Typiskt

Efter en jätterolig dag på praktiken så åkte jag direkt till Lidingö och hämtade busungarna... och idag va det verkligen busungar!  Usch hade en helveteskväll och va helt slut när jag drog mig hemmåt vid halv åtta!

Åhhh bara för att man har massa planer den här helgen och nästa så ville de självklart att man ska jobba :( typiskt och jag som verkligen behlver jobba också men det är två dagar jag verkligen inte vill jobba!

ångestångestångestångestångest

30.november.2010

Idag är det praktik till 15 och sedan ska jag till Lidingö för att jobba ytterliggare lite till kl.19! :) Faktiskt så är det kul men det kommer att bli en lång dag! Men det blir nog bra iaf :) :) :) ♥ Puss


Pepparkakor

Måndagen gick snabbt! (hoppas resten av veckan också gör det:) Idag efter jobbet träffade jag D en stund! Sen har vi också satt igång med pepparkaksbakandet! Det va jättemysigt! Alla syskonen bakade och mamma fixade in och ut dem ur ungnen ♥ - Så finna! Älskar motorcykelformen!!!


50-öringar!?


Gud vad många 50-öringar som vi har kvar! Vad ska man göra med dem nu när man inte kan använda dem längre? Tänkte lägga dem i en räddabarnen bössa men kan inte hitta någon nånstans :S


Måndag

Måndag igen, skönt att jag börjar kl.09 idag iaf.. åhh ville inte att helgen skulle ta slut :( men snart är det helg igen ju! haha Hoppas att den här veckan blir rolig :) :) :) Vad ska ni göra i veckan?

1a Advent

Idag är det första advent idag! Idag belv det en sväng i skhlmen och IKEA för att köpa lite julkul :) haha Det känns verkligen juligt med massa julpynt och snö ute :) Gilla julen! Igår va vi även en sväng i stan och köpte vinterskor till D :) Åhh vill inte att det ska va måndag imorgon :(


- Ljus och lite annat nödvändigt ;)


Myshelg


♥♥♥


Vad fan....

Vad fan tänker killar med ibland? eller är det bara D?



Pepparkaksbak

Haft jätte mysigt med kidzen idag! Mamman va hemma och va sjuk men det gick bra iaf :) Vi bakade pepparkakor (första gången i år för mkg) och julpysslade lite :) De åt juförsej mer pepparkaksdeg än vad de bakade men det va kul iaf! haha



Sov och mysplagg

Idag är det typ -6 grader ute och massa snö:) = Mysigt! <8Vill bara vara hemma i mysklader) Hittade lite fint på HM till bra priser för både tjejer och killar! Åhh vill ha i helgen och till jul!

För henne:

För honom:



26.november.2010

Äntligen långhelg igen! Det är verkligen najs att va ledig Fredag-Söndag:) Imorse hade jag sovmorgon och snarkade till kl.10! så skööönt!
I eftermiddag skulle jag gått på stan med D men det blev uppskutet till imorgon eftersom jag ska jobba i eftermiddag istället (måste tjäna ihop lite julklappspengar:P) Så i eftermiddag ska jag åka till lidingö och hämta mina tre små busfrön hehe.. nej men det är kul att se dem nu när vi inte träffas varje vecka!

Åhh måste hinna lämna blod nu igen, men vet inte när!? hmm...

Hockey

Igår ikväll efter praktiken blev möte jag dannie:) Vi gick och åt och tog ett glas vin! Sedan gick vi på DIF-Frölunda! Haha jättekul att sjunga och det va en spännande match men tyvärr så vann frölunda på straffar (tur!?) Iaf det va en bra start på min helg! Tack för att jag fick följa med gumman ♥



Praktik

Idag kommer min lärare hit till kl.10.00 himmla nervöst! det är nu jag påmins om att jag faktiskt betygssätts på det här:S Iaf så pratade jag med teamet och enligt dem är jag Godkänd men kan förbättra några saker! :)

 

Kalender

Hej!

Idag när jag kom hem så låg den här på mitt skrivbord.. En chokladkalender! haha Jätte gulligt men är jag inte lite gammal för det? och är det bra för tänderna att äta choklad varje dag? haha Gullig tanke iaf men jag vill hellre ha en kalender från The Bodyshop:P !!!


RTG-bilder

Den här veckan har jag gått halva min praktiktid! Herregud vad tiden går snabbt!!!! Idag tog S röntgenbilder på mina kindtänder.. Jag ville se hur mina Visdomständer såg ut, framför allt en som inte har kommit fram och så kankse jag hade hål!? Iaf så kunde vi se skuggor på två av mina tuggtänder där bak.. men det va väldigt otydligt. men jag vågade inte visa tandläkaren där men kanske får göra det imorgon:S Och boka tid hos min tandläkare så att de inte blir större:S JAG SOM ÄR SÅ HIMMLA NOGA MED MINA TÄNDER, TANDTRÅD OCH FLOUR! WHY?

Frågan är om det verkligen är hål eller om det bara är skuggning:S haha


24.novermber.2010

Börjar tidigt idag och odag är det Onsdag! Snart är det helg:) idag har vi ett låångt möte innan lunch.. vilket är skönt då man får sitta ett tag och inte göra någonting! hehe.. Annars hoppas jag att jag har mkt att göra idag! :P


At work

En annan bra sak med praktik är att jag inte behöver sätt mig och plugga i efteråt eller på helgerna!!! :)



- Jag har så roligt med dig! :) ♥


Close


Praktik

Praktik idag igen.. åhh dagarna känns så långa! Men man får se mycket som sagt var:)

-Längtar redan till helgen! :S ♥

Promenix

Sov till kl.11.20 imorse! Så INTE likt mig:S men kanske inte konstigt eftersom jag kom hem sent från barnpassningen inatt! Hela eftermiddagen har jag haft huvudvärk.. kanske för att jag inte drack något kaffe idag:S kanske konstigt men när jag druckit kaffe i en hel vecka typ och sen inte gör det en dag så får jag huvudvärk! men åkte iaf till älskling och vi tog en promenad och åt middag:P Va ganska kallt ute men ändå skönt!


Barnpassning

Blev en lugn lördagskväll på Lidingö igår:) Lekte, åt middag och till efterrätt smälte vi mörk och ljus choklad som vi doppade frukt i:) Alla barnen plus jag tyckte det va jättegott förutom den minsta (han visste inte va han missade för han ville inte smaka:P så han fick chips istället) Sen kollade vi på Eurovision songcontest junior.



20.november.2010

Ikväll ska jag till Lidingö och jobba! Ska bli kul eftersom det va ett tag sedan jag såg dem + att jag behöver jobba! Så ikväll blir det också lugnt! :) Vet inte hur sent jag jobbar eller vad som händer imorgon!


-En blomma blommar fortfarande av dem jag fick av D i förra veckan! :) ♥


Fredagen

Igår åkte jag och D in till stan och kollad elite på skor! Gud vad mkt julpynt som kommit upp:) jag tycker det är jätte mysigt med alla lampor och när det blir lite små mörkt!

Biblioteksgatan :)

Sen kollade vi på Idol och tog det lugnt!



Lovely



19.november.2010

Idag sov jag till kl10 imorse! Det va så skönt att få sova ut:) Nu har jag precise slängt på en tvättmaskin. Sen tänkte jag möta D i stan och ta en fredagsfika och kolla lite i stan:) imorgon ska jag eventuellt möta upp dannie i stan och senare vid 16 ska jag jobba på Lidingö (guuud det va evigheter sedan) Så det ska bli lite kul!

Blir en ganska så lugnhelg! :) ♥


Sömnbrist

Åhhhh vad trött jag är! fick inte så mkt sömn förra helgen och har inte sovit så mkt när jag praktiserat! Men nu är jag ledig fram till Söndag och ska soooova ut riktigt ordentligt! :) woohoo




Smikmodell inte så glamouröst som man tror kanske!?

Igår hade jag lovat kusinen att vara sminkmodell. När jag kom dit hade de genomgång och så spelade de in reklam och tog bilder till hemsidan! Jag trodde jag skulle bli asfint sminkad och få lösögonfransar och grejjer.. men neeeeeeeej! Det va fantasi-målning och de hade precise lärt sig sminka vampyrer eftersom det kommer en ny vampyrmusikal i globen nästa år som de ska sminka till och gissa hur snygg jag blev efter det!?

 

- Haha snygging! :) Blåmärket provsminkade det på mig eftersom de min kusin skulle sminka på en filminspelning idag och då skulle hon sminka ett blåmärke.

More money.

Vet inte hur jag ska klara mig nu, innan jul med att köpa julklappar och efter! CSN vill inte ge mig studiebidrag för att jag inte gick klart en kurs 2007!? ehhh.. och därför saknar jag lite poäng:S HATAR det och nu när jag har praktik 30timmar(från början skulle det va 35timmar) i veckan så har jag ingen inkompst eftersom jag gett bort mitt barnvaktisjobb:(villket jag ångrar grovt eftersom jag hade kunnat få det att funka nu iaf) men jag försökte bara fixa åt alla andra med en ersättare!

och man behöver verkligen EN/NÅGON inkomst om man ska kunna leva! :(

Så som de säger på lyxfällan man måste minska utgifterna eller öka inkomsterna!? och jag vill hellre öka inkomsterna så nu behöver jag jobba extra! jobbar visserliggen på manpower men det är så olika vilka jobb som finns från vecka till vecka! jag kan inte heller ta tillbaka mitt gammla barnvakts jobb eftersom jag i princip gav bort det fram till jul!

Det konstiga är att fixa ett jobb för ca 6 veckor eftersom jag ska tillbaka till mitt gammla barnvaktisjobb efter nyår då jag börjar skolan igen!

Åhhhhh vill ha mer pengar nu track! hatar att vara fattig :( hur ska man göra liksom? Hur kul kommer jag ha i 3 månader framöver:(

I like stuff!

Ja, vem gillar inte gratis grejer liksom! idag va vo o förrådet på praktiken och kollade på grejer och jag kunde inte låta bli att fråga om jag fick pröva:P men det är klart att jag får!!! man måste ju lära sig för att lära andra, right? Jag jabbar ju faktiskt i princip gratis så något måste man väl förtjäna!

- Flossa en gång om dan:P haha


All i need is you

Idol låten för UNICF- fett gullig! :)


TRÖTT

Åkte hem till D efter jobbet och åt middag.. Nu är jag hemma och är sjukt trött! Behöver sova nu! :)

Tror jag börjar bli lite förkyld också... passar inte så bra nu på praktiken:( bläää


15.november.2010

Idag är det praktik igen! Man får se sjukt mkt så det är kul men hoppas att jag får göra mer den här veckan! :)

Va tvungen att köpa nytt SL kort också! det svider alltid lite i plånboken:( men men...


WTF!?

På lördagmorgonen när jag städade efter festen i Fredags öppnade jag sopperna och kunde inte låta bli att skratta när jag såg det här! haha....

-Någon som gjorde pannkakor mitt i natten hade slängt äggskalen i disktabbletsburken istället för papperskorgen! Haha (visst de är ganska lika men iaf:P)

13 och 14 november

Blev film hela dagen och mass ahamburgare sen så fyllde Ds kompisa lillebrors flickvän år så det blev utgång igen! haha jag va helt slut och orkade inte dricka men.. det va trevligt iaf! Däremot va jag inte så glad när det blev efterfest hos D igen när vi lämnade stället som hette Vain i Odenplan:S haha Jag är för gammal för att gå ut både fredag och Lördag.

Idag blev det mer film och en promenad med mamma. Snart blir det familjemiddag och tårta eftersom det är fars dag idag! :) Måste fira lite iaf!!!

Fredagkväll

Först blev det supergod sushi till middag. Sen blev det massa vin och singstar med Anki och Dannie + Ds roliga kompisar! Det va sjukt kul och bra stämmning, alla va fulla och glada och till och med dannie sjöng ;) men idag har jag bara ett ord; BAKIS! haha





- jag försöker få ut det sista vinet ur boxen! inte för att jag behövde mer! haha


Fika

Fikade med Angela! det va superskönt och roligt att få prata av sig lite om praktiken! :) ♥


Nytt i garderoben

Om man är duktig som jag har varit den här veckan på praktiken så får man unna sig något! right!? Igår när jag slutat så blev det en sväng i Mörby centrum och köpte lite nya grejer:) hehe


(inte den bästa bilden men det är en blus och en skjorta:)

Långhelg

Idag är jag ledig *yeppi* och är ledig till på söndag! (=ledig i tre dagar)

Så idag hade jag tänkt få lite saker gjorda och hitta på lite roliga saker:)

• Tvätta

• Dammsuga

• Fika med Angela

• Kolla på skor med älskling

• Rosekväll med några vänner

YES

- Slutar 16 idag sen är det lång helg!!! :) Ska bli sååå skönt!

Mysiga tröjor

Älska mysiga tröjor i höst/vinter! De här är från favvobutiken:P


10.november.2010

Så det känns som om jag praktiserat i evigheter:S!? även om jag bara gjort det i tre dagar BARA! Börjar redan bli uttråkad:( nu måste det börja hända något! ahhhh

Längtar till helgen som vanligt haha (ledig fredag, lördag och söndag:) Långhelg! Blir nog en vithelg(?) med lite shopping och andra roliga grejer.


haha

Sovvvva

Åhhhh börjar tidigt idag:( öppnar 7.30 på jobbet! Usch.. vill bara sovvvvva!


- Som den här lilla tösen som kan sova överallt;) söt! haha ♥

Mysiga kvällar

Åt middag med D efter jobbet :) Har verkligen inte varit ute på hela dan eftersom jag jobbar i mörby centrum och tunnelbannan går hela vägen från slussen och sen så ligger centrumet precise vid tunnelbanneuppgången (du behöver inte änns gå ut alls) Så när jag komk hem från D idag så gick jag från zinkensdam bara för att få frisk luft! Det va slaskigare än vad jag trodde och jag ångrade mig ganska snabbt men det va skönt med frisk luft iaf!


-Så himmla mysigt med snö, mörkakvällar och gatlysen:) haha


Snyggt


Supersnyggt med päsl ♥


Praktik

Idag är jag på praktik igen! Det är faktiskt kul och man träffar på supermycket roliga människor :) haha


- En Bild från svettiga Bulgarien! Nu är man blekfis istället ;) haha

Lång jobbdag

Helt slut efter både jobb på ftv mörby och sedan på Lidingö! Imorgon börjar jag iaf 9 SKKKÖÖÖÖNT! Tror den här veckan kommer gå snabbt :) Vet inte vad mer jag ska skriva!!! Händer inte så mkt mer just nu :P haha

Ska snart gå och lägga mig! Ska bli så SKÖÖÖNT att sova ♥


- Va riktigt kyligt ute idag tycker jag! Snart blir det vintermys :)

Maskerad

Igår så blev jag och D bjudna hem till hans brosha och hans flickvän som skulle ha maskerad:)
D hade sin supersnygga supermannen dräckt och jag blev spontant en indian/poccahontas!
haha Vi hade jättetrevligt och det va jätte mkt trevligt folk:)

-Poccahontas och Superman


-En polis, greger(?) och läkare/sjuksköterska




-Det söta paret som hade maskeraden!



Superman


Haha så himmla söt min superman! :) ♥♥♥


Filmhelg

I lördags så åkte jag och Maddis hem till D. Vi kollade på snabba cash och åt grekisk mat:P

Idag har jag varit bakis hela dagen efter gårdagens maskerad (bilder kommer) och vi har kollat på massa film:) haha bl.a. Monsters VS Aliens!

Nu har vi precise ätit en supergod familjemiddag och jag är supermätt!

Jag är supernervös inför imorgon för då ar det första dagen på praktiken! Så ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt:)



Blev jobb igår istället

Igår blev det inte som planerat! Det blev ingen svän till stan, ingen middag med klassen och inge rose/kareoke kväll hos D iaf inte för mig :( Jag valde faktiskt att jobba då jag blev erbjuden och kände att jag behövde det...

Haha Jag jobbade på en filminspelning igår! Mer får jag egentligen inte säga.. det va roligt och det ända man fick lyssna på va "roll camera" och "action" hela kvällen!

Så idag hade jag tänkt att hitta på något roligt och göra det som inte blev av igår (kanske inte middag med klassen men de andra).

Så här fint va det vid setet men det va inte här som det filmades tyvärr!



Weekend

I helgen ska jag av med älskling! Gå lite på stan, eventuellt jobba och köra rose/kareoke kväll:) Får se hur det blir.. Snart kommer iaf D så ska vi äta lunch och sen ta en sväng på stan:) ♥


haha

Fick ett samtal idag, I bakgrunden hör jag massa barn som skriker och grinar typ och det låter superilla..

Jag: Fan vad det låter!!! Vart gör du för något/vart är du?
svar: Hos TANDLÄKAREN!

Ahhhhhh KUL.. Där ska jag vara på måndag :S :( LOL

Schysst!?

När jag kom ner till köket imorse för att äta frukost stod den här på köksbordet...


Det står: Man blir snäll av pepparkakor. Ta en det kanske hjälper.

LOL schysst liksom!? haha (lite tidigt för pepparkakor kanske)


Äntlligen helg!

Nu är det äntligen helg och jag har gjort mitt sista prov för i år:) Det gick sådär och på måndag börjar praktiken!

stress

Känner mig stressad av allt runt om kring, prov, praktik, csn, helgen... usch! :(


Godiebag

Idag fick jag massa småsaker på skolan :) haha Mellnarumsborstar, flourtuggummi, salivstimulerandetabletter och fägtbletter (de som färgar bakterierna rosa/lilla i munnen)!! Haha super roligt och jag älskar gratis saker. Vem gör INTE det? Imorgon ska vi ha avslutningslunch med klassen sista veckan i skolan innan jul:)


Like ♥

Supergulligt!

Fick värdens gulligaste samtal av J som sa att han ville rita med mig och tyckte att jag skulle komma imorgon:) SUPERGULLIGT! haha <3

Tisdagen

Har haft värdens mysigaset dag med J! :) Kommer verkligen att sakna kidzen nu när jag inte ska träffa dem varje veckan!

BTW Hatar verkligen egoister som bara tänker på sig själva! :( och jag hatar Måndagar och Tisdagar när jag slutar sent och inte hinner träffa älsk:(

2.november.2010

Måste vara vädret som gör en så här trött! Sovit bra i natt (förutom en mardröm) men är ändå helt trött! haha Maddis och Lillebror ligger fortfarande och sover! Själv håller jag på att tvätta :S ogillar men skönt när det är klart!

Igår jobbade jag på Lidingö! Hade bara lillekillen och mamman va sjuk så jag fick åka och handla och sedan blev det en väldigt lugn kväll! förutom att lillkillen va superbusigt vid middagen och spillde ut mjölken och sedan va vi sura på varandra:( Sen ville han följa med mig när jag skulle åka hem, så lillkillen följde med mig in till stan och lämnade bilden till pappan:) Så jag va hemma ganska så tidigt igår =skönt!

Nu måste jag verkligen sätta fart med pluggandet annars får jag ångest på torsdag :( tråkigt!


Disney allsång

Jag kunde inte låta bli att spela in när killarna sjöng i Fredags! Haha skrattade ganska så mkt åt den här vackra sången :)



1.NOVEMBER.2010

Usch.. känner inte för att sätta igång måndagen idag! Sjukt trött.. blev sent igår av någon dum anledning:(
Idag måste jag iaf göra Läxan, plugga till sista provet för i år, tvätta, jobba och försöka hinna med lite abdra tråkiga saker!

Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0