Ed Hardy shopping

Blev lite shopping idag :) ett par Ed Hardy mjukisar som jag länge velat ha! Köpte 2 st Ed Hardly parfymer som luktade supergott:) Jag behöver faktiskt parfymer eftersom mina snart är slut! (parfymerna betalade jag bara 100kr st eftersom det va test flaskor men ändå riktig parfym, de va förpackade och oanvända såklart!)



tatuering!?


Funderar på att göra en tatuering!? För att jag får och för att det är snyggt ;)
-Vad tycks om den här placeringen?

31.Maj.2011

@ school just nu! Vi började med psykologi idag och det är faktiskt riktigt intressant:) Känns som om jag har mycket som ska göras så det är tur att det är långhelg snart!!


• Ta min andra vaccinspruta för hepatit B

• Köpa studentpresent till syster som tar studenten om en vecka!

• Träna

• Lämna blod på blodcentralen

• Sista plugget innan sommarlovet och Greakland

• Kanske åka till landet


XOXO

30.Maj.2011

Idag blev det mycket plugg.. inge roligt sen fick jag skynda mig ut till Lidingö för att jobba! Det va superfint väder så vi va ute ganska så mycket :)


Nackelack



Köpte lite nytt lagelack i fredags :) Ett svart, ett grönt och ett brunt!
Älskar det bruna nagelacket, en budget variton av chanels bruna nr505


Myshelg

Har varit en lugnt helg.. yatzy, motötter o gurka med dipp, chocklad:P Inte speciellt fint väder men mysigt iaf!


Boule

Boule Bar idag med roliga människor:) Superkul va det!




Nu ska vi till landet idag! Hoppas ni läser min blogg varje dag ;):P

mimou


Inspiration mimou som har jättefina kudda, överkast mm.
Bild: mimou.se


27.Maj.2011

Prov nu på morgonen. Sista för terminen... så himmla najs! Sen så blir det boule i eftermiddag:) Sen bär det av till landet! Ska bli najs med en lugn helg helt enkelt:P;)

Ciao ♥

Bordslampa



Supersnygg lampa från ikea.se för endast 199kr! fynd :P

26.Maj.2011

Ledig idag från skolan men ska jobba kl.15! Förutom det så har jag lite att plugga till provet imorgon! Sista provet för den här terminen :)

Den runda saken är ett granatäpple :P

Cheers mate ♥

25.Maj.2011

Idag är jag piggare än vad jag va igår.. fick inte så mycket pluggande gjort igår då jag somnade när jag kom hem:( så idag måste jag plugga massor!!! Hinna tvätta och kanske kanske hinna med en springtur:S

Längtar till helgen då ska vi till landet! Hoppas på fint väder :P


@school

Nu är det lunch rast i skolan! Jag va sjukt trött imorse och somnade typ på pendeltåget som va segt pga signalfel men hann iaf och nu så är det inte långt kvar tills jag slutar vid 15:)

Tror att jag ska försöka träna ikväll! va ett tag sedan eftersom jag har varit sjuk :( Det är alltid så himmla jobbigt att komma igång med träningen! Men det ska nog gå bra..

XOXO

23.Maj.2011

Den här morgonen blrjade med att jag försov mig :S shit jag är typ fortfarande trött sen helgen! haha blev bara tio min sen iaf så det gör inget, men det blev en stressig morgon. Sedan har jag hunnit med ett prov i skolan eller tenta i TVK del2 och sedan jobbat på Lidingö på eftermiddagen till kvällen! Nu ska jag plugga lite ocj sen tänkte jag ta och fixa naglarna som jag gjorde förra veckan :D

Ciao ♥


(- Haha kolla snubben bakom som kikar fram)

Still


- Gud va bra naglarna har hållt som jag fixade i tisdags! Nästan en hel vecka:) Så här länge har jag inte haft kvar nå¨got nagelack förut! (förutom nagelförlångning då) Måste verkligen göra det här igen :) LIKE*


Fredagsparty

I fredags blev det utgång även om det inte va tänkt så! :) Först va vi i vitabergsparken tills det blev för kallt. Sen så mötte jag upp Anki och vi drog hem till Dannie och drack lite vin, senare hamnade vi på gaudi! Vi shakade verkligen loss och med alldelles för många drinkar :P haha


In i dimman...


Dagen efter mådde man som man förtjänat! (jag glömde nog varannan vatten:S)

I stan

Jag och Maddis va i stan och letade studentklänning till henne! När vi var på Åhlens så sprang vi på Maria Montazami :) Vi va ju tvungna att ta en bild!


Bengaliska Trädgården

Idag har vi varit i bengaliska trädgården. Där vi kollade på Knöllkallan som är en jätte stor blomma, den har bara blommat 2 gånger i sverige förut och den gör bara det i ca 2-3dygn samt att den stinker! Jag tyckte inte att den stank men den luktade speciellt (sen är jag fortfarande lite förkyld). Den vägde 160kg haha


Hemtenta

Nu har jag hemtenta.. vi har hela dagen på oss men jag hade tänkt att jag skulle göra den på en halv dag eftersom jag ska jobba kl.14.30! Vi får se hur det går :S haha

Förkylningen är mkt bättre så jag är friskus till helgen :D



Nail art wather marboul

Såg en annan blogg som laggt upp ett inlägg om mönster på naglarna och hur man kunde göra. Den här videon visar hur man kan göra water marble nail art! super coolt!


Jag och madde va ju tvungna att pröva :P Det fungerade ganska bra.. vi behöver kanske lite träning (och lite längre naglar kanske:)





Fest i hela huset


16.Maj.2011

Ogillar att vara sjuk.. hade prov på förmiddagen idag och jobbade på eftermiddagen, det gjorde inte saken bättre! Nu ska jag sova och kurera mig! Man ska vila mycket när man är sjuk :)

Haha juste barnen som jag barnvaktar fick varsin onepice idag! haha måste fota dem i sinna nya "pyjamaser" (som jag kallar det).



Trea i eurovision song contest 2011

Igår blev det schalgermys hos D! Haha jag tyckte det va superspännande och för en gångs skull så låg sverige i toppen och slutade som 3a av 24länder vilket är bra :) Superkul! Vi ville ändå inte vinna.. det kostar bara en förmögenhet att hålla i eurovision song contest! Föresten så va det svenskar som skrivit låten till Azerjiban som vann så vi ska vara stolta!

Idag har jag legat till sängs och försöker bli frisk! Ogillar att vara sjuk så har bara vilat idag :)

Qarnevalen

På lördagen när jag vaknade upp så hade jag ont i halsen.. men det blev Qarneval med Maddis och D iaf! :) har aldrig varit på den förut och det va roligt att se de olika vagnar som de byggt men egentligen inget speciellt! :P


IceBaby

Jag och Maddis provade is-glasen och is-sugrören som hon fick i födelsedagspresent! haha fett bra att dricka ur eftersom drickan blev superkall men de va typ för kalla att hålla i, smälte och droppade vatten :S :P ;)




Summer2011

Älskar pastell och sommarkläder! De här är från HM :)


HIMLA

Idag har jag och Mamma cyklat och shoppat på HIMLA outlet som va öppet idag:) Dom har jättefina inredningssaker och både jag och mamma fyndade lite:) De här sakerna köpte jag.

- En ugnsform
- Mjölkkanna till mjölk, juice, vin eller kanske blommor
- Tre ljusstakar
- Två kökshandukar i Linne
- 4st blåa tyg servetter för "finare middag"

Älskar mjölkkannan som ser ut som ett mjölkpaket haha Ljusstakarna är inspererade från ishotelet och orginalpriset ca 80kr/st men jag betalade bara 10kr styck! fynd:P

12.Maj.2011

Idag hade vi prov i protetik! Jag va helt slut efter det men det gick bra och det är skönt att man inte behöver plugga nu i helgen iaf :P Hann med ett träningspass idag också! haha och jag är LEDIG imorgion (fredag) så det är långhelg! Men har inga planer direkt:(


IceCream


Eftersom det varit så fint väder så blev det en promenad och glass i solen med Maddis igår!
Jag ♥ Glass


Summertimes

I helgen så blev det lite shopping:S (Va tvungen att handla något till Maddis studentskiva!)
• Köpte en jättefin bikini från HM! Överdel + matchande underdel :)

• Köpte en vit supersnygg blus från Conscious Collection! Najs till sommaren eftersom den är tunn :)

♥♥♥


10.Maj.2011

Imorse kände jag inte alls för att gå upp och gå till skolan eftersom vi har prov på torsdag och det va superfint väder ute.. men jag gick iaf och det va bra för vi gick igenom saker som angick provet på morgonen och sen så hade vi förelasare från TePe (favvoritmärket) och Ivoclar Vivadent som kom och pratade om sina produkter :) haha sånt tycker ju jag är superkul! Vi fick också lite "prova på saker";P

En stor Goodiebox från TePe med många av deras tandborstar att prova (på bilden nedanför- TePe is by the way made in Sweden!) och lite olika fluor Gel från Ivovlar Vivadent:) har hunnit plugga nu också!


9.Maj.2011

Idag är det måndag och det känns som om jag ska göra 1000 saker! Håller på och tvätta just nu.. ska snart iväg till tandläkaren (min visdomstan som inte är vis bråkade med mig igår) Sen så måste jag plugga till ett prov som vi har på torsdag (skulle börjat tidigare:S) + att jag ska jobba kl.15 i eftermiddag.. och sen är det skola resten av veckan!
Det är fint väder ute och jag hoppas jag hinner med allt som ska göras! Hade vellat träna men det hinns inte med idag:(


Maddes B-day

I Lördags firade vi Maddis! :) det blev en jättetrevlig kväll med mycket vin och trevligt folk! :P

> Födelsedagsbarnet och Rebecka

> Masa gott vin under kvällen! :P




/XOXO


Partyplaning

ïdag så har vi planerat och håller på att göra i ordning för festen ikväll! :) Kommer bli en superkul ikväll!!! ♥


Grattis

Grattis Maddis på 19-årsdagen! ♥ Ikväll ska det firas :)


Studentskiva









...

Nu ska jag jobba! Lägger upp bilder från Maddis studentskiva senare :) tjoooo


2 dagar

Måndagen va hektisk med mycket att göra men dagen gick snabbt och det va roligt! :) lite tråkigt att inte gå dit igen, kommer att sakna dem men vi ses ju snart igen! Sedan va jag hos malmström på kvällen och barnen va supersnälla utan grina eller tjafsa en enda gång:D

Tisdagen va det skola igen och den började med att det snöade och vintern var tillbaka (måste vara den mest komenterade statusen på facebook!?:S haha) Dagen kändes sjukt lång och nu är det i princip uppgifter och prov fram tills sommaren *suck*! Jag längtar redan tillbaka till praktiken :( Hann med ett gympa pass ikväll också vilket va superskönt!

Igen mer skola den här veckan men imorgon har Maddis studentiskiva med middag och fest! (sen så fyller hon år i helgen också) Sen ska jag jobba en dag också!! Veckan kommer nog bli najs iaf!

XOXO

tjena

Efter den här helgen så mår man ju som man förtjänar! Lyckades ta mig upp imorse och gå på lägenhetsvisning med Maddis iaf! Sen så har det blivit en lugn Söndag. Hann med att tvätt också!

<3

Sista April 2011

Lördagen va vi lagontrött efter fredagen. men vi åkte in till stan en sväng iaf! Eftersom vi va lite bakis så blev det en sväng på rebellen och jag köpte glass, maddis chips och D cola! :) Supernyttiga!?



På kvällen så blev det hästar med boysen och charadspel!

Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0