Imorgon åker vi till... Bulgarien 26/7-2/8!

Tidigt imorgon åker jag och D till Bulgarien i en vecka :) Ska bli så skönt att komma bort från Sverige och till ett något varmare land! Älskar att vara utomlands och det ska verkligen bli superskönt!!
(Bilder och uppdatering kommer när jag är tillbaka om jag inte hittar en dator)



Mulen söndag

Idag är det söndag och jag längtar till imorgon! Idag har jag bara tagit det lugnt, super molnigt och det gör mig fett seg.. Svensk sommar eller!?
Jag och Maddis tog en rask promenad till forex som hade stängt (smart att kolla innan) och har ätit lunch, Nu har precise Maddis åkt iväg! Hon ska till Grekland i en vecka ♥
Ikväll ska vi också hämta kusinen från USA som ska bo hos oss i 10dagar


Landet, kaniner

När vi va på landet förra veckan så passade vi på att hälsa på vara små kompisar eller fans som bor där ute. De har typ 7 hästar och har precise fått ett föll, hund, katter och kaniner som precise fått kaninungar som de gärna ville visa oss :)


 -Supersöta, såg ut som två små goosedjur!


- Roligaste va när dem stängde in Madde i buren och tyckte att hon skulle vara kanin också haha


- Supersöt, och om man har stora glasögon så är man smart :S!? Hon kände sig iaf som ett geni!

Lördag

I går efter jobbet va jag helt slut men jag och Madde gjorde jättegod hemmagjord tapas till middag:P Hämtade ut paket från USA (mina gammla kläder since forever), handla, tvätta och så gorde vi hemma gjorda DONUTS!! haha dem blev faktiskt riktigt bra och smakade som de i USA :) superlyckat, hittade receptet i en tidning och bestämde oss för att prova..  Våra såg nästan ut så här!!!


Sen hann jag börja se över packningen och jag längtar till på måndag! - Hoppas verkligen att det blir superdåligt väder i Sverige nästa vecka!!!

Fisketur :)








Först tänkt vi meta men vi kom på att man måste ha mask och det hittade vi inte!

Fick fan ingen fisk på sjön, bara massa bottennapp :( HAHA


23.Juli.2010

Idag är det fredag och efter en och en halv vecka på landet så är jag tillbaka på TDC.. alltid bra att jobba lite extra och få lite extra pengar så här innan skolstart:) I övrigt så har mer än halva sommaren gått! :S

I går efter jobbet blev det en sväng på stan med Maddis. Egentligen skulle vi typ handla solkräm men det va halva priset på halva reapriset på BikBok + rea på Gina tricot så det blev en body och en svart kort jacka istället:)

Längtar till påå måndag då det bär av till Bulgarien!



Landet och fiksefesten

Nu har jag varit på landet och solat och badat i en och en halv vecka! har vart hur skönt som helst men sommaren är inte över än :)

I helgen va det också den årliga fiskefesten! några grannar kom ut och joynade..

Det började upp hos oss där vi gjorde oss i ordninga och sedan bar ner mat efter som det alltid är bring-your-one:)


Supersöta sanna och jag innan vi skulle gå ner <3




In zoomade singelbilder :S haha några ville inte va med...


Väl nere så va det som vanligt va det tipspromenad bollkastning, lotter (Vi vann ingenting), mat, sång och massa dricka :P :)






Sen vid 20.00 tiden blev det lite mörkare och...


SKY-FALLET KOM!


Men vi va lika glada iaf <3






Det va en superrolig kväll :D


Shakade hela natten under stjärnhimmlen;) :P


Iväg till landet

Nu blir det landet en vecka med sol och bad! :) ska bli superskönt.

Hoppas alla har en bra vecka:D

CIAO ♥

Lördag



Nu är det ledigt för min del och det är superväder ute :) D är på kryssning i Tallin till imorgon!


Äntligen..

Dags för sommarlov :) idag är det sista dagen på jobbet! Sen är jag äntligen ledig resten av sommaren och kan ta det lugnt innan jag börjar skolan den 17 Augusti :) det ska bli superskönt. Blir kanske en chartervecka någonstans (inte bokat än), landet och bara ledig! Har verkligen längtat ♥

Saknar de små liven

När jag jobbar så gör de mig helt galen ibland och det kan vara sjukt jobbiga!
men nu saknar jag allt roligt som vi gjorde och fram för allt dem :)




- Får se om vi ses i höst!?


Ledig dag..

Idag är det redan Onsdag, dagen mitt i veckan som jag personligen tycker är jobbigast men tur som jag har så va jag LEDIG idag! Det har varit supersoligt väder och efter en lång sovmorgon och lunch med päronen så möte jag upp Linn. Vi åkte ut till sickla där vi skulle köpa en present till Linns kompis och sen blev det en fika med världens godaste frappechino från expresso House (favorit cafeét om man ska fika).. Supergott!!

Efter det blev det en till sväng till stan för min del och det blev lite fynd :)

 
- Två stycken toppar/thirts och ballerina strumpor ♥

- En lillabikini kunde inte välja överdel så det blev 2 ♥

Nästa vecka om jag inte jobbar så ska jag vara hela veckan på landet och bara sola och bada! :)

CIAO!!!

Ballerina

Ballerina och sandaler måste vara de skönaste skorna som finns! Här om dagen köpte jag tv par somriga ballerinaskor :)


- De här blommiga och ett par vita ♥


Gårdagen..

Måndagen flög förbi och nu är det Tisdag:) Hoppas att idag går lika snabbt!
Igår när jag kom hem från jobbet blev det tacos till middag och sen en lång cykeltur från söder till Kungsholmen och hem igen :) och det var jätteskönt väder!



Fick blommor av päronen (don't really know why:S haha)


Söndag

Idag så vaknade vi inte förän vid kl ett och va sjukt trötta! men vi lyckades ta oss upp för att jag va tvungen att åka hem och hämta min pollen medicin. Efter det blev det en sväng på stan och sen lunch/middag på ett supergott cafe vid mariatorget:)


Sen köpte vi chocklad och fika som vi tog med över till Ds föräldrar och hälsade på hans pappa som opererat/byt knät. De blev superglada när vi kom och vi fick se lite läskiga bilder från sjukhuset :S Men han mådde iaf helt OK men frågan är hur det kommer att gå med fiskefesten!?

Solig helg och utgång!!

Helgen började i Fredags efter jobbet då jag åkte hem, bytte om och åkte över till Gröna Lund där jag mötte upp Linn och hennes kompis! Det va sjukt mycket folk på färjan och rundt stora scenen för att Johan Fogety skulle uppträda! haha jag visste inte vem snubben va typ.. men det va tydligen en legend och det va superkul även om det va mer äldre människor där.


- Kännde igen den här låten"Down on the corner" men också "Pretty Women" och "Moon rising".

Vid Grönan mötte jag även upp D och killgänget och vi tog en lång promenad till Karlaplan där vi tog tunnelbannan till Limericks som vanligt:) Jag va ganska så trött efter en lång dagen och vi åkte hem inte allt för sent!

 


På Lördag som var jättevarmt sommarväder så lyckades vi iaf ta oss upp vid 10-tiden och köpte med picknick och åkte till långsjön. Där va sjukt mycket folk och det blev sol, bad och massa volleyboll och killar!


Efter en hel dag vid långsjön så åkte vi vid sju-tiden några stycken hem till Ds lägenhet och käkade i Fruängen, spelade kort och drack en del. Sen bar det av till gammla huset i Gamla Stan, nu kallat 107.5 nånting :S
Där dansade vi hela natten och jag va på sjukt bra partyhumör :P



Vid tretiden när det började bli ljust så gick vi upp till Slussen där vi fyllekäkade *usch* och vissa som var lite fullare än andra tyckte det va en bra ide att hälla ut pommesfrittsen och sedan hälla fanta på dem :S vi skrattade iaf sjukt mycket:)

Efter det hann vi typ precise med sista tuben till Fruängen! lucky..

Fredags mys

Idag är det fredag igen och dagen rullar på snabbt idag :) Kunde inte sova inge bra inatt så känns som om jag inte sovigt någonting alls!! Men jag är endå superglad att det är fredag.. och ikväll blir det mys på Gröna Lund!

Igår så fikade jag med Linnea (som jag inte sett på evigheter) i stan! Tror att hon är lite workaholich;) haha men det va kul att ses igen efter evighter!!!




1.Juli.2010

Imorse ville jag verkligen inte gå upp! men jag va illa tvungen :( och när jag gick av pendeltåget i Häggvik så va det supermolningt ute och lite kallare. Då blev jag på mycket bättre humör :D haha har ju absolut ingen lust att jobba när det är varmt och soligt ute! Så nu är jag på ganska bra humör iaf.. + att jag längtar till på fredag för då ska vi till Grönan:) Så nu är det bara att hålla huvudet högt i två dagar och sen blir det helg!! can't wait ♥


- Superskön låt!

BTW min lovely syster maddis åkte till London i går kväll och är borta en vecka:( Gonna miss her!

Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0