Wish(y) list

Många har frågat vad jag önskar mig i födelsedagspresent :) supergulligt verkligen! Förutom världensbästa fest med världensbästa människor, Så får ni lite tips om vad jag gillar här:


- snygga halsband, armband, örhängen är alltid kul att få!


- Älskar The Bodyshop och produkter som luktar gott and make you pretty!


- Jag älskar tomassabo och har världens finaste tomassabo halsband!




- Snygga hårband och nagelack i fina färger!


Vill ha..

Victoria Secret har bästa, snyggaste och skönaste BHarna ever! men också bikinis:) blir mycket shopping där nästa vecka! Hittade ett gång snygga bekinis som vi får kolla efter i NY.




Supersnygga och man får värsta boobissens :)

Min bikinibesign

Såg på bunnys.se att på nelly man designa sin egen bikini :) superkul synd bara att man inte kan köpa sin egen bikini sen också :S haha så här vill jag ha min bikini:


Den skulle vara snygg i svart också :) designadinbikinihär!

Great hairstuff

Mitt hår är som ni kanske vet väldigt rakt! och jag brukar toppera mitt hår för att få volym:) men i höstas tipsade Alexandras kompis oss omTorrvax eller torrshampo som är ett "vittpuder" man tar i hårbotten bennan som ger håret volym, superbra faktiskt! och inte speciellt dyrt..

- Köps på hårsalonger 2st för 160kr eller 1st för 99kr
(haha Dannie det va från OSIS+ inte lóreal)




OMG

 
Now                                                Then

Heeregud kollade profilbilderna på facebook! Jag har verkligen blivit blek och bojkottat solarium :S Haha det är ju så mycket fräschare att vara brun och snyggare men vad ska man göra när man bor i Sverige!? haha
Ser inte änns ut som samma människa!?


Nyfiken

Fick ett kuvert av familjen jag jobbar extra hos ifödelsedagspresent! som jag INTE får öppna förän på planet till New York på fredag! Det verkligen kliar i fingrarna för att jag är så nyfiken :S haha men jag mååååste hålla mig.. ska iaf försöka!!!


30 Mars 2010

Dagens planer är att sitta och fixa lite framför datorn nu! Vid 12. kommer Linnea över för llunch och planeringa av min fest:) fortfarande grejjer som måste fixas men endel är redan fixat/klart:


Idag ska jag också jobba men innan jag åker till jobbet så ska jag ta bort en usch hatar ordet leverfläck på ryggen hos doktorn :( superäckligt! och aj kommer nog göra lite ont när de skär bort den men men.. det är det värt! kram/wishy

Nya produkter :)

I Fredags när jag va hos min kära vän Dannie som har börjat jobba på Loreal fick jag lite roliga prover från bioterm och garnier:) vem älskar inte prover!? sen fick jag också en hårgrej från Kérastase som man ska ha i efter man duschat och lämna kvar i håret/bra för topparna som luktade så sjuuukt gott (liten tidig födelsedagspresent)! Tack Dannie, Jag blev verkligen superglad! :D



blommor

Fick jättefina tulpaner av D i helgen:)


Jättegulligt och viilken tjej behöver inte blommor iband :) man blir superglad! <3


Måndag

Ikväll är det premiär för Americas TopModel :) och sen är det Svenska hollywoodfruar! Måndagar kommer att bli min TV dag!




Helgens song


JA, jag är en schlager nörd :P Haha men det är en så skönt låt!


Icke-store

Den lugna lördagskvällen va helt ok, blev mycket puzzel med E och mys framför TV imorse med frukost på sängen/soffan. haha Nu ska vi iväg till icke-store (IKEA) om man läser det på engelska så låter det så:S:)


Barnvaktskväll



Lördag kväll=barnvaktskväll, kanske inte låter som väldens roligaste men barnen är väldigt söta och snälla och så får man jue betalt:) Så det blir säkert en helt ok och lugnt kväll!


Sminkning

Igår när jag skulle iväg så va jag ganska seg. Jag och Madde tog det lugnt och kollade på TV sen kom jag på att jag va tvungen att göra mig i ordning och sa "åhh.. fan va jobbigt.. jag måste sminka mig nu" Madde bara "Jag kan göra de!" Jag bara "JA! Okej" hon sa att jag inte fick se något fören hon hade sminkat klart! Först va jag lite nervös över att jag skulle se ut som en clown och att jag inte hade tid att ta bort allt och sminka om mig om det skulle bli fult! Men hon lovade att göra snyggt och så här blev resultatet:)


Smink gör under!


Visste blev det snyggt:)!?


..

Igår va det supergood middag hos Dannie och sen blev det en sväng till TIFFANY´S på götgatan:) Det va mysigt och idag mår jag faktikt riktigt bra trots rödvinet igår. Nu ska jag ut på stan med Maddis för att införskaffa en pressi till hennes kompis som fyller år idag:)

Ciao! <3


FREEDAG!

Härliga Freeedddaaag! vad ska ni hitta på? Jag har precise blivit sminkad av Mqdde och ska hem till Dannie nu på middag och lite vin :) egentligen skulle jag va där kl.18.00 men som vanligt är jag seeenn! typiskt mig:S kanske därför hon sa 18.00 för att hon vet att jag kommer senare:) HAHA Sen blir det eventuellt utgång med D och kanske Linnea. Yaaaay

Kram/wishy


SUPERGLAD! <3 fint sminkat va!?

Litet rån?

Någon som gillar smörgåsrån? Haha Madde älskar dem så pappa köpte ett litet till henne :) SUPERSÖT!!!






Våfflor

Våffeldagen = måste äta våfflor!? Jag som åt så onyttigt igår :S haha ajja man lever bara 1 gång! Det får bli lite soppa också för att jämna ut det hela :) kram/ wishy


Felsms

Till: Flickvän Nadja
Sms: Fan va taskig jag känner mig. Sov över hos Nadja och hon bad mig gå ut med hennes jycke innan jag skulle dra när hon var på jobbet. Jag gick till affären och glömde hunden fastkopplad i en stolpe. Nu är jag på väg dit igen och hämta hunden. Vad gör man om den inte är kvar? Är livrädd för att hon ska få reda på det
Svar: Om den inte är kvar så lovar jag att du kommer ångra att du någonsin träffat mig. Om den är kvar vilket jag utgår från så går du hem till mig och väntar där tills jag är hemma. Jag är där om 30 minuter. Jävla idiot.

Förklaring: Tror inte det behövs förklaring. Men jag skickade till min dåvarande flickvän av misstag. Hon blev vansinnig.

Madde läste det här sms för mig på Felsms! Jätterolig och det finns massa andra roliga felsms man kan läsa där:) jättekul att läsa och jag lovar att man själv kommer hamna där någon dag! LOL



Varför?

VARFÖR HAR TJEJER SÅ MYCKET SKOR OCH VÄSKOR?

SVAR: FÖR ATT DET SPELAR INGEN ROLL HUR TJOCK ELLER SMAL MAN ÄR! DE PASSAR ALLTID! :)

True, man kan inte känna sig fet i ett par skor eller en väska! right?


Svullo

Nu har jag myst och fikat hela eftermiddagen med Soffi, Daniel och Maddis :) super mysigt och jättekul att träffa Soffi men supermätt efter en kväll med vanilj/äpple munkar, kaffe, tacos, salami:S haha Verkligen svullat idag! Där försvann min nyttiga vecka :( buhu..

Vi måste ses oftare :) Nu ska jag chilla lite framför TVn med D!
Hoppas alla haft en bra Onsdag, och jag längtar till helgen.. Kram/wishy 

PS. Svart är ute och deprimerande så jag måste byta min bloggbakgrund igen :S DS


Fika dags!

Nu ska jag ner till sofie och ta en fika :) wooohoooo jätte trött efter blodgivningen som vanligt men det ska nog bli bättre efter en kopp kaffe! Kram/wishy

Onsdag

Onsdag redan:) SNART ÄR DET HELG!

Dagens to-do-lista:

X Ta en promenad i det fina vårvädret

X Lämna blod (tapper blodgivare sedan 18års ålder:S men tycker inte alls det är kul)

X Skriva lite ansökningar till utbildning

X Skicka in vilka veckor jag ska jobba i sommar :(

X Fika med Soffi. superlänge sen vi sågs nu! jättekul

X Myskväll med D!


Kan en onsdag bli bättre? skulle kanske kunna klämma in lite shopping också ;P men jag har ju shoppingförbud nu innan jag ska till New York!



Fest klänning

I New York ska vi leta party klänningar för min födelsedags fest i April och Maddis i Maj! självklart ska vi till forever21 som har jättefina kläder alls dyra men sen finns det lite andra kanske "finare" butiker som man också bara måste besöka och kanske också hittar något där.

Kollade runt lite och hittade några klänninga i den stilen jag vill ha från forever21:

Klänning1: Klänning2:Klänning3:

klänning1 är favobriten! Svart är inte speciellt kul kanske så vill nog helst ha nogon beige elller mörklila klänning:) jag kommer absolut att hitta något och den får absolut INTE användas innan festen dvs premiärdagen;P LOL



Twins

Maddis och jag hämtade tvillingarna S och H på dagis.. Först va jag själv med H och jag tog upp mobilen för att det ringde.

H: Har du en Rosa telefon? :) (ser superglad ut)

Jag: Ja, det är ett skal för att skydda telefonen.

H: Jaha

Sen kommer Maddis och S. och jag läser ett sms på min telefon.

S: har du en rosa telefon?

Jag: Hahaha ja det är ett skal för att skydda telefonen.

S: Jaha

Tyckte bara de så sjukt söta! Jag tror aboslut att tvillingar har något speciellt band och är väldigt lika :) (det kanske var roligare när man va där)

Vad vore livet utan..


SYSTRAR!?



Påskfjädrar

Påsken känns inte alls nära men ändå har alla blomaffärerna börjat sälja fjädrar i alla möjliga färger! Jag älskar juförsej påsken och längtar ju till New York men är det inte lite väl tidigt!? Det kanske inte är det men hur många har redan köpt påskris? ..iaf inte jag och jag tror inte änns att vi kommer att ha det i år eftersom att vi åker bort då! Fint med lite färger efter en kall och grå vinter :)



Snart är det sommar tid igen också!


Bästa känslan


Hittade den här bilden bland mina foton, Guud vad jag saknar Half Moon Bay och Californien! (Inte världens bästa väder men det blev soligare sen)
Jag och Madde ska ut och rida i skogen snart:) det är ju så sjukt kul och bästa känslan!


Trötter

Sååå sjukt trött och vaknade inte förän nu, Kunde inte sova igår och somnade inte förän vid.02 :( Idag är en sån dag som jag skulle kunna sova hela dagen och det små regnar ju ute så det skulle vara en bra filmdag om det varit en helg (+bakis) men det är det inte! Tur att jag inte börjar förän senare idag iaf :D

Nu ska jag fixa lite andra grejjor på datorn! Kram/wishy


Sleep time

Är faktiskt sjukt trött nu även om jag haft en ganska så chillig dag :D Måste verkligen boka något till i sommar! kanske blir en sväng till Vegas Baby men vem vet... skulle va sjukt kul att åka till något super varmt och super party i sommar. Kanske Stockholmsveckan på Gotland också (det kan man väl inte bli för gammal för eller?)

SNART ÄR DET HELG BY THE WAY! GOD NATT <3





varför sitta inne? :S

Det är typ världens finaste väder ute (förutom det slask som är på marken) och själv sitter jag inne framför datorn :S Ska försöka ta en promenix senare innan jag ska till jobbet, kanske med Maddis:)



- Dagens I-lands problem: Måste hitta en DJ till min födelsedagsfest :S Har ingen musik än, det är superviktigt! annars kommer det inte bli något riktigt party utan bara fulla människor ;P som pratar i munnen på varandra! HAHA (Har en potentielle som förhoppningsvis inte blir allt för dyr)



Provar BURNenergi-shots



Jag och Mqdde provar BURN energi-shots!  Det va inte alls så gott som vi trodde att det skulle vara haha... och vet inte om jag blev så mycke piggare heller :S den ska motsvara 4stycken redbull!

Betyg:  (noll stjärnor av 5) :P haha


Måndag

Dagens to-do-lista:

X Sovmorgon

X Damsuga (på tiden)

X Kolla på utbildningar

X Träna FS

X Jobba


Måste säga att mitt liv är väldigt händelserikt just nu :S
Undrar vad jag gör om ett år!?



Två sakersamtidigt=svårt

Snart börjar ballar av stål! Det är så sjukt kul men förra veckan när jag och Mqdde kollade på programet satt vi framför datorerna samtidigt och jag missade hela programet! Jag kan verkligen inte sitta vid datorn och kolla på TV samtidigt:( Haha Aldelles för svårt! Så nu ska jag försöka stänga av datorn för kvällen :P

Hoppas det allt är bra med er! Kram/wishy


Dagens roligaste

Heidi Montage vill ha barn med Spencer i de nya avsnitten av THE HILLs! Hon sa till Audrina att hon skulle sluta med P-piller och försökte på så vis bli med barn med Spencer Pratt! Spencer hittade ett graviditetstest i sopporna och trodde att hon va med barn, han blev INTE glad (fast hon va inte det). Han hade då en diskussion med kompisen Brody.



Roligaste komentaren! Svaret är kanske att killar inte är på samma nivå som tjejer och INTE lika ansvarsfulla när de är unga och det är tjejen som bär på barnet!? men varför inte? Han sa också att han tyckte det var spermakidnappning! Att Heidi försökte bli med barn bakom hans rygg. Nu ska de väl vänta med att skaffa barn tills det ärbåda redo :)

Jag ock Mqdde skrattade iaf när vi hörde deras samtal och dom va helt seriösta:) haha


Sommarfint

The Garden Collektion släpptes den 18Mars och den är redan slut! Jag som så bad iaf ville ha en av deras suppersöta och superbilliga klänningar (dyraste plagget kostar 499kr). Får hålla utkik på HM framöver. Man längtar verkligen till sommaren när man ser så finna sommarkläder :)





Tack!

Jag kanske inte skrev det men Linnea i min klass åkte till Thailand i 2,5veckor och kom hem förra helgen! Eftersom jag inte läser kursen vi håller på med så va jag inte i skolan förrän i Fredags för omtentan. Iaf Linnea hade köpt nagelpynt till mig i Thailand som jag fick i Fredags:) supergulligt och jag blev jätte glad!

Tack så mycket Linnea!

Som ni inte heller kanske vet så tycker jag det är sjukt kul att styla naglar (helst på andra men också mina), så nu kan jag göra det i massor!


- Nagelpyntet, massor av färger och former!


Mäster Katten i stövlar

Vet inte om de syns så bra på den här bilden men här är mina nyinköpta knöhöga skinnstövlar:) Va tvungen att ta en bild på en parkbänk inomhus, det kanske är vanligt men jag tyckte det va konstigt:S


- Visste är dom snygga!? :)


- Den vanliga posen, ett måste!




SUSHI

Innan jag flyttade till USA så åt jag INTE sushi, jag tyckte inte att man kunde äta råfisk och att konsestensen va eww. men I USA hade det världens godaste Sushi och alla Au Pairer åt sushi minst en gång i veckan och många va från Japan så jag lärde mig inte bara äta sushi utan även göra sushi en gång!






Jag och världens bästa Maricela från Mexico <3

Den bästa Sushin jag någonsin ätit!!! Och saknar den varma sushin lite också :P

- Nu ska jag äta oxfile, bakad potatis med olika såser, sallad och bröd!
Det är också supergott:) Mmmm...



Tjena

I går va jag ute med två kompisar från klassen (blev inte så mpnga fler eftersom alla va slutkörda efter veckan tydligen) det va kul vi gick till två ställen på söder bara och de va en ganska så lugn kväll! Idag har jag blixtrande huvudvärk av rödvinet som dracks igår :S HAHA jag som INTE brukar få bli bakis av rödvin. blev endel bilder igår iaf och en bild säger mer än 1000ord :)


Måste ta en bild innan man går ut :) (jag ser väldigt rund ut LOL)

  
glada människor, vin och en pose?

  
Massa bilder på en glad jag!? jag tror att jag redan börjat få huvudvärk av vinet:S





Fredag!!!!

Snart kommer Linnea över och sen lite mer folk från klassen, SEN BLIR DET UTGÅNG! :)
kanske blir lite pics under kvällen som jag kan lägga ut!

Köpte ett  par knähöga stövlar idag för 500kr i skinn, 70% slutrea vid slussen :) superklipp eftersom de kostade 1595kr från början! najs bajs

Hoppas att ni har en bra fredag :)

Pause

Har kommit fram till att bloggen INTE är bra för mig just nu! Jag har massa saker jag måste göra och ingentligen ingent viktigt/roligt att skriva om :S så nu tänker jag inte blogga på ett tag eller ska iaf försöka att inte blogga något förän i helgen:) För då blir det massa roliga saker hoppas jag!

Ha det bra sä länge! Kram

Vår blusar






Alla från HM :) Lindex har också jättefina blusar!



10.15.03

Dags för Hollywood Fruar och glass med Maddis :P Mmmm...
(borde igentligen plugga men det är en dag imorgon också)

Sen hoppas jag att jag snart ska få PhotoShop = SUPERKUL!



Morgonens låt!





Verkligen palla!

Hoppar över den tråkiga kursen som börjar idag, har alldeles för mycket annat att koncentrera mig på känns det som. plugga till omtentan och hitta LIA-plats! Varför måste jag lägga undan allt till sista sekund:S? verkligen palla att behöva göra allt nu, varför gör man inte bara det på en gång!?


April April

I April händer det massa roliga saker, det kommer att bli riktigt kul och längtar jätte mycket!

  • 2-8 April New York
  • 6 April D får Nya lyan. massa roliga saker att fixa hela månaden :)
  • 7 April fyller jag hela 22år! (Ingen ångest alls :S hehe)
  • 10 April födelsedags partaj för vänner
  • Sen blir det LIA-praktik (Om jag lyckas hitta någon:S)

 

- Tänkte ha maskerad tema på partyt men jag är kanske lite för gammal för det!?


Promenix

Söndag igen och solig dag. Idag ska jga ta en promenix in till stan med D! superskönt väder :) Sen måste jag fixa lite saker inför veckan som kommer. Vet inte riktigt hur jag ska göra med skolan, omtenta, praktiken, jobbet etc. Så måste bestämma och planera hur jag ska göra. Det löser sig säkert, får tänka positivt!
-Nu blir det promenad i solen med D.


Vinnaren av Melodifestivalen 2010 är...

...Anna Bergendahl :)

Vinnaren av Melodifestivalen 2010 och den som får representera Sverige i Oslo blev Anna nergendahl! Hon är bara 18år men hon har en stark röst och "ser" väldigt svensk ut och jag tror att det kan gå bra för henne i Oslo.  Jag tycker hon verka vara en jord nära tjej och sjöng låten "This is my life" som gav mig rysningar.

- Vad tycker ni? Tror ni att hon kan vinna Euorvision song contest 2010?



Anna Bergendahl, "THIS IS MY LIFE" :)



Favoriter



Många bra artister i Finalen i Globen idag! Vill helst se att någon av det här går till finalen i Oslo =)

Ikväll blir det schlagerkväll (igen) med familjen och D!!!! <3



Melodifestivalen genrepet

Igår va vi på genrepet och vi hade jätte kul men ikväll är det THE REAL SHIT! :) wooohooo
Här är lite bilder från gårdagen:

  
  

Världens lyckligaste clara studsade ut ur globen med Eric Saades aautograf =)
Hon va grymt söt och lycklig! HAHA



10.13.03

Melodifestivalen va superkul igår men tror det blir bättre ikväll mer drag kanske :S haha iaf ska lägga upp lite bilder sen. NU ska jag ta en promenix in till stan med Maddis och mammi i solen!


This Week

- Jobbat på Lidingö

- Solen har kommit fram!

- Gjort ett jättebra/lyckat projekt i skolan

- Fick IG på B2B tentan (Inte förvånad, så nu blir det omtenta den 19!)

- Fått vara med D mycket! :) <3

- Köpt mina WANTED treggings från HM, superglad.

- Såg två vita Limosiner idag, troligen påväg till globen! (Nöldvändig info:S)

- Gick precise över Medborgarplatsen och såg att Snaps hade öppnat uteserveringen och alla satt i vinterjackor och njöt av solen! Det såg verkligen mysigt ut:)

Ikväll ska jag, Maddis, Clara och Sofia på Melodifestivalen genrepet! Det ska bli jättekulfaktiskt jag är egentligen lite schlager nörd :S HAHA men Clara som är 8år och hennes kusin Sofia ser nog ännu mera fram emot det!

Trevlig kväll alla vänner <3



WANTED

Kan inte hitta den här klänningen på HM någonstans!!!??? Har verkligen letat och velat pröva den jätte länge men hittar dne inte :S Den har funnits ett tag nu så den kanske är slut? (skulle va jätte fin och skön till sommaren)



Sen vill jag ha ett par svarta treggings 199kr från hm med guldiga dragkedjefickor fram och fickor där bak :) Får se om de finns i min storlek nästa gång jag går dit :S hoppas, hoppas...



Trött

Kul att jag går upp 07.15 idag för att jag trodde att vi skulle va i skolan vid klockan 9 men får reda på att vi inte ska vara där för än kl12.00 *suck*:( (Jag somnade lixom klockan ett i natt) BUHU.. Då har jag iaf tid att fixa lite grejer nu då!!! =)


Photoshop!?

- Någon som vet vad PhotoShop kostar? eller någon som har det? Funderar på att skaffa det!

(jag är så trött på paint :S)


10.10.03

Deggat hela morgonen bara för att jag har sovmorgon och inte behöver åka hemmifrån förän vid 14:S haha bode verkligen göra mig i ordning nu.. idag har verkligen varit en seg dag men skön!!! Ajja. nu ska jag börja göra lite nytta :D Hoppas allt är bra med er och att ni går ut i solen!






Nya nagelacks färger




Brunt eller blått nagelack? jag föredrar fortfarande Lila eller Pastelrosa!! Har också hört att grått nagelack är inne:S men jag tycker mer att det verkar skitigt men man kan ju pröva :) eller?

- Någon som provat? Vilken färg på naglarna är snyggast tycker du?



Tvätta!?

På Bolagret som ligger i Skanstull såg jag att de hade jättesmart tvättkorgar! Jag tänkte framför allt på D eftersom han flyttar hemifrån snart och är ingen hejare på att tvätta! Tänkte att den kanske kunde underlätta lite, det är ju att sortera som är det jobbiga och svåra!?



Superbra inflyttningspresent till kille/killkompis!? - 139kr på Bolagret (Finns i svart också)
Jag ska iaf köpa en till D när han flyttar till sin nya lägenhet i April:)



Tisdag

Tiden går så sjukt snabbt, fattar verkligen inte vart de tar vägen!? Veckorna bara rinner iväg :S Nu har det iaf blivit lite finare väder, solen tittar fram (även om snön smälter och det är slaskigt och halt)
Imorgon är jag ledig från skolan :) så skönt med sovmorgon!!






Gammal favvorit

Den här låten va en av mina och min bästa kompis cecilie favvorit låt när vi bode i CA! Den spelades minst en gång varje dag :)



Bord eman inte bli trött på den efter typ 10ggr?


LOL

Maddis skrev ett lite provocerande inlägg på Dessies blogg (vad gör man inte för lite besökare;)?Några blev inte glada och gillar inte pälsar!? Det roliga i konversationen är Alexandras kommentar... Jag dog av garv!


Billigt på HM

Köpe ett jätte snyggt Linne/klänning i förra veckan på HM:) Så här såg det ut!


kostade bara 49.50kr!!! Det är ju sjukt billigt :S trodde nästan att det va något skummt med den!? Fin va? :)



Superglad

Igår kom D änligen hem, har saknat honom jätte mycket och är superglad att han är hemma igen! Bra som han är kom han inte tomhänt hem, igår fick jag det här:


Världens godaste parfymspray och bodybutter från Victorias secret (VANILJ)


Nagelack från SEPHORA by OPI :) Världens bästa nagelack!

Fick hem tre favvoriter på en och samma dag, Det kan inte blir bättre ;)
Tack så mycket D<3


spets


Topp från HM :)


Klänning/Linne från HM <3


Saturday

Sitetr och försöker att fixa med min nya blogg header :S jag tröttnar så snabbt och känner att det behövs förändring :S haha Men så måste det vara krångligt och det tar sjukt lång tid!!
Ikväll såg jag sista chansen i Melodifestivalen, I år har jag tro det eller ej sett alla deltävlingar plus dagens :) Schalager tönt? ABSOLUT!!!

Imorgon kommer D hem det ska bli jättekul <3 Hoppas alla har en bar helg och att ni inte halkat på gatorna idag eftersom det varit så sjukt halt :(

//CAIO!


Randigt och Jeanstyg

Jag trodde verkligen att randigt och jeans va so last year! men tydligen INTE hm hade tydligen en kollektion som hete "THE BLUES" med massa snygga randiga och jeans plagg:) Tycker att det va jätte snygga och superbra pris. Men många och det som jag ville ha är tydligen slutsålda, får se om jag hittar något imorgon! :)




Nu den 18 Mars ska det också ha en Garden Collektion! Hoppas det är lika bra som denna.
I <3 HM


Äntligen fredag!!!

Det är så skönt att det är fredag och jag hoppas att det blir en LÅÅÅNNGG och skön helg :)
Ikväll ska vi fira mormor med släkten.. Så det blir iaf en lugnt kväll. Vi fick en burk med jelly beans när familjen kom hem från London som vi ska öppna nu!! mumsmums :P

Hoppas allt är bar med er! Jag vetg inte riktigt vilka som läser min blog och ingen gillar att komentera heller :(

Ha en bra FRREEDDAAAGGG <3


Sixteen minutes of fame!?

Vårat arbete på skolan handlar om skorna Sixteen minutes of fame, två veckor gammalt mätrke!
Super kul faktiskt och skorna är faktiskt snygga :)





Det här är mina två favoriter iaf :D

Vad tycker ni?


10.03.03

Idag kommer Maddis hem efter olyckan i Idre! :) det ska bli så skönt att få hem henne <3 Sen ska jag jobba på Lidingö senare! vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom det, det har inte hänt så mycket den här veckan :S

Hoppas allt är bra med er! Ciao <3

Premiärer

Såg nu att Desperate Housewifes börjar NU!! så spännande måste se:D
Sen såg jag också lite av "Dating in the dark" trodde det skulle vara roligare än vad det var. men jag va inte helt imponerad:S
Idag kollade jag på en lägenhet i Svedmyra men den va för OFF om man kan säga så både buss och tunnelbanna för att komma in och som söderböna så kände jag mig lite väl långt hemifrån tyvärr! Får kolla på fler helt enkelt och det va ju bara första :D

//<3

OTUR

Jag tror att jag har fått en höst depression igen.. all är bara grått och slask, jag HATAR plugget! + Att alla är bortresta! :(
Inte nog med det så fick jag ett samtal för en halvtimme sedan av en ambulanspersonal som sa att hon hade madde med sig och sedan fick jag prata med en liten ledssen Maddis som är påväg från idre till Mora Lassaret för operation av en bruten/krossad arm! (Hon åkte till idre igår och verkligen ÄLSKAR att åka snowboard)
STACKARS MADDE, Hoppas det går bra med operationen nu i natt, tycker jättesynd om henne och att det är jättejobbigt :( Men det kommer nog att gå bra!



www.Mqdde.blogg.se 

/ I LOVE YOU <3



Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0