnor, krabbor och andra saltvattensdjur! Det ser typ ut såhär (minus fiskarna för tilfället):




















TTYL <3




I love this <3


   


Hittade några snygga armband BikBok mellan 49-99kr!


Sweet

Super snyggt halsband från tro det eller ej från Lindex :)


Adventskalender

Inte haft en adventskalender på iaf några år! men blir lite sugen på en när man ser de här lyxiga från thebodyshop! En present varje dag fram till jul, vem blir inte glad av det?



800kr, 100kr eller 1200kr! (beroende på innehållet)

JIMMY CHOO

I lördags släpptes JIMMY CHOO ´s collektion på hm! Maddis ville absolut gå och innan vi åkte till jobbet så åkte vi in till centralen för att kolla in den! det va sjukt mycket folk och alla bara drog i sakerna. Sko och väskavdelningen va det flera timmars kö på så madde köpte en topp! efter jobbet åkte vi in till stan för att kolla igen och dom hade jätte mycket kvar, jag fick både plånboken och ett par skor som jag ville ha :D JÄTTE LYCKLIG! Madde köpte ochså ett par skor och så toppen förstås! Gick en del pengar i helgen men det var värt vartenda öre!

Mina köp:

 

Maddes topp, de röda skorna bytte hon mot dom zebramönstrade istället!




Slut på bloggs strejken?

Dags att rycka upp sig! ska försöka skriva lite mer i bloggen kanske! och det här är mitt 100 inlägg:D
Snart åker jag till LONDON också och hälsar på Alexandra, längtar jätte mycket det ska bli super skönt att lämna stockholm ett tag, även om det bara är 4dagar!



Jag och Alexandra förra året <3

Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0