Frankrike, Nice

Lämnar Sverige några dagar och åker med jobbet till France, Nice! Ska bli lite kul förutom flygresan, för jag är superflygrädd även om jag flygit hela mitt liv så gillar jag INTE att flyga! Min räddsla som hade gått över när jag var ca 17år har kommit tillbaka, Don't like! men förhoppningsvis blir det en bra resa iaf! :S Hemma på Söndag igen förhoppningvis!
 
 
 

Fullrulle

Idag har jag hunnit med mycket, jobbat, sprungit och nu packat för fyra dagar! Hann till och med förbi familjen en sväng!!! :);)

Stor & Liten


Footner

En Kollega på jobbet rekommenderade den här! Var tvungen för att hon sa att den verkligen fungerade, vilket den gjorde ;) Vågar inte lägga upp en bild på hur mina fötter såg ut efter några dagar men lena blev dem! Den finns att köpa på apoteket och ger grymt fina fötter!

Vart jag än går


MuddCake

Imorgon åker Dean hem så han och Alex gjorde deras Australienska supergoda muddCake!
Den är gjord på dadlar och massa socker :P haha

Finaste!!! :)

 

This weekend

I Fredags blev det en supermysig AW med bästa Lovis! :) Sen så blev det lite träning, satt barnvakt åt J igår och lekte och pysslade massa!
 
Idag har vi varit på familjemiddag på Söder, lika mysigt som vanligt men nlite sorgligt för att Dean åker till Australien om två dagar!
 
Har hunnit en hel del i helgen helt enkelt, bra helg! :)
 
CIAO! ♥

Egobost

FRIDAYYY!!!

Mörker

Nu börjar mörkret att komma tillbaka igen! Det har varit så ljust när man kommit hem och man har orkat hitta på saker men nu börjar det bli mörkt igen och man tror att klockan är jätte mycket när man kommer hem!:( vilket gör att man blir trött... Och så har det blivit kyligare också så snart kommer väl den riktiga kylan! Det kanske är dags att gräva fram höst kläderna!?;)
 

Sjuk?

Ont i halsen, ont i örat, ont i huvudet, feber? trött ikroppen... behöver jag säga mer? :S
 
Känns som om jag kommer bli sjuk:( hoppas inte.

@ Work

Långt pass på jobbet idag, inte direkt favoriten! ;)

HAHA

Haha fin man blev på några bilder !!!! :S
 
 

Lugn helg :)

Häe haft en lugn helg med sovmorgon, lite shopping, film, fika med päronen och träning! :) eftersom älskling haft jour, men så himla skönt! :) Lite bilder...
 
Lördagsfrukost :P
Ny spring outfit! :)
 
Jag och älskling har bakat LCHF chokladkaka med 70% choklad! :P yumm
 

This is your life.

 

 


Pink Clouds


Nya Bibeln

Min nya Bibel som jag ska börja leva efter! :) Älskar verkligen alla recepten och tipsen i boken :P

Running

Blev iväg lurad av daniel på en springtur idag som jag trodde skulle vara under 5 km men nej, det en springtur på 1,5timme istället! Men tur att jag gillar att springa lite nu iaf ;) haha

Middag :P

 
Kvällens middag :P + En springtur! LIKE

Månadg :(

Måndag igen! Nooo... :(

Parmiddag

Igår åt jag och Daniel middag med Niklas och Cissi på Södermalm! :) supermysigt sen så gick vi vidare till och himelen där till, tog några drinkar och sist till Ljunggrens där vi avslutade kvällen med ännu mer drinkar och musik! Supertrevlig Lördagskväll :)
 



 

Fördrink


Puss ♥

 

7.September.2012

Blev en lugn fredagskväll kväll med film, fixat lite med bloggen som ni kanske ser ;) och hemma spa med fotbehandling! :):D Skänt med en lugn och ledig helg!!!

We Are Never Ever...

 

Kärlek



Lugn lördag

Blev en lugn dag idag efter gårdagens festligheter! ;) Maddis och Östrlund kom över och åt fajitas med oss :P



 
 

Räkbåt med jobbet!

Igår så blev det middag med jobbet på strömmakanals räkbåt! :) supertrevligt, efterråt blev det utgång!


 
 
 
 

Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0