Ledig imorgon..

Så skönt att jag är ledig imrgon med sovmorgon och kan vara ute i solen!!! Som vanligt är det en j*vla massa VÄNTA på jobbet :( och tiden går ju så sjukt lååångsamt då... plus att jag är seg!

Imorgon kan jag ladda upp mig, har inte riktigt bestämt vad jag ska göra men känner för en picknick i solen!!!




Midsommar

På Midsommar va det superfint väder och vi va supertaggade:) Vid 10-tiden tog vi som vanligt en promenix till fotbollsplanen för att klä midsommarstången (i år skulle man dock va där 9.30 istället för 10.00) men vi missade ingenting och stannade inte speciellt länge.


   - Plockade fina blommor!!!

Sen gjorde vi i ordning midsommar mat och oss själv. sedan gick vi upp till D och hans familj där det blev knytkalas!






Sedan promenerade vi till fotbollsplan




Där "firandet" va (mer för små barn) och i år var det till vår förvåning till och med en spindelmannen HOPPBORG! :O samt Stövelkastning, tipspromenad och chokladhjul som vanligt!
- träffade småtjejerna :)


Sen va det fest hos Lundharna igen :) och ännu en tipspromenad och lekar!!! "Firandet" för de lite äldre;)

Efter en låååång dag så va vi alla nog ganska så fulla mot slutet av kvällen men det va en rolig midsommar ♥


Landet landet..

Måndag igen och är supertrött och superallergisk, kanske mot det här kontoret och jobbet!? Va roligt i början men nu är jag urtrött på det här och vill vara ledig på landet som jag varit hela helgen! Så skööönt ♥

Torsdags eftermiddag åkte vi ut till landet..

och det va jättefint väder så vi fiskade:)

  
-men det gick inte så bra utan blev bara trassel av allt :S


Killarna gick det inte heller så bra för...

Bästa på att meta är väl iaf Maddis :)

- En av många mörtar!!! :) haha

Snart Midsommar

Sitter och lyssnar på NRJ webbradio! fördelen med att ha fått eget rum:) -Jag kan spela musik!
Inte så mycket att göra idag heller men det blir det nog snart!

På midsommar blir det landet, ganska lugnt tror jag!
Hoppas på fint väder:) det ska blir supersöknt med en helg på landet!
Vad ska ni göra på Midsommar?


Soooo true låt!

-Vem vill inte bli en Billionare liksom??


Tänk att bara kunna göra vad man vill och leva livet!!! Bara göra saker man vill göra :)

nehe..



NEJ FAN! ingentniga tt göra idag heller :( för attd e j*vla porteringarna av nummer inte går igenom *suck*
Tjejerna jag jobbar med säger att jag ska sitta och spela spel på datorn typ kortspel, haha najs att få betalt för det men det är faktiskt INTE mitt fel att det inte funkar!!!

Så som alla vet så är det ju massa REA så i förraveckan och helgen blev det endel nya saker:

X Två bar ballerinaskor; ett bar blommiga och ett par krämvita.

X 2 nya klänningar (en kanske jag ska använda på midsommar)

X En kort jacka! Supersnyggt och sååå trendy ;)



VET INET HUR JAG SKA STÅ UT HELA DAGEN MED ATT INTE GÖRA NÅGONTING ALLS :S Så får väl ta och gå till Stinsen som ligger 5 min härifrån och kolla! Hur mycket butiker som helst men inga människor alls :) SKÖNT!



Lugn helg

Har haft en lugn helg, varit mycket på stan och kollat in REAn :) LOVE SHOPPING♥ Speciellt billiga fynd :P
sen jobbade jag lördag kväll, skulle jobba hela natten men slutade vid halv tio istället och hann med sista bussen ut till landet. Så skönt och har solat, fiskat, till och med cyklat i helgen! Imorse tog jag och Maddis tåget in till stan för att jobba igen.. Nu väntar jag hemma på att hon ska komma hem så att vi kan ta en kvällsfika!

Tisdag + Onsdag är det jobb, Hoppas det är mycket att göra för då går dagarna snabbt :S haha

CIAO! :D


så bra låt :)


Äntligen helg igen..

Äntligen helg igen! Tror att jag kanske slutar tidigare idag också eftersom att det inte finns så mycket att göra på jobbet! för övrigt är vädret piss :( och jag är känner för Gröna Lund ikväll!?? haha..
Igår köpte jag två par ballerinaskor (väldigt nödvändigt, behöver faktiskt skor) och både HM, BIKBOK och MQ har faktiskt ganska så bra REA! -Så någon av dagarna i helgen blir det shopping med M.


Torsdag

Nu är det tack och lov torsdag igen :) bara en tidig morgon igen sen är det sovmoprgon!!! Hela veckan har jag och D jobbat, dvs tidiga morgonar och trötta kvällar med bara middag och TV! (vill egentligen träna men hinner typ inte) Idag kommer min familj hem från Öland:) det ska bli kul att få hem dem och ikväll ska jag och D eventuellt på bio troligen Ironman...

TTYL ♥

Mitt i veckan.. Onsdag

Så sjukt trött dag och det är bara ONSDAG :S haha + att jag tyckte att jag började bli sjuk men nu har jag kommitfram till att det är allergi *suck*
Idag jobbar jag halvdag och ska till Lidingö i eftermiddag! wooohooo

Hoppas allt är bra med er! ♥

Va tvungen...

Haha idag på Lunchen va jag tvungen att köpa en kexchocklad :P haha har aldrig varit så sugen att jag måste gå och köpa! Va chockad över mig själv...

Jag längtar till landet!

- Så skönt att vara på landet! har inte hunnit vara där så mkt i år och längtar till midsommar :)
Nu är resten av familjen på landestället på Öland och jag måste vara hemma och jobba :(
lite tråkigt men jag har inget val.. får åka dit ner senare i sommar.

Sminkning i Alex och Maddes hus på landet ♥


rolig lördag

Igår Lördag så åkte jag, maddis och mamma in till stan för att kolla på skor :) Sen blev det lunch i kungshallen! sen åkte jag och Maddis ut till Huddinge där en av hennes klasskompisar hade sin första spelning. Det var verkligen hardcore och jag och madde passade inte direkt in bland alla svarthåriga rockare men men det va endå bara 20minuter.. han blev glad att man tog sig tid att komma och kolla (och jag som stöd :S).

Sen blev det middag och sedan åkte jag och Maddis hem till Danielle (och Micke) som hade förkrök/fest. Jätte mysigt med supertrevliga människor!


- Madde på tunnelbannan med blomman vi köpte till dem och jag (nyklippt ju)

Efter åkte Maddis vidare till en fest i huddinge med några kompisar och jag åkte in till Limericks där det va lite bråkigt för att träffa D & CO! Så vi hamnade på ankor istället och sen på Limericks igen :) haha Det va iaf superkul ♥


- Limericks! Blev bara en bild typ :) haha


Sommar jacka!


- Like like

teckning

Dagen efter pubafton va vi och hälsade på små tjejerna och då fick vi den här supersöta teckningen :)



- Gillar min outfit! supercute ♥


regnigt värre

Idag regnar det som bara den och mitt paraply som jag tog imorse var lite trasigt.. OOPPS! (illa)

- Stackars alla som tar studenten idag! Träffade Sara när jag skulle tiöö jobbet imorse och hon sa att hon skulle ha så j*vla kul idag iaf! GO GO GO

Äntligen fredag!

YES! Idag är det äntligen fredag :) har längtat efter helg och det ska bli så skönt att ha en helt ledig helg! Idag senare när jag slutar (hoppas tidigare) så ska jag troligtvis fika med Danielle! Sen får jag se vad som händer, hade tänkt försöka träna i helgen också men vi får se hur det blir med det...


Hoppas att ni har en skön fredag allihoppa ♥

Halva veckan har gått

Onsdagar måste vara värsta dagen på veckan även om vissa kallr den lil-lördag :S Sista halvtimmen satt jag och kollade mejlen och andra "viktiga" saker ex. facebook :) haha Orkade verkligen inte börja på något nytt! och sanrt ska jag byta våning också och sitta med de andra som jobbar med leverans och orders istället för på supporten...

-LÄNGTAR TILL HELGEN :) ♥


Bild från förra fredagen på andreas studentmottagning! Supergod tårta :)


Halvdag och hunnit med massor.

Idag jobbade jag bara halva dagen :) jätteskönt! Jag lyckades till och med komma iväg till Kungsholmen och klippa mig och som vanligt blev jag supernöjd.
Sen lämnade jag och Madde alex på bussen till flygplatsen eftersom hon skulle hem till London igen :( Efter att vi lämnat henne så gick jag och madde från centralen genom kungsan och skeppsbron (där det är massa LOVE STHLM festival) och hela vägen hem!

Sen va vi trötta och har tagit det lugnt och ätit middag. Nu kollar jag på Ullared:) haha jag vill soo bad åka dit i sommar haha...


TTYL ♥

Måndagen

Idag slutade jag 16.00 dvs en timme innan jag egentligen skulle sluta minus en timmes lunch för att jag trodde att jag skulle sluta tidigare men det va massa som skulle göras så jag blev kvar!

Sen åkte jag till D och vi lagade middag och åkte sedan till SKHLM(skärholmen). För att jag behövde köpa ett album som jag ska sätta in alla deras hundra bilder som fotograferna (barnen) på Lidingö själva har tagit!
Haha det kommer att bli supersnyggt! Vi passade på att köpa shampo och D köpte att par supersnygga skor :)

Supersnyggt med tunnika

Love tunnikor! Så himmla sköna och somriga ♥
Ljusblå är nog min favoritfärg i sommar :)

GinaTricot 149 kr♥


- Såg idag att det va 50%-75% rabatt på Monki där kan man nog också hitta några snygga sommarlinnen! Ska kolla imorgon om jag hinner! Sen behöver jag sommarskor som bara den måste leta leta efter snygga..

Landet och Pubafton

Kom ut ganska så sent efter till landet efter att ha jobbat på Kungsholmen! När jag kom ut så grillade vi (så gott har verkligen längtat efter att grilla) och sen började grannarna ploppa in :) Det va supermysigt och kul! Bilder kommer väl senare i guess.. Söndagen tog vi det bara lugnt och det va helt hyfsat väder!

Får bli en hel helg på landet snart igen, så mysigt! ♥

Bilder från pubafton :)

- Kubbspel!


- Tjejlaget med supersöta tjejer


-Killarna hade andra tävlingar också :)


-Jag och Alle kör en crazy!





update 3 juni

Det är verkligen sommar nu, alla går i sommarkläder och solen lyser :) jag jobbar förfullt på kontoret 9timmar per dag (vanlig jobbdag!? inte för mig) och är helt slut när jag kommer hem! Idag fick jag lite shoppingsug och gick av vid centralen istället för att åka vidare till Södrastation!



Hittade ett par supersnygga jeans och en sommarkjol på zara och köpte leggings på HM! Superglad :)

Ska lägga mig tidigt ikväll så att jag är pigg imorgon för då blir det studentskiva direkt efter jobbet, mina föräldrars kompisars son tar studenten :) Sen ska jag jobba på kungsholmen i helgen innan jag ska ut till landet för vi ska ha pubafton (alla grannar samlas och dricker/minglar) det är supermysigt! speciellt om det är fint väder♥

- Alex kom hem inatt och är hemma över helgen :)


Nya komplicerade uppdrag

På jobbet och dagens uppdrag är lite mer complicerat än jag väntat mig! hoppas det går bra i eftermiddag :D wish me luck! ♥


Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0