Sjuk :(

Imorse när jag vaknade så ville jag inte gå upp! Var Supertrött, mådde illa och hade ont i halsen kämpade mig upp och gick till skolan! Jobbade ett tag men fick gå tidigare för Ebba fyllde år! Tur va det för har legat utslagen i sängen sedan dess :( Nu ska jag sova!

Vill bli frisk!

Vi skulle bokat Egypten och Italien men har inte bokat något av dem än! :(


...

Ser inte fram emot den här veckan! Tidiga morgonar hela veckan massa i skolan+ Jobba! Vet inte änns om jag hinner träna i veckan :( Synd om mig va!? haha

Söndags shopping

Idag så åkte jag och D+Jesper till skärholmen! Vi skulle köpa en ny brödrost hem till älskling och hittade också en matchande vattenkokare som han köpte till :) Superfina och passar superbra i hans kök! Jag hittade en snygg svart kofta på rea som jag va tvungen att köpa!


Sen så åkte vi hem och myste framför en film! Tiden gick snabbt idag!


Lördags shopping

Sov ut imorse åt en supergod frukost (bacon och ägg:P haha) Sen så gjorde vi oss i ordning och jag åkte hem hämtade maddis och vi åkte in till stan innan maddis skulle till jobbet kl.17:) Maddis köpte ett par sjukt snygga party skor och jag köpte en Tröja med stenar på :D Massa rea på reapriset just nu och man får mkt för pengarna! Det är så man shoppar som student! LOL Idag är det grabbdag för D och Co (tråkkkigt) men jag är bjuden iaf så ska eventuellt över till baby ikväll och umgås lite med killgänget men först ska jag åta middag med Mammi och Pappi! :D

-Min nya tröja jag köpte! ♥


Fredagen 28/1-2011

Går på kvällen gick jag och D in till stan där vi träffade Christian (Ds bror) och Renee! Vi skulle planera Egypten och åt middag på Jensens Bofehouse... sen gick vi hem till dem och drack rött vin, åt glass och spelade charader! Det va kul men sjukt svårt haha både att göra charader och att gissa :S haha men Tjejerna vann såklart! (kanske inte överlägset men iaf) Supertrevligt! Tiden fllög iväg och det blev!

Bokade dock ingen resa till Egypten men vi har bestämt ett bra datum så nu är det bara att hålla ögonen öppna och bokoa snart! :)

-Min söta pojkvän gör charader! HAHA


...

Pallar inte plugga mer.. har varit på core pass idag, pluggat och jobbat! Barnen va superjobbiga (troligtvis för att de la sig för sent igår) och bara grinade typ! och mamma hade hela jobbet hemma på middag:S fullt hus och jätte jobbigt! fick iaf skjus hem som va lite skönt iaf!

Nu ska jag sova och imorgon så har jag prov! Men de får gå som det går för nu pallar jag verkligen inte plugga mer :S

27.Januari.2011

Händer inte så mkt speciellt just nu! Idag ska jag PLUGGA :( träna? och sen jobba! Imorgon har jag prov sen är det helg:) känner mig supertrött och mamma säger att det är vädret och månaden så jag får väl lita på det och hoppas att det blir bättre!

Inte bättre blir det av att varan kaffemaskin har gått sönder och att det inte blir något kaffe på morgonen!


-Minstingen fick nytt kök igår! Hoppas han blir sysselsatt av den idag också ;)


Oral B

Idag va jag i skolan och sen så kom en från Oral B och berättade om produkterna! -Fick tandborste också! Coolt att nästan alla Oral B tandborstar och eltandborstar har färg indikator dvs färgen på stråna försvinner när efter ca 3månader så man vet att man ska byta :) hihi

- Väntar fortfarande ¨på min värsting eltandborste Trumph som jag beställde i julas eftersom alla har tagit slut! men den som väntar på något gott väntar inte för länge :) right!?


- Oral Bs eltandborstar är grymt bra:) värt att investera lite pengar i!

Alle åker till Australien!


Idag åker Alexandra till Australien! :) Hon ska va där i 5 månader dvs fram till sommar! Lite avvis är man ju!
Jag vill också åka till Australien men det frå bli en annan gång! Hela familjen verkade vara lite ledssna över att hon åker  och det är klart att man är det eftersom det är en familjemedlem som åker bort en längre tid och att man inte kommer att ses lika ofta! Men jag är glad för hennes skulle! Coolt att åka till Australien och det kommer säkert bli ett äventyr för henne och hon kommer ha det superbra!

Plus att eftersom vi har delat rum så har vi glidit ifrån varandra lite efterosm det blir för mkt att dela rum liksom så nu kanske den blir lite bättre när vi inte bor så nära på varandra!

Iaf så är det klart att jag kommer att sakna henne! ♥

 


Skola

Idag är det skola igen:) slutar kl.16! Hoppas dagen går snabbt..

Tandtråd

Hittade de här söta tandtrådshållarna på google när jag letade bilder till mitt arbete! haha



Hittade också den äckligaste tandtråden på roligaprylar.se! 


- Haha skulle inte använda något av dem ofräscht och onödigt! Men lite roliga va dem;)

Lite mer helg?

Åh skulle vilja ha några till helgdagar!

Idag så hade jag sovmorgon :) sedan så gjorde vi i ordning oss och åkte in till södermalm, tog en lång och skön promenad och sedan tog vi det lugnt hemma hos mig!

Hade varit supersönt med helg men nej nu så är det tillbaka till veckorutinerna!

Veckans Schema:


Dagens samhälle!

Här om dagen när jag va på Lidingö så hade 3åringen lånat min mobil och spelade hans favoritspel "Angry Bird"! (Iband när jag måste fixa med annat tillexmpel laga mat och han har tråkigt så får han låna den och spela lite, han är jätte duktig :S) Iaf så sa mamman som själv låter barnen spela att hon läst i tidningen att 3åringar kan spela "angry bird" och andra mobilspel jätte bra men inte knyta skorna själva!

-Är inte det lite sjukt egentlign om man tänker efter!? År det så det är idagens samhälle?


(Men det är ju faktiskt lite beroeendeframkallande;)


Världens bästa D!

Ikväll så ska jag laga favorätten tapas till älskling och mysia framför en film :) han är världens bästa!

22.december.2011

Idag så hann vi med både IKEA och att storhandla! Vi hade bara tänkt kolla på IKEA och få lite ideer efter som vi(jag) kanske ska försöka bygga om garderoben till en sovalkov :) och hitta en välbehövd brödrost (som vi inte hittade) men istället så kom vi ut med lite annat skräp/bra och ha grejer! Vi har också gått och blivit miljövänliga nu!  klart man återvinner burkar och tidningar/papper.


Låst blogg!?

Blev helt galen imorse när min blogg va låst imorse/dag!? Det kanske inte va någon som märkte det men jag tyckte det va jätte jobbigt! (gick ut över pojkvännenn lite såklart :P)

- Jag vill faktiskt läsa min egen blogg! och den är min ingen annan får sätta lösenorde på den! KAPPISCH?

Äntligen helg!

Skönt med en efterlängtad helg!
Igår så jobbade jag sent på Lidingö och tog taxi hem vid 22.30! När jag kom hem studsade jag i säng men kunde inte sova... somnade och sov dåligt hela natten :S Typiskt bara för att man ska ha prov typ! Imorse tog jag iaf mig upp och drack massa kaffe till frukost:P Lyckades hålla mig vaken hela provet och det kändes faktiskt inte helt värdelöst :D (en fråga som jag inte direkt fattade:S)

Slutade tidigt idag åt lunch. Gick till ringen med mammi och pappi och vi hittade ett par nya skor till mig eftersom mina gick sönde rhär om dagen:) Är så sjukt TRÖTT på dumma skinnstövlar som måste klackas om hit och dit och skinn som måste putsas, bättre än lossaskinn kanske men pallade inte med något av dem så köpte istället ett par gummistövlar som ser ut som riktiga skinnstövlar :) SUPERSNYGGA! TACK MAMMA! :D ♥


-Visst ser det inte ut som gummistövlar!? INGE MER BLÖTA FÖTTER :D


Ett ord

Stress!

Haft en kaosdag med bland annat inställt pendeltåg, trasig klack påväg TILL skolan (fick gå med dem hela dan), missat pendeltåg, inte träffat älskling på evigheter, inget plugg gjort etc. Vill ha Fredag nu!


-Önskar man kunde skratta lite!


Gräver ner mig i böckerna

Åhhh har prov både den här veckan och nästa :( vilket suger. Så nu måste jag plugga super mkt till Fredag! Men det är bara att hålla ut några dagar.. måste klara det! Nu ska jag gräva ner mig i böcker och sova tidigt :)

- This 2 shall pass!

18.Januari.2011

Igår kom familjen hem! Hann inte prata med dem så mkt eftersom de hade jetleg och sov när jag kom hem efter jobbet:( men imorse va de uppe och pigga! Däremot så hade de haft vägg-löss på sista hotelet och va tvungna att sanera väskorna i torkskåp.. förutom det så hade de haft det bra! :) Idag när jag kom hem från skolan (som kändes som en lång dag) Så fick jag lite presenter från Bali :)


- Lösögonfransar, pärlörhängen, armband/fotband, nagelpynt och sandaler! :)
Superfint ♥ Tack!


Vatten över huvudet

Har tagit mig vatten över huvudet! Pluggar heltid och nu har jag sagt ja till att jobba 3ggr i veckan:S ehh Hur ska jag hinna med det här schemat? Lät ju hur bra som helst när vi bestämde jobbtimmarna men nu i efterhand så känns det alldelles för mkt.. skola 3dagar i veckan, Jobba tre dagar i veckan, hinna med att träffa älskling, plugga och träna!? (måndag-fredags schema) Kommer aldrig att gå... Snacka om att ta sig vatten över huvudet!

jobbigtjobbigtjobbigtjobbigtjobbigtjobbigtjobbigtjobbigt!

17.december.2011

Idag kommer familjen hem från Bali! Men nu innan så har jag och Alex lite städning att göra eller mest Alex! Sen ska hon åka och hämta dem på Arlanda. Jag ska jobba i eftermiddag på Lidingö :) ska bli kul att se dem igen och både dem och min familj kommer säkert vara pepparkakor och själv är man blekfis liksom :P :S



16.Januari.2011

Idag hade jag tänkt att plugga! prov på Fredag! :( Sen så tänkte jag gå lite på Götgatan!

Får se vad som händer mer..

Helgen

I Fredags Så kom Tränade jag. Sedan kom Dannie hit och vi åt middag med Alex och Hanna. Efter det så gick dem, jag och dannie kollade på sex and the city 2 och åt Ben&Jerrys! Supermysigt :)



På Lördagen så skjusade jag ut D till landet för att han skulle skotta taket men han va bakis och helt trött och osocial. Så det va inte så kul :( Mkt snö och kallt!



På kvällen åt jag middag med Alex och 2 av hennes kompisar och drack "lite" vin :S hehe

Det va min helg iaf! :S

Follow the leader

Partysugen och vill röra på dig!?- Den här låten har vi alltid på gympan :) haha


Skola

Idag har jag skola till kl.12! Skönt att sluta tidigt på Fredagar! Sedan så hade jag tänkt träna och sen ska Dannie och Joanna komma hit och fika med mig! :) Superbra Fredag!


Ledig dag!

Idag va jag ledig från skolan! Så imorse hade jag sovmorgon :) Sedan så gick jag på ett core pass i skrapan och möte upp Alex och handlade lite! Åt tacos till lunch :P

Hade lovat att handla till familjen på Lidingö och kolla till huset eftersom de kommer hem imorgon från Hawaii och kommer troligtvis va trötta! Huset va som vanligt förutom faxen som stod och skrek att den hade ett medelande och grinden som saknades :S ehhhh? (vågade inte röra något av det men de kommer ändå hem imorgon) Satte också upp en välkomna hem skylt :)


Min snälla syster?

Så här snäll är min syster mot min pojkvänn! (vi är påväg ut)



2011.01.11

Haft en jättebra dag i skolan (väldigt trött) men rolig! Kul att prata praktik, fått tillbaka 2 prov som jag fick VG på (högsta betyg:) och fått intyg till CSN! Nu känns det som om jag är päväg åt rätt håll och jag är superglad!

Efter skolan så åkte jag hem och sedan möte jag upp Dannie. Vi åkte hem till henne och gjorde middag (hon gjorde middag;) åt supergod gryta och potatis, drack tee och snackade! Supermysigt!

Sen så vissade hon mig ett sjukt roligt klipp om en tjej som får utbrott över att hon inte har några kläder...

... man känner sig inte ensam om sina klädproblem längre om man säger så.

Back to school

Nu är jag påväg till skolan. Första skoldagen på den här terminen 2! Ska bli kul att se alla och hur det gått med praktiken etc. Sen är det bara sätta igång att plugga nu eftersom jag har prov nästa vecka! hehe

Tror iaf att det blir en bra dag! Vet inte vad jag ska göra ikväll men kanske vara med älskling eller träna :)


Tränat

Köpte årskort på F&S idag! Väl investerade pengar så nu blir det hårdträning inför betch 2011 eftersom jag misslyckades med 2010;) haha Nej, men skönt att komma igång med den igen! Så nu är jag redo för 2011 när det gäller träning, skola och jobb! :) Fit-for-fight!

Bara att köra!


kul:)


Ibland måste killar sysselsätta sig! haha supersnyggt torn :)


10.Januari.2010

Måndag och nu börjar "vardagen" igen. Imorgon börjar skolan, sen hade jag tänkt köpa träningskort på F&S, på torsdag ska jag jobba lite och nästa vecka börjar jobbet på riktigt! Ska bli skönt att komma igång med allt igen även om det varite en rolig jul, nyår och massa mellandagar/ledigt.

Idag ska jag:

X Tvätta

X Plugga

X Fixa gymkort!?

X Träffa älskling <3

kul va!? :) haha

9.Januari.2011

Idag så sov vi till 11, 12-tiden (eftersom det blev spel till sent igår kväll) sedan så åt vi frukost/lunch och åkte in till stan. jag köpte ett par supersnygga svarta jeans (på rea men fortfanade ganska så dyra:S) och sedan så promenerade vi från stan genom Gamla Stan och hem. supermysigt! Det va halt och blött ute och man ser ut som bambi på hal is när man halkar runt på is och vatten... haha


- I minsta gränden/gatan i Gamla Stan! (Bra att gå där när det är varning för ras överallt:S!?)

Vit månad

Efter nyår så känner jag inte direkt för att drick/gå ut över huvud taget! Känner att jag festat tillräckligt för den här månaden rolig som jag är (får se om det fortfarande känns så nästa helg:S haha) Iaf så den här helgen blir lugn och lika så ikväll!

8.Januari.2011

Idag va jag och anki i stan! Hittade ingenting men det va kul att kolla runt, snacka lite skit och ta en kaffe! Behöver egentligen nya svarta byxor/jeans men hittade inga :( Alltid så att man inte hittar det man behöver!

Däremot så var det rea på Bodyshop :) Anki köpte en bodybutter som luktade almond! Alla deras bodybutter lukar supergott och är bra! funderar på att köpa en papaya imorgon:D


LIKE! ♥

Spelberoende

Nya sysselsättningen som slår både krogen, bio, filmkväll, fika, you name it! Det är bara så himmla kul och man skrattar så himmla mkt:D LOVE Spelberoende!

-Liars dic! Nya favoritspelet :D


Stan och fika

Nu ska jag in till stan och träffa den här pricken! Vi ska fika och kolla lite på stan, sen blir det massor med prat som vanligt! :)



Parmiddag

Igår så bjöd jag och D över Dannie och hennes pojkvänn  Micke på middag! Jag och D lagade en av mina favoriträtter Faijtas som vi bjöd på. Supergott! Till efterrätt hade Dannie fixat chokladpudding, grädde och bannaner:P Sedan så spelade vi Stockholmspelet vilket va superkul (tyckte alla utom Dannie;) haha iaf.. Tack för en supermysig kväll allihopa, det får vi göra igen snart!


- Massa grädde till efterrätten! :P
 

-Vi älskar Stockholmsspelet!  ;)


7.Januari.2011

Idag började rean på NK så jag och Alex va tvungna att åka dit imorse! det va mkt som det va 30-40% på men vi hittade inget som vi ville ha men gick runt där väldigt länge och det va kul att kolla runt, det va mkt folk! Sedan gick vi en sväng in på Åhlens där jag hittade ett par nya skinnhandskar från oasis till mig (någin hade sönder mina för några helger sedan så behövde faktiskt ett par nya:)


-Nya skinnhandskarna :)


6.Januari.2011

Shoppade en ny lång kofta igår och idag va jag inne i stan en sväng också och hittade även ett baslinne:) Något hittade jag iaf! Förutom det så har jag varit över till min sjuka pojkvän med thaisoppa och apelsiner så att han blir bättre och frisk snart! (vet inte om det hjälpte men iaf)



Det har f*n varit snökaos, blåsigt och blött ute hela dagen! Så jag tänker inte gå ut något mer ikväll utan det blir lugnt och kanske en film!? Är lite avundsjuk på päronen som är i +27 grader värme!


Vill ha..

.. eller vänta ska köpa eftersom jag behöver en ny perfym snart! :)



Lasagne

Precise gjort en STOR lasagne som jag och Alex ska överleva på några dagar:P

- Så mamma om du läser det här så vet du att vi överlever här i Sverige men det är lite för blött och snöigt :(


- Ser godare ut än vad den ser ut eftersom det blev en low-fatt variant med mindre fett och mer grönsaker! :P

REA!?


Idag så åkte jag och Alle in för att kolla rean. Det är många butiker som har 50% men mest skräp haha vi hittade typ ingenting föroutom en koft som jag köpte från HM. NK hade inte änns börjat REAN!? när börjar den liksom:S Tråkigt att det inte fanns så mkt fint men samtidigt bra eftersom man sparar en del pengar på det! :) hihi

-Juste D är sjuk nu vilket suger (måste bli frisk till fredag)! Vet inte alls vad jag ska hitta på den här långhelgen :(
Någon som vill leka?
 

Slask :(

Så himmla dåligt väder idag, slask och snö, snöslask.. Idag funderar jag på att ta tag i träningen. Har egentligen igen lust eller ork att träna men vet att jag måste ta mig själv i kragen och börja för då kommer jag att tycka att det är roligt! men nej, nu vill jag inte träna :( Snart ska jag iaf gå och handla! hoppas det händer något roligare imorgon för D komer ha långhelg :D



Tråkigt!!!

Har så himmla tråkigt :( Alla har börjat jobba igen och familjen är borta! jag hoppas verkligen att jag börjar skolan nästa vecka så det händer någonting snart! Känner mig så himmla ensam på dagarna när alla jobbar och det är så tråkigt även om jag har saker att fixa med så är det inte lika kul att göra det ensam :(


- Jul och Nyår va det full rulle och nu händer NADA! :(

3.Januari.2011

Haft en lugn och långtråkig dag.. blev mest städning (dammsugit och disk) handlat och köpt album till mina bilder från Bulgarien som jag ska sätt in imorgon. Vi gjorde Tacos till middag och en av Alles kompisar kom förbi. Nu har vi kollat lite på TV och ska sova. Måste vända tillbaka dygnet! :(

♥ CIAO


Spelkväll

Igår så åkte några till Bali medans andra stannar hemma eftersom vi har jobb och skola att sköta:(
Men eftersom vi typ fortfarande va bakis sedan nyår så tog vi en kort promenad och sen så spelade vi Stockholmsspelet, gjorde köttbullar, potatis, brunsås och lingon till middag. Sedan spelade vi även yatsy och Alfapet med kort! haha vi skrattade sjukt mkt och hade jättemysigt och det va skönt att ta det lugnt! Va verkligen evigheter sedan jag spelade spel:P Det va jätteroligt iaf!
Stockholmsspelet!

Alfapet:)

Fina ord va?

Nyår 2010

Först gjorde vi oss fina för det nya året! :) Efter det så kom D och N över till oss och vi drack drinkar och åt snittar. Vi åt en supergod middag med hummer till förrätt, oxfile till varmrätt och till efterrätt blev det nobelglasstårta! Verkligen riktigt god middag! (alla blev proppmätta). 





Sedan så kom några grannar över och vid halv tolv så drog vi oss ner till slussen. Tyvärr så snöade det otroligt mkt och fyrverkerierna va inte så fina som de brukar vara men vi öppnade massa champange och hade tomtebloss med oss så det va supermysigt iaf! :)



Efter tolvslaget så drog jag, Alex, Madde, D och N till metro där vi möte upp Dannie och hennes pojkvänn! Alla va sjukt fulla och party men vi hade det kul och kom hem tidigt på morgonen:) Tack för en superbra Nyårsafton!



GOTT NYTT ÅR! ♥


Nyårsoutfiten

Så här fina var vi på nyår! :D

Nyårsoutfiten:




Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0