Fiskefesten

Idag är det den årliga fiskefesten på vårt sommarställe! Bring your one food, tipspromenad, lotter, roliga människor och party! ;) det ska faktiskt bli jättekul! (hoppas på att det blir massa bilder också:)


PARTY PARTY! :P

drive





The edge of glory

Älskar Lady Gagas nya låt!!! :)




28.Juli.2011

NU håller jag på att tvätta lite;) duktiga jag! sen så blir det landet idag igen då! :) Superfint väder ute så det blir skönt att komma ut fårn stan! Älskling håller på att pyssla med huset där ute måla, lägga golv etc. så det blir väl till att hjälpa till lite och sen lite sol, bad och sen är det party på lördag på landet, den årliga fiskefesten!:P

TTYL ♥

Movie

Igår kväll så åkte jag och Maddis in till stan och såg bridesmaid! Hahah den va superrolig :D haha va väldigt mycket skratt i hela biosalongen! :)




Home Sweet Home

I den här stilen vill jag inreda mitt hem när jag flyttar hemifrån (målet är att flytta hemifrån i år;) Det här snygga möblerna är från IKEA! lamporna och lycktorna är här ifrån!






Helt slut!

Hemma efter en till intensiv dag på jobbet!!! Gud är helt slut efter två dagar men nu ska jag bara va ledig i 6dagar :) Superskönt! Vem trodde att det va så ansträngande att jobba med tönder :S!


Color


Snygga ballerinaskor som jag älskar i coola och snygga färger!
(Jag gillar mer svarta skor, men kanske ska ha ett par färgade;P)


work work work

jobbat som en galning hela dagen och är helt slut! Det va första gången jag va helt själv på kliniken och fick öppna och stänga all alone! Saknade tjejerna som brukar vara där lite också.. men det känns skönt att dagen är över och att man iaf gjort nytta hela dagen;) Imorgon är det jobb igen fast i Fiskis! troligtvis inte lika stressigt!

XOXO

Nytt i fönstret


En Aloe Vera växt:) Supersnygg och om man bräner sig så kan man klippa av en bit, öppna och lägga på brännskaddan så lindrar det sjukt bra! (får se hur länge jag kan hålla den vid liv;)


25.Juni.2011

Hemma igen efter en helg på landet! Har målat hus, möbler, fiskat (ewww, fock en stor läskig gädda), spelat kort och bara haft det superbra! Imorgon är det jobb igen:(




BTW idag är det löning för alla utom mig! :( buhu.. får väl skylla mig själv!

Buss

Sitter på bussen på väg hem från landet!


away

På väg till landet! Ska bli så skönt.. idag blev det lite onödig shopping!!! Locktång från björn axen, två pack låga strumpor och screen skydd till mobilen! Jag har inte direkt råd att shoppa just nu med min ekonomi:( TTYL


Fint i köket


In och fynda ett brödskrin på haha ja Clas Ohlson 149kr (förr 229kr)!

Tycker iaf att det är smart och har velat ha ett till när jag flyttar hemmifrån!
So why not passa på liksom;)


Saknar dig

Eftersom jag varit och jobbat inne i stan några dagar och D har semester och är ute på landet så har vi inte setts på några dagar:( Så nu saknar jag honom jätte mycket!!! SAKNAR DIG! ♥


Madde gäst bloggar :D

HALLÅ, alla heta pumpkins! Jag har aldrig gäst bloggat förut och jag måste säga att de känns mycke roligare än att skriva i min egna gamla blogg. (Även fast den är världens bästa ;)) Hahah. Så Ska jag berätta saker ni inte vet om viccy?! Nej de ska jag inte... Men ni som inte förståt ska veta att viccy är riktigt noggran. Jag brukar alltid tycka att hon är för noggran och att de är onödigt att allt ska va i ordning och de ska va rent och fint och sånt, jag är den exakta motsatsen. men när jag tänker på de så borde jag va mer som hon. Mitt rum ser ut som en uteliggares park bänk, medans viccys rum är renare och frächare än ett sjukhus! 

Ja, vet inte vad jag mer ska säga, så hej hopp gummi snopp!


Jag önskar att jag va mer som viccy! // madde





Snyggon

Idag blir det en bild på de här två snyggingarna :P



Love you lots! ♥


20.Juni.2011

Ute i Fiskis idag igen! det är verkligen superkul att jobba när man inte jobbar ihjäl sig och bara några dagar i veckan:D Så förhoppningsvis blir det ännu en rolig dag i fiskis idag igen!



TTYL ♥


Översättning

Fixade precise Googles översättnings app till bloggen! :) Så nu kan bloggen läsasa på nästan alla språk! haha coolt va!? Man väljer bara språk i appen Google Translation till vänster så översätts bloggen;) Kanske inte till det bästa men helt förståeligt iaf! LIKE*


Piratskepp

Direkt efter jobbet idag så möte jag Maddis i stan och vi tog en promenad till gamla stan för att det va så himla fint väder! Vi gick också förbi skeppet -Bounty- som ligger i slussen och är ett hollywood skepp som bland annat var med i "pirates of the caribean". Coolt va:) va tvungen att knäppa några pictures!





Läsa mer om Bounty? Klicka här!


Madde blev blöt :S

Oppsss!!! Eftersom en viss person missade bryggan när han skulle gå i land så tig han ut aggressionen på Maddis som blev i puttad från bryggan med kläder och nycklar :S haha (mobilen och solglasögonen va kvar på bryggan;) - Stackarn!! haha


19.Juni.2011

Idag är jag i Fiskis (och imorgon också). Det är lite roligt att jobba faktiskt även om det är tidiga morgonar när typ alla andra är på semester men livet är inte alltid rättvist! right!? Hoppas att det blir en rolig dag och att den går snabb! :)



//Ciao♥


Paintboll geeks

Jag står fast vid att paintboll är ingen sport utan barnsligt och väldigt dyrt! Det går åt flera tusenlappar att kööpa ett gevär och all utrustning:( Sen så kostar bollarna och luftgasen några till hundralappar minst! Hallå så kul kan det inte va och om man verkligen, verkligen, verkligen vill leka så borde man hyra en eller två dagar och leka på inhängnad banna! men men vad ska man säga :S You only live once ;)



Hello

Kom precise hem från några dagar på landet! :) Det blev några superroliga dagar med grillning, bad, sol, kort spel etc! :)







16.juni.2011

Imorse åkte vi till landet:) och jag blir ute till måndag! Skönt med lite omväxling! Xoxo

Sushi

Fredags mys med sushi för att fira att D äntligen har semester!!!

Favvoriten california rolls:P


Trisstess

Åhh dör av uttråkining!!! Ingenting händer kust nu eller har gjort de senaste tre dagarna :( jag är helt UTTRÅKAD! inge pengar att sätta sprätt på eller något roligt att göra förutom emm typ handla mat, leta jobb till madde och gyma= såtråkigt!!

Hoppas det blir bättre nu när daniel har semester! Det kanske är lite bra att ha tråkigt så man uppskatar roliga saker:)?



XOXO

Today

Dagens planer är att pyssla lite..

X Ta en lååång promenix med Maddis i det fina vädret

X Fixa lite med tavlor

X Träna

X Fixa naglarna helt misslyckat! :(

- Ikväll får vi se vad som händer! INGENTING!


Forever


Man är ingenting utan sina tjejkompisar! ♥


Jaha...

Kul att alla reser bort nu på semestern! :( Själv får ja stå ut med PAINTBOLL! ja, helt värdelöst min pojkvän har köpte ett paintbollgevär. Nej, men jag ska faktiskt jobba två dagar i veckan och sen så blir det landet (snart är det fest där igen)! men jag ska ha det himla roligt iaf resten av sommaren har jag bestämt!

Skaldjurspasta

Här om dagen lagade jag och Maddis middag till hela familjen! Skaldjurspasta! superenkelt och jättegott :P

Recept:


Stek musselköttet i en steckpanna tillsammans med olja och vitlöken. När de är genomstekta så tillsätt kesellan och grädden/mjölj. låtkoka upp och krydda med salt och peppar. Undertiden koka pastan i en kastrull. När pastan är klar häll i kräftskärtarna och räkorna (häll av vattnet innan), låt de koka upp! Låt INTE kräftskärtarna och räkorna koka för länge för då finns det risk att de blir sega! Klart skaldjurspasta :P
servera eventuellt med sallad och bröd!

Pröva, Jättegott!


Kalas

Igår var det kalas för bästaste Anki på hennes takterrass i Hornstull med hennes släkt :) Eftersom det är svensk sommar så var det tvungen att regna lite och vi fick springa in och ut med maten! men till slut så blev det fint och det va supermysigt!




Happy

Haft världens bästa dag :) skrattat och så har det gott superbra! Ikväll ska vi fira bästa Anki som fyller år idag! Grattis !! ♥


Dreams

Åhh så sugen på att flytta hemmifrån så att jag kan inreda mitt eget hem, vitt och modernt och på mitt alldelles egna sätt med lite lila & beige:) vill, vill, vill!!! (snart så)


♥♥♥


Bra Måndag

Har haft en jättebra dag i fiskis:) inte alls för stressigt och roligt!

This is the place:
http://www.nackatandvardsteam.se/intro


Imorgin så blir det ännu en tidig morgon men då i Nacka! :)


11.juni.2011

Godmorgon! Är på väg till fisksis nu och ska jobba för första gången! Kul men lite nervöst:) mem det ska mig gå bra!!

sött

Idag va jag och min kusin Helena på en stor second hand butik i hjorthagen! Den är så stor så att vi inte ens hann kolla på hela innan de stängde eftersom det är söndag idag! :) fyndade iaf ett par riktigt söta äggkoppar som inte är så lätt att hitta nu för tiden :)


10.Juni.2011

Goodmornong everyone! Imorse tog vi lång sovmorgon:) Har hunnit damsuga och ska snart iväg! Hatar det här vädret typ kvavt:S

lugnt

Haft en riktigt chillkväll efter gårdagens vilda kväll:P haha (tror jag börjar bli gammal kanske:S) Iaf så har det blivt lite film och mys!

Hade finaste frisyren igår kväll som Lovisa gjorde! Flätor som gick ihop bak ♥ Supersnyggt!


Girls Night Out!

Igår blev det mys med Anki, lovisa och sofie i sofies nya supersnygga lya! Lagade jättegod mat, drack vin, cider massa tjejsnack och hade bara det himla roligt:) Senare blev det utgång till garboooo där vi schakade! lyckad kväll!







XOXO

Bio

Igår så va vi på bio och såg baksmällan del 2! Jag tyckte inte att den va speciellt bra, en sämre värrision av 1an! :( men mysigt att gå på bio iaf!


Nu ska jag och D åka och kolla på en eventuell lägenhet i blås ut! ;)

GRATTIS till pappa som fyler år idag! ♥

Shopping

Sprungit lite på stan idag med Maddis för att inhandla lite saker! Eller inte för att jag behövde något men det är alltid kul att kolla i butiker och shoppa lite på rean :) köpte faktiskt inga kläder idag utan det blev en klocka och ett paraply (!!) från Urban Outfitters!


Update

Lite dålig uppdatering de senaste dagarna! Jag va iaf på landet i några dagar.. Gick lite tråkiga skogspromenader och bara slappade:) Men vädret sög så igår åkte vi in till stan :D och så blev det en fika med danielle på kvällen supermysigt och då blev det superbra väder:S

-Lillebror kastade pinnar till grannens vilda hund Maja tills hon blev helt galen :S!! haha

-Fullt med smultron överallt :P!!


:)


Kanot

Jahapp tänkte berätta lite om min lillebror som är som han är (men jag älskar honom)! iaf i helgen när vi hade gäster så tog maddis med dem på en kanottur i våran kanot:) De ville inte välta!!
MIn söta lillebror bestämde sig för att slänga sig i vattnet kapa båten genom att hänga sig där bak och sedan välta dem så att de fick simma in med båten!

HAHAHA jag stod på bryggan och dog av garv :D:P







besök

Är inne i stan nu för att idag ska jag hälsa på kliniken jag ska jobba på nästa vecka! Supernervöst!! hoppas de är trevliga och snälla :) Sen idag blir det nog ut till landet några dagar!

wishy me luck! ♥

Pictures från festen i helgen!

Mådde lagon bra imorse när jag vaknade! Blev inte så många timmars sömn.. först så stressade jag runt hela dagen med fullt hus på landet, ca 50 vänner och grannar! Sedan så va jag ganska så packad samtidigt som typ 10 ungar stod runt mig och madde och drog i oss :P haha lite dagis:S men roligt va det iaf och full rulle hela dagen med massa aktiviteter och fint väder!

Som vanligt så blev det ganska så många bilder på min kamera eftersom Maddis och jag använder den flitigt :P









P.S Bilderna får INTE kopieras utan tillåtelse! ©opyright wishy.blogg.se

Shoppat

I veckan när jag va inne i stan blev det lite shopping! :):P

• En blus

• En ljusgul topp

• Ett svart linne

- Allt från HM!

• En ny resväska! (min gammal har gått sönder i dragkedjan)


25årig bröllopsdag!

Mamma och pappa har 25årig bröllopsdag (igentligen på tisdag)! Därför har de bestämt att fira lite med vänne roch bekanta:) så idag har de fest på landet!

25år tillsammans och fyra barn! Jag älskar er ♥ Grattis!


Landet

Idag åker vi till landet igen! Hoppas på fint väder i helgen för föräldrarna ska ha lite party :)

Bad bilder från onsdags när vi va på landet! :) ♥




B-day

Igår fyllde Lovisa år! Så det blev lite mys i rålis! :D När jag slutat åkte jag hem en sväng sen så träffade jag Anki, Lovisa och sofie i rålis! Supermysigt verkligen! Like in the old times :) Hoppas Lovisa hade en bra födelsedag!
 
Supersöt bild på Anki och Lovisa när vi gick över västerbron till Hornstull! ♥


Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0