Kryssning

I  helgen var vi på kryssning igen!!! :) haha den här gången var det med släkten för att fira mormor och hennes syster som fyller år nu i mars!:) 

Skridskor

Igår hade de kvälls öppet på skridsio bannan på kärrtorps IP så vi tog några varv på grillorna! ;) älskar att åka skridskor/konståkning roligt och läskigt på samma gång:) gjiode en vurp och fick ett blåmärke påbhanden! :( efter skridsko åkningen så hann hi precise hem tiöö melodofestivalen & så blev det några drinkar och skaldjur (färsk keabba och räkor:P)
 
 

Nails

Så här snygga blev maddis naglar igår! ;) haha jag lålade hennes tånaglar :)

AF work med bästa systrarna!

Igår blev det middag & AF på olerys med alex och madde!! :) bra fredag helt enkelt!
 

Kumkum


Film kväll!!

Igår, fredag sä kom Maddis och Alex över! Vi åt supergod middag kollade på film "magic mike" (så bra;) och åt massa god frukt med keseldavanilj!:P

...

Superdåligt uppdaterad blogg! :( men just nu är det mest instagram och candy crush som är intressant! Och faktiskt en del träning;) förutom det så är plånboken tom just nu... haha men det kanske kommer bättre tider snart kanske! :)

Spa kryssning

I helgen var jag & daniel på 24 tim Spa kryssning med Dannie & Micke! Vi lyxade till det med Spa behandlingar på Fredagen och åt supergpd frukost med champange på lördag! :P Här är några bilder från helgen ♡

Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0