Söndag

Va super pigg imorse och studsade upp tidigt eftersom man ställt fram tillbaka klockan en timme. Åkte till D och sen iväg för att han  och Jeppe skulle spela bandymatch :) Superspännande match och de vann såklart!


Efteråt så käkade vi sen blev det myskväll resten av dagen :)


Födelsedagsfirande!

Igår åkte vi ut till Sanna och Sofie:) åt god tårta och drack lite vin! Supertrevligt :) Sedan drog jag och systrarna vidare till Lime-ricks.. som för en gångs skull va så himmla tråkigt, tror jag va där med fel folk eller de verkade inte direkt så taggade och älskling va inte där. Behöver inte säga så mkt mer! :(


- Jag visar inte fingret på första bilden:S haha körde min vanliga pose men fotografen missade lite!


Ställ tillbaka klockan en timme

Vaknade och kollade på min väckarklocka vid sängen.. 9.30! varför har inte min mobil ringt?? kollar på mobilen. Klockan är 8.30?? Ehh juste man ska ställa tillbaka klockan en timme, vilket betyder att man får sova en timme längre på morgonen :S haha ALLTID ska jag bli förvirrad/förvånad när det hände! - Nu är hon iaf 9.30 :) haha


IKEA

Har varit på IKEA hela dagen :) haha jätte kul men blev helt slut och det blev en del saler.. ganska så mkt nya glas men det är ju så sjukt billigt på IKEA! haha



- En av tre kassar! :P


Våldgästad och idol

Igår skulle jag och älskling ta det lugnt.. men när vi satt och åt en supergod middag som vi laggat så hör vi hur flaskhalsar klingade utanför dörren sedan plingade någon på dörren :S ehh.. vafan är det här? In kommer daniels två kompisar med öl och vin och våldgästade oss.. haha Daniel kunde inte dricka men jag kunde ju :P Vi kollade på IDOL, drack och åt snacks :) sen hade vi allsång typ hela kvällen :) det va faktiskt mysigt. men det blev lite senare än tänkt!!

Nu ska vi åka och hämta J sen ska vi åka till IKEA och ÖB för att shoppa lite :)
P.S Skulle fika med Linn men hon hade blivit sjuk, så det får bli en annan gång D.S.



Kudd shopping

Efter lunchen igår så möte jag upp älskling och vi åkte till HM HOME i stan för att köpa kuddar till hans soffa :) (älskar den butiken, madde och alle kom också in till stan) Vi har lite olika smak men vi valde varsin kudde som passade riktigt snyggt ihop och båda va supernöjda:)

-Mysskudde med fjädrar på! :) (349kr haha)



Resultatet blev dessa: Jag är en sucker för lila och sen valde D den andra! *like*


Vad händer i helgen?

I helgen så jobbar D jour vilket betyder att det inte blir någon utgång för hans del:S Och så lyckades jag planera in ganska mkt på lördagen men för övrigt är det en ganska så lugn helg :) 




28.oktober.2010

FREDAG igen! Veckorna verkligen flyger fram :S Idag hade jag tänkt träna spinning och i eftermiddag ska jag in till stan en sväng, hoppas jag hittar ngt bra :)


Marabo Vinter Vit

Gud vad jag har velat smaka marabo vintervit sedan jag såg att den kommit :P Så igår vi storhandlade va vi tvungna att köpa den (2st faktiskt). Den va lika god som den såg ut! Ni MÅSTE pröva den (smakar som tobleronevit typ).



what a feeling

Kom precise hem.. jätte jobbig och lång dag har det varit! Har precise pratat med min praktikplats och de verkar verkligen hur gulliga som helst (hoppas).

Nu of 2 praktise :) snart är det halloween så fram med maskerna!! haha



28.oktober.2010

@ school -Åhhh vill ha helg nu! Går till kl.16 i skolan idag.. sedan hade jag tänkt hinna med ett träningspass och sen ska jag träffa D! Torsdag idag imorgon är det FREDAG :)

GRATTIS

Idag fyller de här snygga tvillingarna 21år! Har känt dem sen jag va 6år:)
Grattis tjejer ♥

- Sofie och Sanna!

SUPERGLAD

Jag ska praktisera på ftv Mörby (mörby centrum) GUUUD vad roligt! :):):) Hoppas det blir bra!

och hur gick det för Madde?

För er som undrar hur det är med Maddis som trillade ner från en balkong i Grekland 30 Augusti i år och bröt beckenbenet på 5 ställen så är det mkt mkt bättre:) Hon kan faktiskt gå nu och går på (eller ska iaf) gå på sjukgymnastik 2ggr i veckan. Hon har börjat umgås och gå ut med vänner igen och är nästan helt återställd, visst hon är lite glömsk och lyssnar dåligt ibland men fysiskt så mår hon bra :)

-kryckan får bara följa med ibland nu för tiden! Hon hade tur i oturen och har läkt ganska snabbt iaf:) ♥

woho

Provet klart:) superskön känsla varje gång man är klar!
-men nu är det bara att börja plugga in för nästa prov som redan är nästa vecka:(

Idag ska jag försöka hinna med ett träningspass efter skolan och sedan träffa älskling :)

ångestångestångestångestångest

Skulle ha pluggat mer till provet imorgon :( buuuhuuuu får skylla mig själv!!! (faktiskt) Ska kolla igenom det igen sen är det läggdags och imorgon är det bara KBK!!!

-WISH ME LUCK!

Sorgligt

Idag va A sjuk och blev hämtad från skolan och jag fick rycka in lite tidigare!!! Sen så hämtade jag hem hela gänget TIDIGT dvs runt 14-tiden. Sedan va vi hemma och tog det lugnt, kollade på film och ritade lite.

Det kändes lite sorglig för det va sista gången innan jul som jag hämtade dem från skolan. Nästa vecka ska de stora tjejerna iväg till Holland och jag har bara Lillkillen. Sedan så ska jag ut på praktik och har fixat en jättebra ersättare nämligen Alle (tack!) som ska hämta och hjälpa dem i veckorna i stället!
Det blir nog bra:) och jag kommer att träffa dem några helger då de behöver hjälp och jag kan.. men det va lite sorgligt att vi inte kommer att ses varje vecka längre :( men de fattade typ inte det så dem gör det inget! haha


Ny favorit

Min nya favvorit, HM Home! Snygga och coola saker. Här ska jag shoppa i helgen:)

♥♥♥


Kallt och mörkt


Känns som om sommaren har varit lång år tycker jag :S!! Så jag tycker det är lite mysigt nu när det börjar bli kallare och mörkare.. samtidigt som det är jobbigt att tänka på att ta på sig varma klädder för att inte frysa påvägen (det är lite palla)! Snart ska man ställa tillbaka klockan en timme också och då får man iaf sova en timme till på morgonen:) = Mysigt!

26.oktober.2010

Dagensplaner = Plugga, Linsundersökning och jobba!

Börjar känna lite smått panik inför imorgon... känner inte att jag kan så mkt men det får gå som det går:S

Så skönt!

Kom hem till världens lugnaste lägenhet! Maddis har vi förlorat till förorten och Alle jobbar typ för engångs skull(:S). Älskling kollar på fotboll och spelar P3 med en kompis ikväll! Så själv ska jag plugga lite och sedan gå och lägga mig:) Så himmla skönt med en lugn lägenhet!!!!! HEAVEN ♥

Jobb

Nu ska jag vara med de här busfröna! E är sjuk och jag ska börja lite tidigare idag vilket kommer göra att det blir lite stressigare och PLUGG efter jobbet också :( Men nu ska jag försöka ha kul med dem!!!


- J är en riktig sångfågel och a provar ut morgondagens oufit haha :)

25.oktober.2010

Måndag igen och det är verkligen illa när m&p inte är hemma! då öppnar ungdomsgården igen :( Det är sjukt jobbigt när man har mkt att göra och jobbar!!! (bara för att de är lediga och inte har något att göra så ska man vara uppe hela natten) Grow up!

Idag ska jag PLUGGA, försöka hinna med ett träningspass och sedan jobbar jag till 20-tiden.
Sen är det tänkt att jag ska sova men jag får typ inte ens sova i min egen säng :( (en gång är ok men det skulle va hela tiden om det händer en gång).





LÖRDAG

Igår efter middagen åkte jag hem till Anki. Vi tog några glas vin och drack kiwidiquarie som hennes pojkvänn gjorde:)



Sedan möte vi upp Lovisa och Co för att gå på en spelning men den va inställd så vi hamnade på Chill istället som va billigt men inte direkt trevlig personal:(



Har saknat er tjejer <3

Sedan drog vi vidare jag möte upp D på lime-ricks (nya namnet på limpan).
♥♥♥


Middag

D lagade supergod middag till mig igår ;P


Vad gör vi?

-Nu kör vi ;)

23.oktober.2010

Varit på stan med mammi idag :) jättemysigt! Det blev en kudde till kuddfodralet, ett undertäll (måste i Sverige), ett parnya träningsbyxor, vinterpannband och två vanliga:) Supernöjd!

Sen blev det en lunch på favvostället Sandys:P



-Nej, jag är inte kissnödig! bara en pose;)


Pigg

Igår åkte jag till älskling. När jag äntligen sitter på fruängståget säger de att alla måste gå av vid Liljeholmen eftersom någon har slängt en kundvagn på spåret som tåget kört på och all elkontakt brytits! TYPISKT och dumt gjort liksom:( D fick komma och hämta mig i Liljeholmen eftersom det precise hade hänt och ersättningsbussarna hade inte kommit igång..

Sen kollade vi på En film som hette Killers!(ganska tråkig faktisk) och la oss ganska tidigt igår eftersom D skulle till jobbet imose:) Så snart ska jag iväg med mamma, göra lite ärenden och sedan åka in till stan:)


- Har min nya fina nya topp idag:)

Porträt

För en vecka sedan när jag satt barnvakt så skojjade jag och den äldsta av tjejerna med D och hans kompis! E gjorde världens finaste porträt av killarna:) haha ibland får man va lite barnslig!? :P


Gladare

Nu blev jag lite gladare när jag kunde hämta ut ett paket från HM som jag beställde förra veckan :)


-2st jätte fina toppar och ett jätte fint kudfodral! Plus lönekuvert, god middag och att min pojkvän troligtvis slutar kl.20 ikväll iaf = GLAD


Första snön

Haha idag kom första snön! Alla som har pratat om snökaoset sopm skulle komma etc. Nu kom den äntligen haha eller snö och snö mer slask kanske men vid min skola va det ganska så mkt snö på marken :) haha



- Det här rä säkert bara början på en lååååång kall vinter! (jag vill ha snö typ en månad sen räcker det;)

Fredagens planer

Idag är det fredag och min fredag kommer inte att bli speciellt rolig eftersom jag måste hämta lite saker och träna.

• Skola fram till nu

• Hämta mina stövlar hos skomakaren

• Hämta Linser och boka ny linstid

• Posta viktigt brev

• Träna

=Tråkigt! skulle va kul om man hade något att se fram emot ikväll men NEJ! Det kommer inte hända så mkt i helgen över huvud taget eftersom min pojkvänn ska typ jobba hela helgen:( Buhu Jätte tråkigt faktiskt!

ÄCKLIGT

Här om dagen fixade jag och mamma en planka på min säng som gått sönder och när vi tog av överdraget så va min säng fylld med DAMM såååå ÄCKLIGT! haha NU har jag damsugit hela sängen och bäddat rent iaf:)


-Skillnad eller!? Tänk att jag sov i dammet förut.. USCH :(

Sprutor

Så idag har jag monterat och demonterat min första spruta! haha läskigt med nålar.. men det gick bra :)


- Jessica bedövar patienten (koppen:) haha



Efter skolan så åkte jag hem! Hann lämnade in ett par skor på klackning och Mötte Dannie i Slussen!

Vi hade bestämt att vi skulle gå och vaccinera oss mot Gardasil- Livmoderhalscancer och Kondylom.
Mina systrar vaccinerade sig när vaccinet kom ut och de rekomenderar att man gör det mellan 13-17 men jag va för gammal förrut. Men nu har de utvecklat vaccinet så att man kan vaccinera sig till och med 45år:)
De hade extrapris på vaccindirekt så vi tänkte passa på! (Påbörjar man sina tre sprutor innnan 15november så kostar de "bara" 950kr/st istället för 1590kr/st) AJ!


- Nu räcker det med sprutor för ett tag ;) Hoppas jag inte får allt för ont imorgon i armen!

Yummie


HAHA tror att Maddis slickar upp lite chips-smulor från sängen eftersom att chipsen va så goda:P (IKEAchips)sötnöt!


Mellanrumsborste


-Min ny kärlek:) haha jätte bra och gör verkligen rent mellan tänderna:) dock kan inte alla använda dem eftersom vissa har väldigt trångt mellan tänderna. Men om man har större mellanrum så är det helt superbra! man måste tyvärr prova ut storlek hos tandläkaren.

G2™-tipp på rosa 0,4 mm och orange 0,45 mm, G2™-tipp även på röd 0,5 mm och blå 0,6 mm.








19.oktober.2010

Det är jobbigt att jobba två dagar i rad! men samtidigt går veckorna väldigt fort när man först jobbar 2dagar och sen har skola 2,5dagar..

Det va helt ok att jobba idag men när jag skulle gå så blev de helt vilda! det är f*n inte lätt att hålla 3ungar i skakt två dagar i rad.. man tröttnar! men de är ju så gulliga i mellanåt :)


- Jag är grym på kapplastavar :P haha


GAAAHHHHHH

Känns som man bor på en ungdomsgård! Så jävla jobbigt att komma hem och det är en miljon människor hemma!!! Hallå har inte människor någon annanstans (typ förorten) man kan träffans om man vet att det är folk som jobbar och pluggar som kanske inte pallar med jobbiga människor! GAAAAHHH väx upp!

-Help me out off here!!!


Jag HATAR

Jag hatar folk som ljuger... så himmla irriterande när folk hittar på och säger saker som inte stämmer för att dölja något:S SLUTA LJUG OCH HITTA PÅ SAKER SOM INTE STÄMMER!!!

-Bara töntigt och laaaame:( OCH SÅNNA SOM TROR ATT DE ÄR SÅ HIMMLA BRA OCH SNYGGA FAST DE INTE ÄR DET!!!

Höstrusk

Jag behövde ett par böcker från stadsbiblioteket och bestämde mig för att försöka fixa dem så jag GICK/promenerade till stadsbiblioteket! Superduktig och det va riktigt höst väder ute.. massa blöta löv på marken, regnigt, blåigt och lite små kallt (men det va lite mysigt samtidigt:P haha) När jag kom dit däremot så fanns såklart böckerna inte iaf, så nu måste jag beställa istället *suck* Men jag fick mig en rejäl promenad iaf!


Nu blir det lunch sen ska jag iväg till busfröna på Lidingö igen :)


ALLES 21ÅRS FEST

Här kommer lite bilder från Lördagens fest 16/10:) Vi började med att förfesta vid oss! (ingenslappundanBOXEN)






Sen drog vi in LOBBY i stan där vi fortsatte festen :) -Där även Sean Bannan va, SKAKA RUMPAN!



♥♥♥


En till jacka


- Köpte faktiskt den här jackan idag:) tyckte den va supersnygg och just nu känns det FÖR varmt med min älskade boomerangjacka så den här kan jag ha så länge:) + att man kan variera lite sen!


Ny vecka nya planer

Nu är det måndag igen.. skönt men känns som jag har 100grejer att göra även om jag inte har så mkt plugg:S haha...

X Beställa linser (gud vet verkligen inte vilka jag ska ha :S)

X Träna (orkar INTE :S)

X Åka till stadsbiblioteket och kolla om de har en bok (så j*vla TRÅÅKIGT:S)

X Kolla på en jacka :)

X Jobba (Självklart)

X Skola



- Gud längtar redan efter helg igen....

Hej alla glada

Bakis idag men inte så illa som det brukar vara.. igår va jag absolut inte alls taggad men taggade till lite fram mot kvällen:) Roligt folk va det iaf:P haha


-Jag äter den supergoda kladkaketårtan från igår!

(Fler bilder från igår kommer när fotografen skickar bilderna:)

Gulligt :)

Haha han är för gullig min lilla kompis ♥


Fredagsmys

Igår va det fredags chill med barnen på Lidingö :) Kollade på Idol och ritade topmodels! haha Det blev dock lite sent för kidzen så de lär ju vara trött idag! Hoppas inte för trötta! haha





Freedag! skönt med helg:)
Idag va jag i skolan mellan 9-12 sedan blev det en timmes gympapass:) Nu har jag precise kommit hem och ska snart iväg till Lidingö och jobba! (Inte alls peppad för att jobba ikväll)

♥♥


4X2

• 2 gånger om dagen borsta tänderna

• 2 cm tandkräm

• 2 minuter tandborstning

• 2 timmars vila mellan måltiderna

-Varje dag!

14.oktober.2010

Idag va en jättebra dag! Skolan va seg men lärorik och vi fick bl.a. färga varandras munnar helt röd/rosa med tabletter som smakade amerikanskt cherrygodis, för att se hur rena vs hur mkt bakterier vi hade i munnen.. sen rengöra:) haha superkul


Sedan när jag va helt slut så åkte jag hem till världens bästa pojkvänn! Vi åt middag super god middag som han lagat och jag fixade med lite av herrns papper som han hade noll koll på och som skulle in i en perm. (Ja, jag är pedantisk:P) Så nu har han ordning iaf.

Ska bli skönt med helg även om jag ska jobba på fredagen och sen får vi se vart resten av helgen blir av!



Internetshoppat

Kunde inte låta bli att klicka hem 2 toppar nu! :) Har velat ha dem ett tag och tyckte att jag skulle unna mig något idag! Inte direkt höst/vinter toppar men i don't care! Love it (va ett tag sedan jag handlade på internet men nu är jag nog fast:S)


13.oktober.2010

Idag tog jag en promenad med mamma när jag kommit hem från skolan:) Lite kalt börjar det bli ute men det va skönt iaf för solen sken! Sen så han jag med ett träningspass också. Är så skönt att inte ha något att plugga nu utan bara kan kolla lite på Tv och sitta vid datorn ikväll!
-Tycker det är mysigt att det är höst nu! Mörkare kvällar och lite kallare (vet däremot inte vad jag ska ha för jacka men men :S)

Imorgon är det skola igen då ska vi ha med oss tandborstar:D haha


Bild från nyår 2009!


Så skönt

... att provet är över! Det kändes faktiskt bra:)


Födelsedag, plugg och jobb

• Igår va jag jätteduktig och läste flera kapitel i boken och jobbade! Det va en sån där bra jobbdag där alla va glada och lekte jätte fint hela dagen:) woho..

När jag kom hem hade Alle bjudit hem lite gäster haha lite - ganska många killkompisar + en tjejkompis! (jag som trodde att vi skulle fira henne på Lördag men hon tyckte att vi skulle fira igår också :S) Så det blev tacomiddag som lillebror hade varit superduktig och gjort och jordgubbstårta:P Men de va faktiskt trevligt! blev lite sent dock och jag hann inte plugga mer den kvällen..

• Idag ska jag försöka läsa de sista kapitlet/kapitlen i boken PLUGG PLUGG! Sen ska jag iväg och jobba till kl.15. Idag ska Alle faktiskt följa med mig också och träffa kidzen eftersom hon ska hjälpa mig och familjen att hämta barnen när jag har praktik 6veckor! Så det ska bli kul, hoppas bara att de kan uppföra sig men det tror jag! Det tycker faktiskt att det ska bli kul att träffa henne idag!


♥♥♥

This weekend

Så i helgen så va det bla. barnkalas, släckt kalas, plugg, förkylning som INTE går över och sen igår så åkte jag och maddis ut till IKEA och kungenskurva! Min dumma fökylning går inte över...


-Lite jobbigt att gå runt med Maddis på ett stort varuhus när hon måste sätta sig och vila varje kvart och lite överallt!? haha


GRATTIS ALLE

Idag fyller Alexandra 21 år! GRATTIS syrran! Hoppas du har en jättebra födelsedag ♥


♥891011♥


Jaha..

Kalaset va ingen höjdare! (ag fick mest vara med min lille bästis (eller jag är hans bästis;) och sen så kollade vi på när A öppnade alla presenter! guuud Både jag och min lille kompis va helt slut när vi kom hem efter en timme i parken.. haha

Nu är mormor och lite annan släckt här! Och gud vad jag känner för utgång ikväll.. jag som inte alls va taggad igår har fått värsta kicken nu.

-BTW en person som jag trodde jag kunde lita på var INTE den jag trodde!? :(

9.oktober.2010

Igår blev det myskväll med älsk på landet framför TV och brasan! Nu har jag precise kommit hem och ska snart iväg på barnkalas.. Vet verkligen inte vad jag ska göra med håret!? :( Ikväll blir det att fira syrran med släkten:)


Hoppas alla har en bra Lördag! ♥


To mutch...

Så himmla trött och lite små förkyld! Måste verkligen gå och lägga mig tidigt ikväll!

Vet inte hur jag ska orka med? eller om jag kommer att orka med den här helgen? Min syster Alexandra fyller 21år på måndag och det ska firas med släckten på lördag! och sen fyller Lilla A 7år på Söndag och det ska också firas på Lördag (kalas är iaf på dagen) Sen ska en annan kompis fira sin födelsedag på Lördag:S
och sen så har jag supermycket plugg eftersom jag hart prov på Onsdag:(

Åhhhh.. jag vill bara att denna helg ska va över!! (Men gud orka den känslan) :(

Så nu tänker jag soooooova! ♥


Haha

Så här bra är jessica i min klass på att måla tänder! :) haha gissa vem som får måla dubbla tänder på lektionerna?;)


God natt.

Har lyckats få en liten förkylning och en av visdomständerna krånglar (har fått en tandköttsficka bakom den)
men hade inte tänkt bli mer förkyld än så här, har vilat idag! Så allting får lösa sig till helgen!! :)

Kollade precise på premiären av Grey´s Anatomy:) Men nu ska jag sova!

"Cange is constant"

God natt! ♥

Long long time ago

Så idag för 3år sedan så hade jag precise kommit till min värfamilj i USA, Californien-Half Moon Bay! Och På Måndag är det 2år sedan jag kom hem från USA! Tiden går fort när man har roligt :S

-Här bodde jag :) :):)



Ett av de bästa åren i mitt liv massa nya vänner, världens gulligaste tjejer som jag tog hand om och jobbade med, massa resor till bl.a. Hollywood, Mexico, Las Vegas etc. shopping och mkt mer som känns så långt borta nu!

-Så om du funderar på att åka ett år som Au Pair? VÅGA OCH GÖR DET!!!

6.oktober.2010

Supertrött imorsen men va tvungen att tvinga mig upp för att gå på linsundersökning! Har fått en förkyling:( så blir ingen träning för mig idag! Ska försöka hinna plugga lite däremot.




Desperate housewife

Nu börjar Desperate Housewives :) Så spännande!


Jobbig Tisdag

Så idag va en sån där jobbig dag på jobbet som jag bara ville HEM! :(
När jag hämtat E skjusat henne till tennisen, åkt tillbaka hämtat J och sen åkt tillbaka hämtat/väntat på E så åkte vi för att hämta A.


Alla blev supertrött då och klockan börjar bli mycket *suck* Då bråkar de om vem som ska sitta fram påvägen hem och vem som satt fram imorse OMG! Jag höll på att dö och tillslut BESTÄMDE JAG VEM SOM SKULLE SITTA FRAM. Ändå så va de sura men jag orkade INTE bry mig!
När vi kom hem va det trötta och sura miner ett tag sedan så sprutade energin ur öronen på dem:( Hur orkar det?


Skönt att Tisdagen är över! ♥


Goodmorning sunshine!

OK, det är inte direkt soligt utesnarare KALT men men.. Igår bakade jag bullar med ungarna på Lidingö haha det va lite jobbigare än vad jag hade trott från början! haha Alla stod och skrek samtidigt -Vad får jag göra nu? Men bullarna blev klara tillslut och framför allt GODA!:) Så det va kul!

Nu sitter jag och pluggar men känner mig inte så stressad eftersom jag är ledig imorgon HELA dan (förutom en linsundersökning) så jag har tid att plugga!



Kidzen

Snart ska jag iväg och hämta kidzen på Lidingö! Va mer än en vecka jag sist såg dem, så det ska faktiskt bli kul idag! Hoppas bara att dem är lika glada:) Eftersom det är kanelbullensdag idag så ska jag göra ett försöka att göra kanelbullar med dem! Vi får se hur det går...

-Varje gång jag kommer hem från jobbet så har någon liten människa lekt med mig mobil och målat massa bilder  i ett program som heter Magic marker (ritprogram) som de lyckats spara! haha :)
 
-En båt? och en stjärna?


Snart på TV

Det är en massa premiärer på Tv runt hörnet! :) måste se dem!

Helgens låt

Spelas varje morgon när jag åker till skolan och är ganska så nyvaken! Love it ♥


Godmorgon!

En efterlängtad Måndag är här igen! haha idag hade jag sovmorgon:) och snart hade jag tänkt att plugga lite! Sen i eftermiddag ska jag jobba på Lidingö.

-BTW idag är det kanelbullensdag så ikväll blir det kanelbullebak!


Country

Tim McGraw- one two three like i bird i sing. Så bra låt som spelades flitigt i Californien:)


Tråkig Söndag!

Helt slut idag, även om det inte blev speciellt sent igår! Känner mig bara utmattad och sviken av en viss person:(
Får väl skylla på det molniga väderet eller något liknande.. Så idag blir det ännu en lugn kväll *suck* för engångs skulle tycker jag att det ska bli skönt med Måndag imorgon!


-Har på mig mina nya fina T-shirt idag:)


Filmmys

I Helgen har det blivit mycket film! haha Mest familjefilmer som man biljat se men inte vågat se på bio! ;)

Bolt (familjefilm)
Det regnar köttbullar (roligaste)
Plane Soul (sämsta filmen ever!!!)



Glass i stora lass!

Så idag hade jag tänkt att ta det lugnt! Men våra gammla grannar va i närheten (hade ätit middag på deras favvoställe Little India) och undrade om de kunde komma förbi en sväng:) Vi blev superglada för vi saknar dom så mycket och ses inte så ofta nu när de har flyttat :D

De hade köpte med Häägendaz Glass i massor! och vem älskar inte det liksom? :) Så vi har ätit massa glass och kollat på dansfeber. Supermysigt

Sockerkick?



Sötaste C som fick hoppa över 3an och börja direkt i 4an nu i år! ♥

2.oktober.2010

Gud vad jag va trött imorse. Värken jag eller Alexandra vaknade förän vid 11! Men de va skönt att sova ut:) Sen åt vi en stor frukost och sedan möte jag upp D vid slussen och vi gick genom Gamla Stan och in till stan!

Köpte en present till Lilla A som fyller 7år i oktober:) och två troppar till mig! (har tänkt att jag ska rensa ut min garderob och slänga sånt som jag inte använder:P)


Sen så åt vi en ganska sen lunch på Sandys, mitt abosluta favvo lunch ställe!:P


-Supergoda chips :P

Ikväll vill jag bara sova och ta det lugnt. Känner mig typ lulligttrött och har ont i halsen!
Behöver kyrera mig lite! Hoppas jag INTE blir sjuk nu:(


OJOJOJ

Igår så möte jag upp Anki och vi tog några glas vin på OJOJOJ i medborgarplatsen!
Vi hade inte setts på jätteläng så vi hade mycket att ta igen och prata om:) Jättemysigt!




♥♥♥


Fredagens outfit



Pälsväst, Svarta treggings, vit blus, brun kofta och Ed Hardly scarf!

Funkar ej!

ååhhh blogg.se funkar inte just nu så bilder från igår kommer senare när det funkar egen!


Duktig flicka

Den här veckan har gått superfort!!! :) like

Idag har jag hunnit med en del:

• Varit i skolan

• Klarat Anatomiprovet

• Bokat Linsundersökning

• Vart på ett träningspass

• Tvättat (har fortfarande lite tvätt kvar där nere:)


Snart ska jag äta middag, tror det blir köttbullar, potatis och brunsås riktig svennemat! :P

Sen ska jag träffa Anki och ta igen alldelles för mycket förlorad tid!!!

= BRA FREDAG! ♥


Secret for a secret!?


Hahahahahahhahahahahhahahahahaha ♥ Förra helgen... undrar vad jag ska hitta på nu i helgen?


Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0