Inge jobb i veckan

Familjen som jag jobbar för har åkt ivåg på sportlov så nu är jag i princip ledig hela veckan förutom 2skoldagar! Det kommer att bli en lugn vecka om man säger så...


helgen

Lördagkväll blev det schlager och spel hemma hos D! :) Helt Ok helg, men idag är jag sjukt trött.

Promenix

Har gått världens längsta promenad med mammi idag! superskönt väder ute.. Sedan så blev ett ett part till skinnhandskar men med lamull i så det är varmare än mina andra :)


Fira Linn

Igår va vi hemma hos Linn och firade att hon fyllt 24år! :) supermysigt! Vi drack goda drinkar/bål och åt massa godsaker! hihi köpte en superfin blå rosti skål till henne i i present och det va bra det för hon samlade nämligen på dem och hade inte den färgen :D perfekt!

Huddinge Högskola

Varit på huddinge högskola idag! :D Det va roligt! Roligast va när en omedvetet råkade började brinna i metodrummet:S :D hela klassen garvade ihjäl sig och läraren märkte ingenting! (dock va det bara lite på armen, blev ett bruntlitet brännmärke:S)

Blandar olika material:

Jessica och Angela:

Massa olika material:


Skola och Jobb

Idag har jag en lång dag! Först ska jag vara på huddinge högskola och efter det ska jag direkt till lidingö och hämta kidz:/ Jobbar till ca21.30 ikväll! Hoppas på att det inte blir allt för jobbigt!

-Gammal bild på Alex, D och mig från i somras! :P


23.februari.2011

Tog en långpromenad med päronen in till stan idag! :) Sen så hann jag med att träffa älskling och åt middag med han och hans föräldrar! :) Fick en present av älskling också! Supersnyggt lila HTC Wildfire skal! (går inte att ta bild med min kamera för skalet blir blått då men så här ser det ut typ+lila baksida) *like*


Kvällsfika

Igår va jag hos Anki (superlänge sedan vi sågs)! Vi fikade och sen kollade vi på Big Brother! Helt sjukt roligt! haha

The Best Thing About Me Is You


Ricky Martin - The Best Thing About Me Is You. Superbra låt som är lite reagge influerad tror jag :D

22.februari.2011


Nu är jag påväg till skolan! Hoppas det inte är några förseningar på pendeln :S


C-vitamin

Varje morgon från och med nu så ska jag dricka C-vitaminer till frukost! :D Jag tror att jag behöver det för att vara pigg hela dagen!


Rosti skålar

Idag köpte jag supersnygga Rosit Margreth skålar! Dom är så snygga och i min älsklingsfärg Lila!
Ibland så måste man unna sig själv saker! och jag tyckte att jag behövde något idag! :)


Inredning

Det är så himmla kul med inredning och design! Här är lite snygga saker som jag vill ha i mitt hem :)

Samla plack!?

Fräscht att vi ska samla plack! Dvs inte borsta tänderna, använda tandtråd eller munskölj i 2dagar! uhh kommer känna mig fräsch imorgon :S:P

Söndagsmiddag

Min pojkvänn är grymt duktig på att laga mat :) haha han fick en ny kokbok av föräldrarna med fredgasgourmetmat och maten i den är supergod i går lagade han någon kyckling och ljummen potatissallad :) så himmla gott :P :D


Lördagsmys

Igår så åkte jag och D till bromma för att gå på XXL (som btw inte va någon bra butik). Jag ville shoppa lite mer än honom och vi blev lite småsura på varandra :( Hittade iaf ett supersnyggt solglasögonfodral och en nyckelhämngare/påminelsetavla! :) Åkte hem och käkade tidig lunch och sedan åkte jag till Lidingö!

Jag och E kollade på melodifestlivalen och spelade monopol surfstränder istället för gator (A va hos en kompis och J hade somnat under bordet tidigt) Vi hade jättemysigt lördagsmys:D När E äntligen laggt sig så vaknar J och va uppe till föräldrarna kom mitt i natten:S Gud vad jag va trött hahaha

Vaknade vi 11 idag! Ska verkligen sova ut på helgerna nu så jag är utvilad till veckan!

Nyckelhängaren/anslagstavlan eller vad man ska kalla den :S

Tiffanys

I Fredags så va älskling tvungen att jobba över! Istället så träffade jag Dannie på Tiffanys, vi drack några öl och hade lite tjejesnack (som det va alldeles för länge sedan)!

-Gammla bild på mig och Dannie! kommer inte ihåg vart den är tagen :):S haha

Ledig

Ledig fredag! :) superskönt att både onsdagen och torsdagen är över det va två långa dagar:( Men nu är det superskönt med en välförtjänt helg! Skickade precise in sista uppgiften för veckan:)

Får se vart helgen bär av men det kommer att bli en lugn helg! (älskling har jour)

Guldkund

Haha man får ju bonuscheck på HM beroende på hur mkt man handlar under året! Den här bonusen förväntade jag mig inte. kan inte fatta att jag spenderat ett visst antal tusen kronor på HM! :) jag måste verkligen gilla dem, vilket jag gör :S:P;)

Jobbig Torsdag

Börjar känna mig kraslig i halsen och idag har vi en lång skoldag plus att jag ska jobba efter likadan dag som igår.. *suck* men imorgon är jag ledig:) Hoppas att halsontet går över snabbt så man kan hitta på något roligt i helgen!

Nu ska jag till skolan, är redan sen! tog lite sovmorgon imorse eftersom jag satt barnavkt sent igår och lillkillen satt uppe och hostade hela kvällen :(

Tisdag.15.Februari

I Tisdags så firade jag och älskling alla ♥-dag! Det blev restaurang och bio besök! Supermysigt:)
Fick en superfin ros!

Den här filmen blev det (den ända som gick inom rimlig tid på kvällen) Trodde det skulle va en komedi men den va ganska så seriös faktiskt :)


.

Sorry för dålig updatering! :( Ska bättra mig men varit mkt i veckan med skola och jobba!

KÄRLEK

Jag älskar dig över allt annat på jorden! :) ♥ Du är världens bästa!

♥♥♥ ;):P


Alla Hjärtans Dag

Idag är det alla ♥-dag :) Supergulligt och i USA så va det verkligen stort.. här känns det lite sådär, vissa firar andra inte typ! Själv jobbar jag ikväll så jag och älskling har bestämmt att fira imorgon (hade varit lite lättare om man bodde ihop) Så nu blir det lidingö med sjuka barn!

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! ♥

-Vad ska ni göra på Alla Hjärtans Dag?


Godisgris

Hur ska man kunna va nyttig om man umgås med den här godisgrisen!? Det går inte :S haha Den här helgen kommer att bli allt annat än nyttig! :S


Minuten

Jag och D kollade på minuten igår :) jätte roligt program där de ska göra olika saker man kan göra i hemmet på tid och kan vinna pengar! På en nivå skulle man stapla golfbollar och älskling va tvungen att se om det gick.. det funkade men man skulle stapa 3st som skulle så ti 3sek och vi hade bara två men iaf :D haha

Coolt va!? :P


Snökaos

Höll på att drunkna i snön när jag klev utanför dörren idag! :( så himmla mkt snö!
Visste att det va förseningar på pendeltågen och jag hade prov. chansade och sprang ner till pendeln och fick vänta i ynka 10min:) Provet gick däremot skit! Väntade 10min igen på tåget hem och nu ska jag äta lunch ute med älskling!


Ny vän!?

Angela hade lite tråkigt på rasten igrå! :D HAHA


10.Februari.2011

Har pluggat massa på förmiddagen (har prov imorgon) och ska snart iväg på core i skrapan :D superjobbigt men skönt! Sen ska jag till Lidingö och hämta kidzen.


9.Februari.2011

Lite bilder från dagen när vi gjort polering på varandra! :D

Koncentration på hög nivå!



8.Februari.2011

Lovade mig själv att INTE stressa men ändå så känner jag mig stressad :S varför?!

Idag har jag varit i skolan och gjort grupparbete.. och nu ska jag plugga efter middagen! Hoppas att livet blir lite lugnare efter den här veckan.

Behöver köpa lite saker också bl.a. nya träningsskor :( suck!

Semla

Igår så köpte jag och D årets första semla! :) den va supergod men efterråt så kände man sig inte lite tjock:S hehe


Veckans löfte

Den här veckan så ska jag inte STRESSA! Lovar mig själv det NU! :D

5.februari.2011


Idag så va jag med J i parken några timmar. Sen kom Maddis dit och vi gick lite på stan :)
HAr varit mulet idag och ganska så kallt!
Nu sen jag kom hem har jag varit duktig bäddat rent i sängen, håller på och tvättar och ska dammsuga lite snart :D
Sen ska vi till Ds kompis i Brommaplan som fyllde år i veckan!


Fredags mys

Igår så åkte jag till frisören efter skolan! Det blev lite kort kanske men det växer ut och va ändå trött på mitt för långa... haha Efter det så åkte jag till D, åt god middag som han lagat! Sedan kollade vi på film och åt lite B&J! :P (älskar)


3.Februari.2011

Har haft en stressig vecka och slängt hit och dit varje dag känns det som.. så imorgon ska det bli najs med helg! vet inte riktigt vad jag ska göra men en sak är säker! Jag tänker inte STRESSA!

Ska juförsej jobba på Lördag men det är bara ca 2timmar! :P

haha så här roligt kan man ha när man sitter barnvakt! :D


Vår

Soligt ute och snön smälter bort! Känns typ som om det är VÅR :) Man blir mycket mer laddad med energi.. eller iaf jag! har varit i skolan hela veckan och även idag. Min förkylning känns nästan som bortblåst :S haha skönt att bara vara lite sjuk i ca2dagar:D

Snart ska jag iväg till lidingö och jobba!

-Börjar längta till sommaren nu!


Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0