Tomt i huvudet

Har ingenn anning om vad jag ska skriva, livet känns supertråkigt just nu! bara massa plugg! Så därför jag inte skrivit på ett tag en vanlig Höst depression kanske!?
Skriver när jag har något roligt att skriva eller berätta om, HOPPAS det blir snart! :D

TTYL

längtar bort...

Känner bara för att åka bort i två veckor och fylla på med D-vitamin! soliga och varma stränder där man bara kan ligga och steka, och ha det jävligt skönt!!!! Bort från kalla och grå stockholm!!!
Det bllir ju inte bättre av att familjen åker till Malaysia på söndag och jag är kvar och måste gå min ekonomikurs *suck*


Längtar bort... till varmare väder :( !!!!

<3


<3

Love is like a bird with golden wings
that flies in to your heart and sings

Rött läppstift?

Har hört att jag skulle passa i rött läppstift! Passar rött läppstift på mig?


 - Inte världens snyggaste bild, men bara för att visa!

<3

Ekonomi woooohoooo

Håller på med ekonomikursen i skolan och jag TRODDE att det skulle bli lättare än vad den är! Visste att den inte skulle bli enkel men just nu känns det helt omöjligt att lära mig alla kalkyler och rapporter, analyser etc! Hur fan ska det här gå? Känns inte alls kul, har blivit helt oangagerad också :( känner för att göra allt annat än att plugga jsut nu! Lycka till med den här kursen!!!!! Någoon som är bra på ekonomi och kan hjälpa?


Får man?



Om man inte äter godis på lördagen får man då äta söndagsgodis istället?
Idag köpte jag, Maddis och daniel en (eller till och med två) godispåsar som vi sedan mumsade på medan vi kollade på film :S SVULLSÖNDAG? och jag va INTE änns bakis, snacka om att jag skäms nu efteråt! men det kanske va tillåtet eftersom vi inte åt något godis igår!?


GUESS WHAT?

Ikväll har GOSSIP GIRL premiär! Klockan 19.00 på kanal5 kommer nya avsnitt av GG :) woohooo..! Jag ska se det med Maddis ikväll!



XOXO /Gossip Girl

Snart HALLOWEEN!!!!

I slutet av oktober är det Halloween igen, det firas ju mer och mer här i Sverige! I år tror jag att det kommer att bli endel halloweenfester, jag ska iaf gå på en :D Tycker det ska bli jätte kul, men har inte bestämt vad jag ska klä ut mig till än! Vad ska man klä ut sig till på halloween? Något läskigt eller roligt?
Det finns en del halloweensaker att köpa iaf, hittade dom här två läskiga sakerna på internet som man kan köpa haha!! Jag skulle bli grymt rädd om jag kom in i badrummet och såg det här en sen kväll!!!



Det finns också lite andra blodiga prylar:

  


Inget kul!

Sitter med laptopen i knät och är halvsjuk och halvtrött :(
Jätte rolig lördagskväll man har, INGEN har ringt (jag har ju för sej inte ringt någon heller) och det är inget bra på TV direkt :( Men det är väl ibland skönt med slappkvällar också!? speciellt när man är lite sjukling eftersom man ändå inte är så rolig då iaf! ELLER? Imorgon hoppas jag att jag känner mig bättre och kan hitta på något kul :D

<3

Fredagsmys

Igår blev det fredagsmys med Maddis! vi gjorde massa gurk och morotsstavar, köpte dip och popade popcorn! sen kollade vi på idol:) super myisgt!

Bra med kaffe



Visste ni att kaffe är bra för psyket? Hörde från någon att om man dricker kaffe så är det 66% mindre chans att man tar självmord! Vet inte om det stämmer men man blir iaf piggare av kaffe och det kanske gör att man känner sig gladare! Är man deprimerad är det bara börja att dricka en MASSA kaffe! :)


LONDON HERE I COME!

Bokade igår en biljett till London den 27november - 30november!
Ska blir superskönt att komma från stockholm över en helg och tycker det ska bli jätte kul att hälsa på Alexandra!
Massa bra shopping hoppas jag ;P Lagom nära julen, Ett tag kvar men något att se fram emot!


Alexandras 20års fest!

Bilder från helgens kalas :D Det va en superrolig fest!

   
  
   
  


This is my good side! You should see my bad! ;)



Hemma spa

När jag och Madde va ute och gick ikväll hamnade vi naturligt vis i Skrapan på Södermalm! BARA för att titta lite, Vi fick syn på en helt nyöppnad butik som heter MELLI, dom hade mineral smink men framför allt MELLI SPA TIME:) som är bland annat bodybutter, hudkräm, hand kräm, shower gele, peeling shower gele, badsalt! med en massa olika helt underbara dofter:


• Elegant Green Kiwi & Pear
• Exotic Mango
• Delicate Yellow Lemon
• Romantic Rose
• Magic Red Grapefruit
• Refreshing Green Tea
• Unique Vanilla, Lavender & Patchuli
• Sweet Dulce De Leche
• Gentle Vanilla & Coconut
• Sensual Chocolate
• Diplomat Fresh musk
• Sexy Strawberry
• Official Classic



Jag och madde stod och provade typ varenda kräm som fanns i butiken, min favorit va nog Gentle Vanilla & Coconut! men det bästa är att man kan köpa hela serien i samma doft! Perfekt för hemma spa!
+ att nu kunde man ta 3 produkter och betala för två eller få 50% på handkrämerna!



Fan fan fan

Hur patetisk får man bli!? kan fan inte bestämma mig om jag ska åka till teneriffa över nyår :S känns sjukt att åka bort över nyår med en typ främande familj! (känner dock barnen men iaf) så kan fan inte bestämma mig! känner mig som största idiotiska barnungen som inte vet vad hon vill och för fan inte kan bestämma sig! :(
Orka med mig själv.. INTE! + att man börjar känna sig sjuk igen, KUL! fan



Läggdags

Gick och la mig alldeles för sent igår! Har vänt lite på dygnet nu när jag varit ledig från skolan ett tag :) S¨å ikväll blir det läggdags typ NU!! så jag är pigg imorgon när jag ska till skolan!



UGGS

UGGS ser så mysiga ut, funderar på att klicka hem ett par att värma fötterna i nu när det snart blir kalt! :P
Vill ha Chestnuts UGGS, heard that they are super COZY!





Många kommer nog att gå runt med UGGS i vinter och jag vill också ha ett par, mest för att dom verkar så mysiga:) Dom finns också för små!


Konstiga piercingar

Folk piercar sig mer och mer, kolla in dom här:
Piercade korsetter och in piercade ringar :S Coola men aj.. jag skulle nog inte vara tuff nog för att göra en!






Which one?

Tycker det är jätte snyggt med både pälsväst och skinnjacka! men skinnjacka kanske är lite ute och det börjar kanske bli lite för kalt? Vad tycks? skinnjacka eller pälsväst? 


Sliten och stressig söndag

Efter partyt igår mådde vi inte direkt bra imorse när vi väkte Alexandra på morgonen!
Vi va på Royal Garden (VICTORIA) Det var många från förfesten som följde med och Dannie + två kom också dit! så det va kul att vara ett "gäng" som var ute även om Alexandra, födelsedagsbarnet var lite bakomflötet så klarade hon sig faktiskt bra och vi hade kul allihopa:D

Idag efter att vi sjungit och Alexandra öppnat ALLA sina paket och ätit frukost somnade vi om, och sov till ca 12.00 :P JÄTTE SKÖNT! men när vi vaknade blev det superstressigt att packa alla Alexs saker och köra henne till arlanda express! och det blev lite tårar när hon åkte, men vi kommer och hälsar på i London snart:)

Resten av eftermiddagen blev det pizza (inte så bra men gott), te och filmkväll!







Favorit filmer

Det finns tre romantiska komedier som jag tycker är så sjukt roliga men samtidigt så romantiska:P Den är sånna som man kan se om och om igen (typ som FRIENDS), det här är iaf mina favorit komedier:

  


Ny chipssmak!

Har ni prövat OLWs nya chipssmak? Sourcream and Bearnaise chips! Kripspiga OLW-chips med en syrlig smak av gräddfil och en toutch av klassisk bearnaise!

Låter det gott? En ny favorit kanske?




Jag måste iaf smaka någon gång :D HAHA

grattis alexandra

Idag fyller Alexandra 20 år! GRATTIS SYRRAN!



<3


Saker att se fram emot 2010:

  • NEW YORK I APRIL, då jag fyller 22!
  • PRAKTIK MED SKOLAN (OM JAG FÅR PRAKTISERA DÄR JAG VILL)
  • JOBBA I GRANN CANNARIA ÖVER SOMMAREN!

PUSSYCAT

SYSTRARNA NERO:



VAD HAR JAG GJORT? ALEXANDRA ÄR ALLTID SÅ OSKYLDIG!



MADDE: EN 17ÅRINGS SUPERHÄRLIGA HUMMÖR! ;P



HAHA JAG ÄR SNÄLL OCH BLOGGPROFFS :S LOL


Dagens roligast:

Mamma: Vem har ställt massa disk här?
A: Det var alla tre!
V: Nej, jag har tagit bort min!
A: Alla två?


vem klär idoldeltagarna?

Jag vet att dom har sagt att det var frida farhman eller någon "känd" modestylist som klär deltagarna. men idoldeltagarna ser ut som minikopior av artisterna vars låtar dom sjunger!

Nya husdjuret - mikrogrisen

Jag har aldrig haft något riktigt husdjur sen jag va typ 14, då jag hade en liten gerbil och fiskar!
Men min syrra berättade  idag om nya trenden i London, MIKROGRIS! Harry Potter Ron har tydligen en;)
En liten gris som bara blir 35cm och dom har ingen päls så allergiker kan ha en också, ett annat stort plus är att dom ska snabbt bli rumsrena ;) Är den inte söt? HAHA





Kanske ska skaffa mig en mikrogris? istället för en hund eller en katt?

Sucky day!

Fan vad jag är sjukt trött idag! Alexandra kom hem vid halv två i natt och efter det låg vi och pratade och kollade på kläder till typ 03.00! snacka om att jag är trött nu efter en dag av promenader, plugg och barnpassning! :(
Aja det va mysigt iaf! Hoppas att helgen blir rolig, vi ska ha gäster hela helgen och gå ut :D

<3


Nice price



Snygg klänning från Gina Tricot, 199kr!

monkeystyle

När vi va på kryssning  med Visoion of the seas i sommras så gjorde städerskorna apor och krokodiler av handukarna :) haha här Är Alexandra och Madde med apan! MONKEYSTYLE





I natt kommer Alexandra hem från London!!!
<3


Teneriffa?

Igår berättade familjen vars barn jag hämtar på lidingö och passar iband att de skulle till Teneriffa den 27 december och en vecka framåt! Dom sa också att dom skulle ha två rum och att om jag ville så skulle dom betala min biljett, mat etc och JAG SKULLE FÅ BETALT! Dom frågade alltså om jag ville följa med, men jag skulle ju såklart få hjälpa till med de tre barnen men också få fri tid! jag har inte bbestämt mig än och har vecakn iut att tänka på mig!?
Det är ju skönt att komma bort över nyår, eftersom det är överskattat och det är svårt att bestämma vad man ska göra, vem man ska vara hos etc och igentligen bara jobbigt! Då kan det ju vara skönt att vara utomlands på nyår men det är ju tråkigt att INGA kompisar alls är med en på nyår eller familjen!

Så jag vet inte om jag ska åka eller inte!? Ska jag åka till tenerfiffa över nyår? 

Kommentarer TACK:)

Det är super kul när folk skriver komentarer! Absolut inget måste men det är kul när ni kommernterar inlägg ni tycker är kul! KRAM

Älskar klänningar...

Är väldigt förtjust i klänningar just nu:) haha Jätte passande till vintern men men..
Kollade på FOREVER21s hemsida och dom har hur mycket som helst, för typ 15$! Här är två stycken:



091006

Just nu sitter Maddis och jag och kollar på Desperat Housewifes som började idag! Längtar redan till helgen! och imorgon kväll kommer Alexandra hem från London:)





Jag och Madde, Är vi inte söta?

vill ha..


Hittade drömväskan idag, en MULBERRY Picadilly black <3
Classisk, snygg väska i läder! Det är ju inte långt kvar till jul!!!


Snygga naglar!

Hur får man snygga naglar? Det är väl igen som tycker det är snyggt med klyvna och smutsiga naglar! man måste ta hand om dem så som man tar han om håret, tvättar det och klipper det!
Själv har jag väldigt tunna naglar så jag använder TRIND nagelförstärkare! Den är jätte bra men ganska dyr, 150kr/st. Har haft starka naglar ända sedan jag började använda TRIND, DEN FUNKAR!
I helgen prövade jag och madde att göra nagelförlängning hemma med Depend Gele kit! Det funkade jätte bra och resultatet blev faktiskt jätte bra:)



Mer frukt!

Hade jätte ont i halsen imorse och känner att en förkylning är påväg igen! Så nu sitter jag och Maddis med en skål apelsiner! Jag borde alltså äta massa frukt just nu! Men också i vinter så att man håller sig frisk och inte får vitamin brist!


MASSA FRUKT I VINTER ÄR BRA! :)


New York, New York

Igår bokade vi biljetter till New York! Hela familjen ska dit och fira mammas och min födelsedag i april! (mamma och jag delar födelsedag) Ser fram emot det jätte mkt och längtar redan även om det är ett tag kvar!


Hårband!

Håracessoarer måste vara den snyggaste och billigaste acessoaren ever! Kostar lite och gör mycket :P
Dom här är från FOREVER21 men det finns hur mycket snygga hårbans som helst just nu!


Ny Tunika

När man går på stan och INTE ska köpa något hittar man alltid något, jag och Maddis skulle köpa en ny laddare eftersom min gått sönder. Sen behövde Madde ett par leggins och vi gick till gina!


Hittade då den här tunnikan för 149kr, behövs ju långarmat nu när det börja blir kallt ute! :)
<3


DRÖM BILEN

Sötaste drömbilen en MINI COOPER, min värdpappa i USA hade en grå med vita ränder som jag fick crusa runt i på stan! Jag gillade verkligen den bilen:) så vill jätte gärna ha en egen SNART! :) men tycker att en cream är snyggare och lite mer tjejig! eller?


Problem med laddaren

Min Iphone somjag tycket va så kol när jag köpte den för ca ett år sedan har bråkat med mig endel! fastnar när den blir kall och det går inte att svara i den etc. INTE nog med det så slutade min väggladdare att fungera igår!
Tänkte att eftersom jag känner TVÅ elektriker så kunde kanske nogon fixa laddaren eller kolla varför den bara sluade att fungera helt plötsligt:S Haha men NEJ, ingen kan fixa den och vet inte varför?

- Varför känner man två stycken elektriker och ingen kan hjälpa en med elektronik som inte fungerar!?

Får köpa en ny imorgon på kjellochcompany, min va iaf INTE svenskt vägguttag så det va ingen större förlust!
Men orka att allt ska gå sönder eller inte fungera.

En söndag i skärholmen

Idag åkte madde och jag till skärholmen, även om jag va grymt bakis sedan gårdagens äventyr :P
Vid tolv var lyckades jag bli klar för att åka och vi tog tuben till särholmen! Det centrumet är faktiskt jätte bra, bra affärer och liknar nacka forum det nya:) Iaf det va en regnig dag så det passade perfekt!
Vi åt en mysig lunch, blev libanesiskt :S Hittade inte direkt det som vi letade efter, eftersom någon fyller år nästa helg. Men vi har några dagar på oss! När vi kom hem hjälpte jag Madde med matteläxan, Hur mycket kommer man håg från gymnasiet!? Haha hon blev klar tillslut iaf.
Sen så bakade vi kanel-och kolabullar efterso det va kanelbullens dag! DOM BLEV SUPER GODA:P



Tog tyvärr inga bilder och våra blev inte så snygga! så blev en bild på en illustrerad bulle :)

Inlyttningsfest

I gårkväll efter en snabb middag med Madde, skyndade jag mig jätte mkt men ändå va jag inte hos Dannie fören halv åtta (Dannie tyckte jag skulle komma kl18.00) och sen kom joanna efter lite vin, så åkte vi till fridhemsplan där inflyttningsfesten va. Det var super mycket folk när vi kom dit men jag kan nog säga att jag, joanna och dannie varv bland dom yngre. Jag kände mig så sjukt trött igår och satt mest i en trött trans och va super tråkig!men sen när alla skulle dra ut tänkte jag att då kunde jag åka hem men bestämde mig för att haka iaf!
Vi tog taxi till undici men blev nekade att komma in, DET VA 25! :S
orka dannie drog som vanligt hem till sin man och jag och joanna fortsatte til grodan! haha där tog vi ytterligare ett glas vin och träffade ett helt sjukt gäng:) haha dom tog med oss till STURE och vi tappade bort dem sen!
Det va faktiskt kul och så fick vi dansa, va hemma ca 03.00 och idag känner jag att det var endel vindrickande igår :P


091003

Lördag, Ikväll blir det inflyttningsfest med Dannie!!
Kom precise hem från affären där madde och jag kollade på barnhemmet, fett sorglig skräckis! Iaf nu ska vi fixanaglarna inför kvällen! Hoppas det blir super fun och att jag inte är alltför bakis imorgon:P



<3

TOPPAR

Hittade två snygga blusar på KappAhls hemsida, va länge sedan jag va i en butik och dom har faktiskt fått in ganska snygga kläder till hösten, mycket stickade koftor etc. men jag gillade de här två:) Kanske lite för somriga för hösten eller? Kostade ca 300kr st och det är ju inte alls farligt!


Nyklippt

det är fredag och imorse ringde jag till frisören och han hade tid idag, så åkte iväg till kungsholmen (världens bästa frisör) och det tog bara en halvtimme och jag blev supernöjd! Toppade bara och klippte upp lite men hur ofta går man från frisören nöjd!? Man brukar tycka det är förkort ca en timme efter men det känns bara super skönt:) HELNÖJD!


091001

Idag är det första oktober :) har precise ätit frukost och funderar på om jag ska springa ner till SL centret och fixa SL-kort! kanske dags att göra det nu! Tror inte jag hinner så mkt mer för sen ska jag träffa Linnea från klassen och plugga, sen ska jag ut till Lidingö. ajja jag har tid imorgon, då funderar jag på att gå till frisören, dags att trimma topparna lite :P haha iaf får se hur mycket som hinns med, Maddis vill att vi köper träningskort också och det kan vara bra, har varit lat hela sommaren sen mitt träningskort gick ut innan sommare. Vi får se hur det blir!



Idag är det också ett år sedan jag lämnade familjen i USA :( Gud va tiden går snabbt!
<3

Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0