Snygg 1 och 2! ;):P



Off to work now!

Typiskt! :(

har varit hos husläkaern och fått mer medicin mot den umma pollen eller vad jag nu är allergisk mot:( förutom det så fuckade minnet som jag hade massa bilder på bla greklandbildern upp och bilderna försvann :( ORKA! Sen skulle maddis komma in till stan typ nu men bussen va inställd så hon kommer om typ en timme istället! *suck* Måste allt vara så typiskt! :(

allergi

Nu va man på vãg in ti stan igen för ännu nagra jobbdagar! Har världens värsta allergi också så måste nog till husläkaren imorgon och fa lite starkare medicin!:(:S usch hatar verkligen pollen! Ciao!

landet

sticker ut till landet nu igen! :) det är fint väder och jag pallar inte sitta i stan :) såå tjooo kommer in imorgon igen för då ska jag jobba!!



XOXO

Midsommar

Midsommar firades som vanligt på landet! Men i år var det vårat block som höll i firandet:)

-På Midsommar så måste man ju plocka massa blommor! (i mammas rabatt:P)


- På morgonen klädde vi midsommarstången! Jag, mamma och Maddis gjorde kransarna till midsommarstången! :)




- Midsommar lunch på alltanen och massa sol!



-Efter en supergod Midsommar lunch så gick vi bort till till fotbollsplanen där vi förutom det vanliga fick hjälpa till i cafet, sälja lotter, stå i chokladhjulet etc hela dagen! Ändå hann vi med att köpa lite lotter (vi vann en rockring), gå tipspromenad (som min smarta pojkvän vann;) och dansa runt stången :)


- På kvällen blev det grillmiddag och sedan midsommarfest med Ds bror. hans flickvän renee och ett gäng av deras kompisar:) Det blev ett långt firande i år men det va väldigt kul!





Superbra Midsommar! ♥

27.juni.2011

Kommit in till stan några dagar nu för att jobba lite! Känns lite surt eftersom det är så fint väder ute:( och alla kompisar verkar jobba! Men det blir nog bra:) OUT - stan! IN - landet!

Bästa



right now

Är på landet just nu och har haft en slö morgon efter gårdagens superroliga midsommar! :) Det är skinnande sol ute samtidtgt som det regnar men skönt att sola! :S weird men så är vädret i Sverige!
Ciao! <3


Glad Midsommar!

Glad Midsommar! Idag så blir det god mat och firande heladagen med familj, älskling och vänner :)





Lovely


♥ Underbar bild från Grekland! (fotograf: Reneé)


Yeah!


Jack Sparrow (feat. Michael Bolton) - thelonelyisland

Landet

Direkt efter jobbet åker jag ut till landet och ska va där över midsommar och tillö söndagen! :) Älskling kommer och hämtar mig och sen så åker vi ut! Ska bli skönt att komma iväg även om jag bara varit hemma två dagar, det finns inte sp mycket att göra här i stan liksom..

Trevlig helg och Midsommar allihoppa! :)




22.Juni.2011

Tiden går så snabbt! idag är det redan onsdag och jag har varit och hälsat på praktiken där jag ska jobba snart och sen hann jag också med att lämna blod! :) fick två medaljer en brons för 5tappningar och en silver för 10 tappningar men igentligen va det min 12e gång! haha superstolt!

Nu ska jag snart åka till Lidingö och jobba! :) hoppas barnen är snälla :) sista gången jag ser de stora tjejerna innan sommarlovet!

Ciao ♥


Två foton från gårdagen

Igår hann jag med mycket :)

Hann med att Tvätta, träna, damsuga och sen så jobbade jag! på vägen hem från Lidingö så blev det världens störtskur och kallt va det! åhh längtar tillbaka till Grekland nu!

två bilder från gårdagen;



Grekland 13/6-20/6 2011

Nu är vi tillbaka efter en vecka i Halkidiki på halvön Kassandra! Vi har haft fint väder, god mat, fint hotel, fina stränder och hunnit med kryssning, snorkling (dock inte den bästa), shopping, drinkar och massa sol och bad! Precise som en semester ska vara! :) Här är lite bilder från resan:

Hotellet och stranden:)


Poolhäng och tennis



Kryssning till andra halvön med snorkling, sol och bad






Shopping i hanoiti, korsord och grillkväll på hotelet



Home

Hej alla glada!

Nu va man hemma igen efter en vecka i Grekland! Vi har nästan rest hela dagen, konstigt att imorse så vaknade man upp i Grekland men nu är man hemma:)
Jag har iaf haft det superskön och superkul och det va verkligen skönt att komma iväg en vecka! :) Har pratat massa magaluf och Grekland med maddis nu när jag kom hem och är supertrött och ska väl gå och lägga mig inte allt för sent ikväll!

Två bilder från första dagen :) Lite färg har vi iaf fått under veckan!


Bilderna lägger jag upp imorgon eftersom det är ganska så många och så finns det lite andra bilder som är på de andra 3kamerorna som kan vara roliga att lägga upp!!

Ciao

Hanoiti

Hej alla glada! Just nu sitter vi på en resturang i hanoiti och väntar på mat:) vi har haft fint väder nästan hela veckan och haft det superbra! Massa bilder kommer nar vi är hemma:)
Xoxo

Grekland

Nu åker vi till Grekland Halkidiki i en vecka, 13/6-20/6! :) Det blir jag och D, hans bror och hans flickvänn Renée! Ska bli så himla skönt att komma iväg en vecka:)



(Får se om det blir något bloggande under veckan annars lovar jag att lägga upp massa bilder när jag kommer tillbaka!)


Packing



Den sista är min tagg som jag alltid har på väskan! fick den av en kompis när jag lämnade USA! :)
V for Victoria ♥ annars känner man inte igen väskorna jue;)


12.Juni.2011

Igår kväll så jobbade jag sen och stannade äben över natten och jobbade några timmar imorse! :) Hade glömt mina allergi ögondroppar och nässpray så jag har haft ont i ögonen som kliat och runnit över natten och blev väckt tidigt imorse dock med en gullig gram av minstingen :D Va hemma vid 11 idag och jag är sjukt trött! Håller på att tvätta och packa det sista inför imorgondagen då vi drar tidigt till Grekland!

Usch hatar verkligen att vara allerigisk mot pollen det är så himmla jobbigt och i år är den helt hemsk.. känns som om man får i sig gift och att man typ är förkyld hela tiden fast man inte mår dåligt i kroppen och huvudet!

Tur att det troligtvis INTE finns massa pollen i Grekland! :D

XOXO



Bee careful

Idag åker Maddis till Magaluf! vet inte varför men jag tycker det är så jobbigt men sist när jag va i Bulgarien med D skulle hon komma hem innan oss med det gjorde hon inte för att hon hamnade hon på sjukhus i grekland! Läs om det här! Sen så fick hon åka ambulansflyg hem efter visst antal dagar! :(

Nu den här veckan ï Magaluf så är det exact samma sak som sist hon ska komma hem innan jag och D kommer hem så hoppas att hon tar det lugnt och att inga olyckor sker! Det va jobbigt förra sommaren :(

I Love you! ♥

Jobb och Gröna Lund

Gårdagen började med att jag försov mig och fick skynda mig ut till Lidingö för att jobba! Sen blev det jobb hela dagen i värmen! Blev sent men när jag äntligen slutat så möte jag upp Dannie och vi tog en KaffeColer och satt i solen och pratade! Sen blev det en promenad och Dannie fick syn på Gröna Lund!

Dannie kom på lite spontant att vi skulle åka dit och kolla lite! :) Väl där så blev vi sugna på att åka lite eftersom båda älskar karuseller! haha så vi köpte varsit åkband och åkte Nya Twister, Insane, Vilda Musen, Jetline, flygande Mattan och Kvasten :)

Sjukt kul va det och mycket skratt blev det! :) ♥




Barnvakt

Nu ska jag iväg och jobba! :) men först ska jag in till stan och ta min andra hepatit B spruta:) dyrt men lätt värt det! Hoppas att kidzen är snälla idag.. mamman ska ha middag hemma så vi får se hur det går! cheers;)


8.Juni.2011

Idag va jag sista dan i skolan och nu har jag sssooooommmmaarrr lov! :) eller hmm jag är borta nästa vecka i härliga Grekland så jag kan inte gåååå! Känns superskönt :) Lämnade in de två sista uppgifterna idag också! Nu är det inte långt kvar tills jag är klar! känns helt sjukt att tiden går så snabbt!! Nu blir det jobb nästan varje dag och fixa och trixa lite här hemma innan det bär av till Grekland på måndag! :D


♥♥♥

Maddis tar studenten

Lite bilder fårn Maddis galna student 7/6-2011!!! Dagen började med utspring som familjen va med på (-Alexandra), Claris och kusinerna Anton och Amanda! Sedan blev det studentmottagning hos oss med mer släkt och vänner:) Lååång och galen dag (+flakolycka, inte madde)!
En bild säger mer än tusen ord, så här kommer ett gäng!








studentfirande

Idag tar Maddis studenten kl.14.00! Sedan blir det kalas med släkt och lite vänner! :)


Need too sleep!

Guud! Har vänt på dygnet den här helgen helt genom att gå och lägga sent eller hmm tidigt på morgonen varje dag och sovit ut varenda morgon, nu kan jag verkligen inte sova :( skulle behöva det eftersom imorgon för då händer det grejjer!

X Skola på förmiddagen

X Maddis tar studenten kl.14

X Kalas för Maddis med familj, släkt och vänner!

BTW förutom det så har jag tre uppgifter som ska in den här veckan+skola och så ska jag jobba 4dagar!

Men nästa vecka är det semester!

Middag på Bondegatan

Vi va på parmiddag hos dannie och Micke igår! Supergod mat, vin och spel! Sen kollade vi lite på Slumdogmilionaire också jätte bra film :)






Kram Viccy ♥


Lördagsjobb

Igår satt jag barnvakt ute på lidingö.. blev ett långt pass med 3kids som behövdes sysselsättas från kl13-natt! skojjar inte när jag säger att jag va trött imorse.. jag vaknade 11.30 idag! Skönt med sovmorgon iaf :)

Grillning bilder

Hr kommer lite bilder från en supermysg grillkväll i Fredags! Perfekt väder och världens underbaraste människor :) Grillade god mat i solen, spelade kort, spelade bra musik, drack jordgubbsvin i solen! Nu är sommaren här!! ♥










Kram Viccy ♥

Grillning

Det är så fin väder idag så snart ska vi grilla hemma hos Ds kompis! :) supermysigt!

Hoppas alla har en bra fredag! :)

Ciao ♥

Sinful

Blev en ny tröja idag också :S hade inte tänkt köpe något men den va såå coool och kom från Sinful! :)


Ledig!

Igår va jag ledig! Det blev lite shopping med D och sen på kvällen middag och lite viiiin! :)




Shoppoholic?

Åhh måste sluta shoppa men det är så himmla kul! :) Köpte den här näccesären här om dagen från Pipol´s Bazaar! Supernajs när man ska ut och resa, stor och fodrad så att saker inte går sönder! Like


1.Juni.2011

Åhh nu börjar sommaren närma sig! Snart tar syrran studenten :) och om 2 veckor så är vi på Halkidiki, Grekland i solen och latar oss!



Kram Viccy ♥
 


Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0