GLADARE

Nu har jag suttit och tänkt ett tag! jag kom fram till att det inte kommer att bli någon lång semester i år! bara en kort weekend till London snarast, sen får jag vänt till nästa sommar då jag har två härliga långa månader att se fram emot:D Har redan planerat att åka till LAS VEGAS hoppas jag och en trip tillbaka till SF. sen om jag har tid ska jag till GranCanaria:D skulle verkligen vara kul om det blir av och något att se fram emot!


Högklackade snygga skor?

Högklackat kan man väl inte få för mycket av!? haha.. Nästa gång jag är ute och shoppar blir det högklackat högst upp på listan :P skadar väl inte med ett par snygga skor till! (för att jag anväder högklackat så mycket).




VILL INTE!

Sätt precise och kollade på mitt schema dom kommande två åren och bara kände *SUCK* plus att familjen sitter och pratar om uppkommande resor som jag INTE kan följa med på pga av skolan :( USCH jag älskar ju att resa och vill verkligen flygga iväg någonstans NU!
Inte nog med det så fick jag hem lite kläder från min moster i USA (har massa kvar sedan förra året) och när jag satte på dem så kände jag den speciella lukten (om det nu finns någon sådan) iaf så lukar dom HEMMA! eller jag blir helt tårögd när jag tänker på hur bra det var där! Allt var så lätt på något vis och man va specielle, här känner man sig bara som något obetydligt grått moln! :S Komer sitta och lukta på tröjan hela kvällen nu!
Jag funderar faktiskt på att bara lämna allt just nu, bara åka iväg och tänka! men jag tror intre det går hur gärna jag än vill!

<3 En Ledssen tjej!

090929

Idag var det jätte kallt ute, kände hur kylan gick igenom jeansen när jag gick hemmifrån imorse! Dags att ta fram vantar och mössa eller köpa nya!? :P
På kvällen slängde vi snabbt ihop en middag och gick sedan på bio! va tvungen att se PRINSESSA, den va så svensk :) trodde att den skulle vara bättre men den va lite rolig iaf! Frös som ett naket asplöv i vinterkylan påvägen hem! HAHA iaf nu har jag hjälp lillebror med läxan och känne rmig som en jätte bra storasyster och ska snart gå och lägga mig! imorgon har jag sovmorgon:D

<3

BFF

Det är svårt att hitta bästa vänner! Jag saknar min andra HALVA som är kvar och bor i usa! Hoppas jag kan komma och hälsa på snart! Jag saknar dig så otroligt mycket, det kanske låter töntigt men vi hade så mycket roligt tillsammans, allt vi gjorde blev roligt! Du kommer alltid att vara min BFF! MISS YOU <3


KLÄNNING

NY klänning i garderoben, något jag igentligen borde ha oftare men det blir inte av! Hoppas det blir något dressup party soooon! så att jag kan använda min nya klänning, den kommer föresten från en av favoritbutikerna CANDYBAGSHOP!


Mjukisar!!!

JAG ÄLSKAR MJUKISKLÄDER! det är så skönt att att springa runt i mjukiskläder hemma:) vem gör inte det!?
Båda syrrorna har köpt varsit par EdHardly mjukisar, och jag kan inte hjälpa att jag också vill ha ett par!
Tänkte eventuellt beställa hem ett par:P


Värdens längsta måndag!

Hela dan i skolan kändes som en evighet, Vi började med Ekonomikursen idag! Jätte bra att kunna och säkert kul när man kan det men ganska så komplicerat att lära sig :S Eller så är jag väl bara lite trög!?
Iaf trodde att måndagen aldrig skulle ta slut och när dagen väl var slut så va det fullt med folk på tunnelbannan och jag mådde så illa :( Det blir läggdags tidigt ikväll men först ska jag kolla på Idol och svenska hollywoodfruar!

<3

Helgens vurpa!

Haha i helgen efter att Grodan (stället vi va på med klassen) stängt, gick vi till Humlegården av någon andledning! I Humlegårdn finns en skateboard ramp och vi skulle hitta någon stans att "hänga". Alla springer från till rampen och jag börjar läxa alla att man inte ska leka på rampar man kan göra sig illa eftersom jag och Maddis alltid kollar på scared på MTV när vi inte kan sova!
Iaf ingen bryr sig och jag och linea går också till rampen, men när JAG går upp på den halkar jag som om jag trampat på ett bannanskal eftersom rampen är blöt och landar rakt på rumpan med en DUNS:S haha
Klantigt? Där får man för att man tänker på alla andra!




-Jag sa ju att den va livsfarlig!

Jag klarade mig helt ok, bara med några blåmärken och de andra fick sig ett skratt :P

Utekväll med klass15

Lite fler bilder fårn helgen :D sjuktkul!

        

Ny favorit

FlyAway cardigans :) så mysiga och snygga, hur många kan man köpa innan det blir överdrivet!? än så länge har jag bara en marinblå men skulle vilja ha minst en till!



Från Abercombie&Fitch!
Letar efter en ny snygg kavaj också, någon som har några tips på var man kan hitta en snygg en?

Super helg!

NU fär det söndag igen, har inte skrivit något under hegen för att jag för engångs skulla haft så mkt för mig :D
Helgen har varit super, i fredags var det utgång med klassen, sen har det varit shopping i shärholmen och äventyr på landet med Maddis! här är lite äventyrsbilder från sommarstället :P (fler bilder från helgen kommer kanske sen)

    

Gissa vilken som är våran brevlåda?

Lättad

Så skönt att det är fredag idag, nu ska jga bara ha en lååång skön helg :) ska snart ut till lidingö för att hämta tre ungar, hoppas dom e glada men en fredagseftermiddag är de säkert också trötta och kanske inte så roliga idag :S
men jag är iaf glad idag än så länge :D wooohooo

<3

TJENA

SÅ trött idag igen... FÖRVÅNAD? haha nu får det vara slut på trötta dagar i helgen ska jag bara ha kul hade jag tänkt :) Tenta imorgon! Har tvingat madde att förhöra mig på dem "svåra" nyckelorden vi fått! Så hoppas det går bra imorgon!!!



<3

Shopping VS skola?

Haha vad föredrar man? inte skolan iaf även om det är intressanta ämnen vi läser!
Kom precise hem och väntar på madde så att vi kan åka till åhlens och shoppa, sen så ska vi eventuellt till nacka forum :P Kommer få panik imorgon troligen och ångra mig men just nu känns det som roligast!

<3 

Alexandra kommer hem!!

Den 11 oktober fyller Alexandra år! Då kommer hon till Stockholm så att vi kan fira henne :D woho Ska bli kul faktiskt, jag har börjat tycka det är sååå kul att gå utigen (efter en liten svaka) så jag hoppas vi kan gå ut och ha grymt roligt den helgen :D


Jag och Alexandra, Förra året i oktober <3

Vintermys




Nu när det börjar bli lite kallare och mörkare på kvällarna kan jag inte hjälpa att jag längtar lite smått efter Vinermys och pyssel! Även om det inte blir något winterwonderland här i Stockhom så är det iaf lite mysigt med advent och julen för att inte nämna nyår! tycker kanske inte så värst mycket om att klä på sig en massa tjocka vantar, långbyxor och mössa etc men några veckor är det ju kul!

<3

Diamantkrokar!



Världens sötaste Diamantkrokar hittade jag på Åhlens! Dom kostade 69kr och ger badrumet ett jätte lyft:) Blåa eller bara genomskinliga!

 


Dimonds are a girls best friend?

Diamanter är så himmla snyggt, men nu förtiden vet man inte vad som är äkta eller inte!? men skulle inte banga på att ha en sånhär på fingret en dag! :)


Trött!!!

Kom precise hem från lidingö där jag satt barnvakt som vanligt! Jag är helt slut och kollar på idol, men måste sätta mig att plugga några sidor *suck* men det är bara bita ihop. woow


POPCORN

Vi är en riktig popcornfamilj, haha specielt Alexandra och Madde!!! Innan Alexandra flyttade till London goick det minst en påse popcorn i veckan! Men det är väl ett bättre alternativ än  chips!? Det är ju superhot om man inte saltar dem FÖR mycket;) haha


Popcorn älskare!? <3


Blinkning=sexigt?

Det är ju så sjukt sexigt med killar som ger en en blinkning;) haha hjärtat smälter och man känner sig helt speciell! haha eller är det bara jag?


GODMORNING

Klockan är 8.00 och jag hoppade precise upp ur sängen! det är helt kalt och disit ute:( En sån här dag man bara vill ligga kvar undertäcket och somna om. Men det går inte för idag ska jag träffa min projektgrupp från skolan och vi ska gå till vårt vanliga cafe. John Chris i T-centralen och jobba med vårt projekt några timmar! Vi får faktisk jätte mycket gjort på vara egna studiedagar så hoppas vi blir klara idag, för på torsdag ska vi ha redovisning!

Ha en bra dag! <3

Avundsjuk?

Sitter och kollar på svenska hollywood fruar:) verkar vara ganska så najs att bo i L.A. och göra allt man vill och inte behöva oroa sig för pengar! Men är det tur eller framgång?





Personlighetstest

Gjorde precise ett personlighetstest på www.41q.com man svarar på 41 Questions och sen får man veta vilken personlighet man är och vad för arbete man skulle passa att jobba med! Ett tips om man inte vet vad man vill jobba med, mitt test stämde med det att jag säkert skulle passa inom det jobbområde som jag fick men det är inte vad jag vill göra men kan va kul att pröva testet iaf man kan lära sig mkt om sig själv! (fick tipset i skolan).
<3


Flowers

Fick världens finaste blommor av Daniel idag! Jätte gullig, Tack <3

Thanks

jag vill tacka alla mina 13 fans som kollat in min blogg, tack vänner! ett speciellt tack till madde och daniel som stöttat i vått och tort! ni är underbara :*


Visst är jag och madde fina!! helt sommarbruna, bilden är från förra sommaren <3

HEJ VÄNNER!

Komentera bloggen kompisar! Då vet jag vad jag ska skriva om och vad som är dåligt/bra :P

<3

En Espresso

Så Himmla trött idag, sitter med en lagom stor espresso i handen som ska få mig att piggna till! MMmm.. stark men god. problemet är bara att om jag dricker kaffe för sent på kvällen kan jag aldrig sova:(


NYHET

Det har kommit en ny cocoa butter body mist, loation och handkräm på Victoria Secrets! Åhh.. vill so bad prova :)


Vill du lukta gott?

Victoria Secrets har inte bara världens bästa bh:ar utan också dom godaste body produkterna!
jag älskar victoria Secrets body mist! hade minst tre stycken hemma när jag bodde i USA! Just nu har jag bara en Vanilla Lace kvar som är min favorit men alla lukterna går att få i hudkräm, handkräm, duschgel och Eau de Toilette Spray:)


Fjortis:P

HAHA vem har inte varit fjortis!? haha hittade de här bilderna som är ca några år gamla, jag va kanske inte direkt fjortis men jag posade en del iaf :P HAHA

    

Haha gud vad liten man ser ut, tycker iaf jag själv :P !?

Saknar stranden..

Saknar stranden och vädret i Half moon bay, Californien där jag bodde förra året! stranden va supermysig och alltid mysiga solnedgångar. Man kunde till och med se delfiner och valar i havet om man spanade tillräckligt mycket! såg delfiner en gång, Saknar både stranden och vännerna! <3




Bara början på en lååång vecka!

Känns som om den här veckan kommer att vara i evigheter, hela måndagen har gått jättelångsamt och jag känner mig sjukt trött och absolut INTE för att sätta mig ner med skolarbetet och plugga!
Jätte tråkigt:( har bara lust att hitta på något SUPER roligt!!! kanske skulle ta en sväng till Åhlens och kolla runt lite, jag blir alltid på bra humör av att gå runt lite där! Dom har allt möjligt man kan titta på. det mesta faktiskt + att jag har 100kr rabatt som jag och alex fick sist vi handlade lite saker där.


Madde, jag och Alexandra i somras <3


MER BILDER FRÅN I SOMRAS <3

     


More pics;)

Madde och Simpson i somras, VISST ÄR DOM SÖTA?


Tomas Sabo


Det finns hur mycket snygga länkar som helst till tomas sabo armbandet! Jag tycker det är sypersnyggt och kul att man kan göra sitt eget unika snygga armband. Absolut något som hamnar på julklappslistan i år:D Men man kanske blir helt beroende av alla söta och snygga länkar att det aldrig tar slut :S HAHA
























nagellack :)

Jag tycker det är hur kul som helst och pyssla med naglarna:) Finns hur många färger som helst att måla dem i och efterråt känner man sig mycket snyggare och fram för allt fräschare! Just nu tycker jag om lila nagellack, jag har ett OPI nagellack och det är superbra! Håller mycket bättre än vissa andra nagelack som flagnar redan dagen efter. Tänker nog införskaffa mig några nya färger av OPI. Dom har även matta nagellack som är lite coolt:D


STRESS SÖNDAG

Är det inte typiskt att man ska komma på och göra allt en söndag!? Har stressat mellan plugg, tvättstugan och mataffären hela dagen. Känner verkligen för att göra något roligt idag! Imorgon är det skola igen och lång vecka med tenta och redovisning! LÄNGTAR redan till nästa helg!

Tvättdag:(

Madde och ja satte just på tvätten! jag tycker inte det är jobbigt att tvätta men man glömer alltid att boka tvättstugan och sen finns det knappt tid när man väl måste tvätta! Nu har jag och madde satt på en av två stora tvätta lass. Skönt att ha rena frächa kläder till skolan imorgon iaf :D <3

Cupcakes

Häromdan bakade jag, Madde, Daniel och wille muffins! Dom blev inte riktigt så här fina men goda!
Vanligt enkelt muffinsrecept från internet, ändå lyckades jag få i för mycket mjölk och vi fick göra en dubbel satts:S Nu har vi hela kylskåpet fullt med cupcakes! MMmm..



Våra blev röda istället :S

LONDON?

Har inte varit utomlands (förutom kryssning till Ryssland och tallin) io år alls! så jag tycker verkligen att jag förtjänar en weekend i London:) perfekt när Alexandra är där som au pair också så att jag kan hälsa på henne samtidigt! måste bara bestämma datum och hoppas att det blir av. <3



Alexandra när kan vi komma och hälsa på?


Kvällens planer

Snart ska jag iväg till Lidingö och ännu en kväll att sitta barnvakt! Det brukar vara ganska slappt att sitta barnvakt på helgerna och jag kommer troligen INTE att vara bakis ikväll:) men det finns ju roligare saker att göra en lördagskväll!

Värdens bästa familj <3

Jag måste faktiskt skriva att jag är väldigt glad och stolt över min familj. jag tycker att min familj är jätte rolig och att vi har super kul tilsammans.
Jag tycker också att min uppväxt har varit väldigt bra, då vi rest mycket i värden och varit i många länder:)

Hoppas vi håller ihop i framtiden och håller ihop eftersom alla börjar bli vuxna och går åt sitt eget håll.
Saknar Alexandra ganska mycket nu när hon flyttat till London. <3


Alexandra, Madde och jag <3


Lite fakta om mig


Namn: Victoria Maria

Ålder: 21år

Längd: 172

Hårfärg:Mörkblond

Ögonfärg: Blåa

Familj: Mamma, pappa, två småsystrar och en lillebror
 
Har du någonsin:

 Ätit sushi: Ja, tycker det är gott! Älskar att äta med pinnar

Varit ihop med någon som varit otrogen: Nej, inte vad jag vet

Klättrat på berg: klättrat massa berg men inget jättestort

Sett vita huset: Nej, men vill någon gång!

Antingen eller:

Kallt eller varmt: VARMT

Regn eller snö: SNÖ 

Rosor eller tusensköna: ROSOR

 Vår eller höst: VÅR

Matte eller engelska: Gillar båda

Motsatta könet:

Gillar du någon just nu från det motsatta könet: JA, min pojkvän Daniel

Vad tittar du på hos en kille: Allt

Gillar du att:

Ge kramar: Ja, det är jättemysigt

Gå promenader i regnet: Ja, tycker det är mysigt när det regnar (men inte för mkt)

Övrigt:

Vad gjorde du förra sommaren: Jobbade som Au pair i Californien

Svär du för mycket: Nej faktiskt inte

Vad är bredvid dig just nu:  Min telefon

Vad gjorde du igår kväll: Kollade på MTV med Madde

Vem pratade du sist med i telefon: Daniel

Vad gör dig glad: Kaffe och en rolig dag

Vad skulle du vilja göra just nu: Borsta tänderna

Höger- eller vänsterhänt: Höger

Favoritgodis: Älskar glass, Ben&jerrys!

Är det nåt du absolut inte äter: Sardiner

Fisk eller badkruka: badkruka för det mesta

Favoritväder: Soligt

Morgon- eller nattmänniska: natt just nu

Sparare eller slösare: sparare, tycker om att köpa dyrare och bättre grejer! men man måste ju leva också

Bio eller promenad: Båda är kul

Är du kittlig: ibland

 Rädd för insekter? Inte rädd men tycker inte om dem

 Äckligaste insekten: getingar

Det här är jag bra på: vara rolig

Bästa bok? Denise Rydbergs böcker

 Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? kontrollera tiden

Skriver du dagbok? Ibland

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? vet inte, eventuellt i nacken

Stökigt eller välstädat? Städat, jag är jätte pidantisk

 Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej

Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten, de funkar alltid.

Använder du knark? nej

Kaffe, te eller inget? Kaffe på morgonen, Te på kvällen :)


Första inlägget!

Idag är det lördag och efter en lång sovmorgon ska jag och daniel ut på promenad:) kanske kolla lite i affärer om jag inte kan låta bli! Ska försöka skriva inlägg så ofta jag kan men med allt plugg och barnvaktssittning så kan det vara svårt! men ska försöka skriva om allt möjligt roligt som dyker upp!

<3

Välkommen till min nya blogg!


Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0