Strike a pose!

Idag när jag kom hem från jobbet så hade Maddis och Daniel lagat middag till mig! :) Så det blev en superduper god middag med dem och sen så kollade vi på Topmodel! :) Mysigt! den här dagen kunde inte sluta bättre!

-Hissposer!! :)

31.Januari.2011

Idag så har jag jobbat mördarpasset hela dagne så har inte hunnit blogga! :( Men nu är den här dagen över så nu är det bara sköna dagar kvar!!! :) Like på den!!!

30.Januari.2011

Åkte till föräldrarna direkt efter jobbet där det blev god och mysig middag med familjen och mormor och hennes tvillingsyster!  :) dock kom jag lite sent hem efter att jag skulle bli hemkörd av mina underbara systrar som följde iphone GPS och en timme senare var jag hemma efter att vi droppat av mormor hos sig!!! Gud jag trodde aldrig jag skulle komma hem... :S:S:S haha

imorgon har jag iaf lite sovmorgon!!! :):P


Jordglobe

I helgen fick jag äntligen minefterlängtade svart/silvriga jordglob som inte varit så lätt att få tag på :S


time

Måndag igen.. usch vad tiden bara flyger iväg! En ny vecka att se fram emot och en ny helg att längta till! :) haha

Suprise party!!!

Igår så hade vi överraskiningsfest för alexandra för att hon kommit hem från ett år i Australien! Efter några veckors planering så lurade vi ute henne med en kompis och sen så kom hennes vänner över till oss och när hon kom hem så var alla nära och kära där och vi hade PARTTEEYY som slutade med utgång! :) SUPERKUL KVÄLL!

Förutom drincka och vanliga snittar så bjöds det på vegemite! :P mmm supergott... NOT!?





Nya bordstabletter

Mina nya fina bordstabletter från Bruka design! love them:)


Bowling @ Marions

Igår så blev det en sväng på stan efter jobbet! :) Shoppade en ny outfit plus nya bordstabletter :) Sen så gick vi till Marions Gastro på Kungsgatan en bar/restaurang med bowlingbanor! Verkligen superbra ställe som även hade fishbowls, popcorn och supergoda natchoplates:)


-Bowling!


Smyckeshängare


Fick en superfin smyckes hängare av Alexandra i examenspresent! :)


Inredning



Supersnyggt från BRUKA! Lite inrednings mani just nu...


WOHO

Idag är det min favvoritdag FREDAG!!! Det betyder att jag har en hel helg att hitta på roliga saker :) Får se vad jag ska göra... Lite shopping ska jag iaf klämma in idag!!! :)


26.Januari.2011

Idag så har jag jobbat och sen städat lite hemma! :) Sen kom Maddis och Alex över och åt middag hos oss! Supermysigt och jättekul!!!

haha


Syskon ♥


- Alla 4a syskonen hemma tillsammans igen! :)

Välkommen hem Alexandra

Igår var välkomst kommiten ute på Arlanda och hämta Alexandra som kom hem från ett år i Australien! Jag önksar att jag kunnat vara med emn jag var tvumngen att jobba! :(

Onsdags middag med la familia!

Nu direkt efter jobbet ska jag hem till familjen och äta middag för att fira att Alexandra kom hem idag!


Inspiration..

Supersugen på att shoppa inredning! Älskar bruka designs saker :) ska nog ta en sväng på stan på Fredag efter jobbet!:)


...

Mördag Tisdagen är över!!! Så himla skönt :):) Snart är det helg, då ska det shoppas sloss!!! ;) haha

Somewhere...


Någonstans mellan Californien och Salt Lake City, långt uppe i Nevada ligger det här ensamma huset som vi åkte förbi påvägen till Salt Lake City i USA.. min värdmamma fotade det för att jag tycket att det verkade så tråkigt att bo där och om familjen hade bott där hade jag dött av uttråkning som Stockholmstjej=City Girl! :);) haha

-

Haft en bra dag på jobbet idag och har precise ätit supergod middag med älskling! :) Bra Måndag helt enkelt!

UGGS


Både jag, maddis och Paris traskade runt i mysiga UGGS igår! Så mysiga och varma i det här snöovädret! :)
PS. 100% real UGGS ;) haha


Mondays :(

Ogillar Måndag för att de är så lång till helgen! :( Buhu.. menn förhoppningsvis så blir dett en bra Måndag idag!!

Just Dance

Våran första musikvideo, superrolig! :P haha


En Ros


Sötnötarna kom med en superfin ros som de hade köpte för egna pengar!
Hur gulligt och snällt är inte det :)


Besök

Idag kom världens bästa föredetta grannar C+N över med Maddis och hälsade på i nya lägenheten! :) vi fikade och åt semlor och busade lite ;) haha supermysigt var det iaf! :) ♥

22.Januari.2011

Igår kväll så blev det wii, lite rött och häng med D och hans kompisar! Sen blev det middag hos mina päron och sedan så drog de ut och jag blev hemma framför en film i soffan! haha gud känner man sig som en gammal tant eller vad!? :S haha det va skönt och ta det lugnt faktiskt och han hade nog kul med grabbarna, det blev en grabbkväll om man säger så!


HELG

WOOOHOOO äntligen ledig helg! Sov till 11.00 idag (ovanligt länge för att vara mig;) haha superskönt va det iaf! Igår satt jag barnvakt på eftermiddagen och kvällen på Lidingö! supermysigt att se kidzen igen dom är så söta:)

Idag kommer att bli en ganska så lungn dag och bara ta det lugnt! :) får se vad vi hittar på!

3


Nästa vecka kommer Alexandra hem från Australien! HIttade den här supersöta bilden på oss tre :);)


Jobb, jobb och mera jobb..

Idag blir det mycket jobb!!! :) Direkt efter jobbet så ska jag åka och hämta mina saknade Kidz på Lidingö och barnvakta till sent, Ska faktiskt bli superkul att träffa dem igen sen så ska jag få träffa guldfisken vickan! Haha.. hoppas det blir en bra dag även om den blir lång!!!

Hello Cupecakes!

Så idag har jag inte gjort så mycket!!! Jobbat, sen mötte jag upp Maddis för jag slutade tidigt, vi gick i lite butiker sen så åkte vi hem till mig, lagade tacos sallad till middag :P Sen har jag hunnit slänga på lite tvätt! :) Skönt med Torsdag:)

Versace for H&M 2


Idag så släpptes Versace Cruise Collektion på HM! Det är Versaces andra collektion och man kanske kan tycka att namnet är lite opassande med tanke på kryssnings olyckan!? men det har faktiskt en del söta klänningar och skor, väldigt somriga! :)


Godmorning sunshine!

Uppe med tuppen! Time för work ;)

rutiner

Jag gillar mitt jobb.. men det är jobbigt att gå från att plugga till att jobba heltid därför så längtar jag till helgerna och för att det finns så mycket att göra/hitta på och SOVMORGON!!! Ogillar att gå upp supertidigt på morgonen 5dagar i rad :(

Men det blir nog bättre om några veckor när man kommit in i rutinerna! ;)

Så snart ska jag sova för att vara pigg imorgon people!

Shoppat i Maddes garderob

Idag efter jobbet så åkte jag förbi päronen och syskonen en sväng! Shoppade lite kläder ur Maddis garderob, bla ett par rosa mjukisbyxor! ;) :) haha Snygga va!?


haha



Halvägs till helg idag!!! :) :P ;)


18.December.2011

Jobb idag och slutar ganska så tidigt så då kan jag hitta på något roligt!!! :) Gillar Onsdagar, Torsdagar och Fredagar för då slutar jag tidigt;) Men det är inte lika roligt att gå upp tidigt på morgonen.. :( haha


trött



Trött efter en lång dag på jobbet! Tänker krypa ner under en filt i soffan och kolla på film :)


Healthy

Kör på nyttig kost i veckorna nu! som fiber, frukt, grönsaker och kött:) Det är så gott också, Så only healthy stuff right now! :P ;)


work work work

IDAG ÄR DET MÖRDARPASSET PÅ SCHEMAT!

Chill

Haft en helt ok måndag på jobbet! :) Efter en sväng till apoteket så är jag hemma och har ätit supergod middag :P och Maddis är här så nu ska vi mysa framför Tvn och kolla på bra program!!! LIKE

...

Bjuder på en assnygg bild idag! ;) haha


16.Januari.2011

Måndag igen.. USCH! vill inte änns tänka på att det är fem arbetsdagar till helg! :( Don't like working! Man blir helt slut jue!

Mueeum- Guldskatter från Inka

Dagen spenderades med familjen! :) Vi var ute på skeepsholmen i Bergrummet där de hade en utställning med Guldskatter från Inkariket. Guldet stod för solen och silvret för månen! :) 


Skeepsholmen


-Matade dom utsvulltna fåglarna på skeepsholmen! ;) haha de slogs om maten!

Söndag allready!?

Söndag redan.. helgen går alldeles för fort! :( Nu ska vi ut på lite söndags äventyr!!

In the car

På väg till ropsten för att lämna leksaker!


13.Januari.2011

...eller fredag den 13 eller 20da knut!!! :) Det var en lång dag på jobbet och sen så har vi äntligen plockat vi undan alla julsaker eftersom det är 20da knut;) Hittade lite oätna polka Candy Canes också från allt julpynt! :P haha


Nu blir det Pizzanight!


:)

Igår så myste maddis hos oss! Jag var super trött men idag har jag varit mycket piggare:) så jag åt middag hos päronen, och sen så rensade vi lådor från källaren.. gud så kul det var!!! Haha (bilder kommer)

:)

Igår så myste maddis hos oss! Jag var super trött men idag har jag varit mycket piggare:) så jag åt middag hos päronen, och sen så rensade vi lådor från källaren.. gud så kul det var!!! Haha

Vi hade hur mycket leksaker och gossedjur som helst, vi ska skänka massor av leksaker till behövande barn i Sverige! :)



Haha alla maddes gossedjur hade bandage för att de hade blivit skadade (av henne!?) eller för att hon lekte att det var skadade!? :) Supercute

Om My way home...

På tåget på väg hem med maddis!!


...


Åhh saknar min långa lugg! Har tröttnat på min korta lugg :( Bara i vägen, Nu vill jag ha min långa lugg tillbaka!

10.Januari.2011

Har inte så mycket at skriva, har varit en lång dag! Typ undersökningar hela dagen och massa Rtg-bilder och poleringa av tänder ;):D Helt slut så nu ska jag sova imorgon ska jag upp tidigt igen men slutar tidigare!

GOOD NIGHT SWEET PIE! ♥

-

- Its hard being a hard working lady! ;)

Knut


Finaste frisyr knuten! :)

Sovmorgon

Sovmorgon idag, börjar inte förän kl.09.00! SUPERSKÖNT.. men slutar klockan 19.00 :( BUHU

healthy

Helt slut efter dagen! :) Nu är jag hemma och tar det lugnt! Sen så ska vi bli nyttiga nu så D har bakat nyttigt bröd som är i ugnen nu:P Åhhh... så GOTT!!


9.Januari.2011

USCH..... Måndag morgon igen! har haft världens bästa helg och det känns inte så kul att gå och jobba tidigt idag:( Längtar redan till på fredag men förhoppningsvis så går veckan snabbt!

Lykta

Idag så kom Ds mamma och pappa över med pizza och fikade med mig, D och Maddis:) Supermysigt! Vi fick också en superfina stor lyckta av dem! :) Den ska vi ha på balkongen i sommar!


Guldfisken VICKAN

Idag så fick minstingen i min barnvaktsfamilj två guldfiskar! :) En är döpt efter honom (J) och den andra är döpt efter mig och den heter VICKAN! :) Han är ju bara för så söt ♥

Nya kuddar

Köpte lite nya kuddar från indiska i helgen! Superfina och så var det halva rea priset:) najs! LILA såklart;)


Lördagseftermiddagen

Igår Lördag eftermiddag så möte hag Dannie vi kollade lite i butiker och sen så hamnade vi på en pub/restaurang på götgatan där vi drack några öl, åt planka och snackade massa :) supermysigt!

Fick ett juicy tube läppglans, ögonskugga och ansiktskräm från loréal av sötste dannie också! ♥


Alltid vänner

Fick en superfin julklapp av Lovi! :) Ett armband som det står ALLTID VÄNNER ♥ TACK!


jellyfish


Pappas nya husdjur- JELLYFISH! :O;)


Girls only

På eftermiddagen blev det shopping med bästaste tjejerna i Liljeholmen och Middag hos Anki! :)


Fotografiska


Varit på fotografiska museet idag och fika med världens sötaste familj som jag brukar barnvakta åt! :)


Torsdagsmys

Igår så kom maddis över, vi åt middag, spelade Wii och kollade på The rommate! ;) Sen hade vi sleep over hos oss, supermysigt ♥


Haha

Yoga ställningen Solguden! ;)


YES



Sista arbetsdagen innan lång helg! :) woohoo

4.Januari.2011

Hinner inte blogga så mycket! work all day long... nästan! har hunnit gått på ett gympa pass också;)

Makeover: Brickbord

Har länge letat efter ett brick bord så att min boyfriend ska kunna servera mig frukost på sängen när jag fyller år etc!!! ;) haha och äntligen hittade jag mitt brickbord men det behövde en makeover..

Under brickan står det till och med "God Helg! med önskan om trevliga frukoststunder" Supergulligt tycker jag!

Före:


Efter:


äntligen

Första dagen på jobbet avklarad! Tur att det är kort vecka ;) LÄNGTAR till helgen!

Slitna!?


-LIte slitna dagen efter men helt ok!? (bild från igår;)

lyckokaka

Lyckokakan med Spådomen för det kommande året 2012 eller framtiden! ;)

Bilder från nyår

Nyår var supermysigt! Vi åt en jättegod middag med gratinerad hummer, oxfile och potatisgratäng och till efterrätt nyårsbomb glas tårta:P Love sedan så gick vi ner till slussen till tolvslaget! (fyrverkerierna i år va ganska så dåliga) men sen så drog vi hemma till oss och hade vikning och myste lite innan vi drog hem! :)






GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år alla och goid fortsättning! :)

Fyrverkerierna i Slussen i år var ganska så lame! :(


Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0