Sista Mars

Äntligen hemma efter två dagars jobb/praktik! Känns som om den här veckan har varit sjukt lång:) Så nu ska jag ta det lugnt (eventuellt ett träningspass). Får se ska bli kul med helg och göra något annat än att bara jobba:D


30.Mars.2011

Idag har halva veckan gått! Supernajs! Ikväll ska jag jobba.. typiskt men bra och det är för det mesta kul men lär ju bli trött imorgon!



29.Mars.2011

Haft en bra dag på oraktiken idag:) Sedan så gick jag på ett sjukt kul träningspass! LÄnge sedan jag tränade och tyckte att det va riktigt kul, men passet idag va superroligt! Kollar på DW just nu och ska snart gå och sova men tänkte säga hej till Mamma och Pappa innan som varit i Tyskland i två dagar och kommer hem ikväll :D

Sleep tight!

XOXO


Hmm.. inte så mycket att skriva idag så blir en bild från Bulgarien i sommras! Gud vad kul vi hade!
Längtar till sommaren 2011 ♥


Tjena

Måndagen va avklarad då.. dagen gick ganska så snabbt vilket va skönt! :) Nu är det bara köra resten av veckan ut också:) haha

Nu ska jag sova så jag är pigg och utvilad imorgon!

XOXO

Summertime


Åhh älskar sommaren... klänningar, blusar, kjolar och ballerina! :) de här färgerna ska jag ha i sommar!!


28.Mars.2011

Värsta dagen på veckan är idag! :( slutar sjukt sent eftersom jag åker till jobbet direkt efter praktiken!!! Så gillar inte den här dagen.. men jag hoppas på att jag iaf är utvilad efter helgen!

helt sjukt att mars snart är sluta och att det är April snart! :S

Myshelg

Har tagit det jättelugnt med älskling i helgen:) Bara ätit good middag( och lite onyttiga saker), kollat på film och "VARNING FÖR BARN", varit en sväng i Kungens Kurva och bara vilat upp mig!

-Köpte den fina förvaringspallen från Granit också nu äntligen! :D haha


Ställ fram utemöblerna!

Idag ställer man fram klockan till sommartid! Hade helt glömt bort det i morse och levde kvar i vintertid tills på eftermiddagen:) Har Aldrig riktigt fattade om det va fram man ställde klockan eller bak:S haha men nu vet jag!

• Tar fram utemöblerna på våren till sommaren!

• Tar in utemöblerna när det blir vinter!


HELG!

Slutat för dagen och nu har jag några dagars ledighet :) *like*
Skulle ha fikat med en kklasskamrat men hon blev inringd på jobbet :( Så nu blir det våfflor istället eftersom det är våffeldagen sen så ska jag nog träna och sedan så tänkte jag kanske shoppa lite!

Helgen blir lugn, D har jour så vi får se vad vi hittar på eller kan hitta på!



TRÖTT

Kan knappt hålla ögonen öppna och klockan är typ NIO! Hela eftermiddagen va superseg och slutade inte förrän typ 17 :( Jätte sugen på att träna men är så sjukt trött så jag pallar inte idag ska jag släcka senast senast kl.21!

Måste träna igen lite imorgon och på fredag! :D Jag ligger lite efter!

Vår!

Himmla skönt väder ute men tyvärr så jobbar jag ju innomhus! och när man kommer hem så är man helt slut så då blir det inte att man komme rut så mkt. Har haft två fulla dagar med praktik och har faktiskt fått göra mkt:)
Idag tror jag att jag ska ta fram vårkläderna!


btw snart är det min födelsedag! ;)


21.Mars.2011

Uuuuuuhhhh måndag igen! gillar inte, måndagar men vem gör det!? :( Känns som om det är en evighet till helgen. Den här veckan händer inget speciellt, ikväll jobbar jag sen så ska jag försöka hinna träna lite i veckan :)

Love

Victoria

Fint väder

Det är redan söndag igen men jättefint väder ute!
Ska in till stan en sväng nu och ta en fika med mammsen :) sen kanske träffa älskling en stund:)

Födelsedags kul

Igår så va jag uppe och hoppade tidgt även om jag hade sovmorgon! Vi handlade lite frukost och sen så hade D och hans kompisar lite planer för pontus som fyller år :) haha

Dem körde ut honom någonstans i segeltorp iförd en fin dräckt med en karta, kompass, mobil som endast kunde ta emot samtal, öl samt en massa stationer som han måste stanna och hitta mer öl på vägen till fruängen! :S



Haha jag dör av skratt när han börjar gå iväg och bollarna gungar från sida till sida! han va helt slut när han kom hem 2timmar senare och hans lägenhet var full av folk! :) haha


Jobbhelg

Ikväll ska jag jobba på lidingö! Ska jobba imorgon kväll också så för mig kommer det bli en lugn helg men jag är ledig både lördag och söndag dag:) och ikväll blir det förhoppningsvis inte för sen!


Ledig fredag!

Fick va ledig idag, superskönt! Tog sovmorgon till 10-tiden sen så har jag hunnit med ett spinningpass :) NU har det börjat snöa igen också *suck* det räcker med snööö nu!

Älskling slutar kvart över två idag, så hittar nog på något med honom några timmar innan jag ska jobba! :)

Stege


Supersnygg steghylla! Vill ha en i Vitt:)


:(

Dagen idag är inte mer speciell än resten av veckan förutom att det kanske är sista dagen den här veckan :S Hoppas verkligen att jag är ledig imorgon!

Behöver soovva! Vet inte vart all min enerig tagit vägen!? :(

..

Gud vad jag är trött på att bo hemma! Vill bo med min älskling NU!

Mission VT 2011 flytta hemmifrån!

Jag skulle ju INTE!

Idag körda jag en sprut kanyl rakt genom fingret! AJ, nej det gjorde inte så ont men blev räd som fan eftersom den gick rakt igenom finger toppen:( Men tur som bara den så va den inte använd utan steril! Så jag behlvde inte åka in till vårdcentralen! Det va ju det här jag INTE skulle göra men någon gång måste ju vara den första!?

Praktik

Praktik igen.. vill verkligen att det ska va helg nuuuu! :)

15.Mars.2011

Idag har varit en ganska så bra dag! Fick lite beröm på praktiken... jag va duktig! :) hihi Men dagen gick inte jättefort direkt men efter va det inge jobb iaf och även om jag va trött så gick jag och tränade en timme!
Snart börjar premiären av Desperate Housewifes som jag ska se sen sooovvvaaa :P


Good Night


Riktigt trött sen den långa måndagen! Den blev lite längre än tänkt... va på praktiken från kl.07.50-15.50 sedan åkte jag till Lidingö där barnen va tvunga att bråka med mig hela kvällen :( till ca 21 då jag äntligen fick åka hem! Så nu tänker jag sooovvvvvaaaa! Det ska bli skönt att snälla Maddis ska ta över jobbet en dag i veckan så att jag får lite avlastning! Pallar verkligen inte slänga hit och dit varje dag! :(


Måndag igen

Jahapp så va den helgen borta! Helgen går för fort och veckorna för långsamt :( Men har haft en superbra helg så fet gör ingenting.. men längtar till nästa :)
Idag är det praktik till kl.16 sedan ska jag troligtvis jobba på Lidingö till 20! Lång dag.. Hoppas den blir bra:)

Skoshopping

I helgen har jag köpt två par supersnygga skor! Ett par högklackade skinn pumps från Via Vai och ett par mockastövlar från JFK som kostat 2995kr (helt gjorda av skinn) men jag köpte dem med lite rabatt! ;)

Via Vai


JFK



Söndagslunch

Idag så har vi ätit söndagslunch hos Ds familj:) Champange, tacos, glass m.m.


-Efter promenerade vi till västertorp! ♥


Lördagen

Hade supermysigt igår hemma hos Anki, vi drack rose, dipp med morötter och gurka (nya favoriten) + Naturgodis :) Sedan vid tolv-tiden mötte jag upp D och några av hans kompisar och vi drog till Imperiet en stund! Trevlig kväll men va ganska så trött..

BTW rätt låt vann melodifestivalen! Tror&hoppas det kommer gå bra i Eurovisonsongcontest :)


Rose & Melodifestivalen

Ikväll så ska jag och Anki dela på den här flaskan och kolla på finalen av melodifestivalen! Sen får vi se vad som händer.. antingen blir det en sväng på Söder eller så blir det hem och sova! :P


Vår och Sol

Vi tog lång sovmorgon imorse.. skönt att sova ut (jag sover visserligen bara till nio) men älskling kan sussa till tolv minst och det är skönt att bara ta lång morgon och vila ut! Sedan tvingade jag in D till stan eftersom det va så fint väder :) Vi gick i lite butiker bla HM och lite skobutiker!

Det va verkligen skönt väder och vi promenerade hem genom Gamla Stan i vårsolen med en kaffe! :)


Namnsdag

Idag har jag namnsdag :) mamma skickade ett sms där det stod grattis på namnsdagen och jag hade ingen aning om det var Victoria eller Maria! men det visade sig att det va Victoria! Alla bussarna flaggar för mig idag ;)
Min 85åriga moster (eller egentligen mammas moster) kom med en kaka till mig som hon bakat! Supergulligt:)

Fick en namnsdagspresent av älskling: Pärlsett med rikta pärlor och silver med örhängen, halsband och armband!


Grattis på namnsdagen alla Victoria! ;):P

Fredagsmys

Igår åt jag och D tapas hemma hos honom! Kollade på varning för barn och film:) supermysig fredag :)

11.Mars.2011

Idag är det Fredag och jag slutar kl.12! Superskönt :) Ska förasöka hinna med ett träningspass vid 14-tiden! Sen träffa älskling som jag inte sätt på evigheter!

Sleep

Helt trött efter veckan mne börjar komma in i rutinerna men tänkte sova snart så att jag kan ta nya tag inför fredagen imorgon.. sedan är det helg :):):)

God natt allihopa!


Förvaringspall

Hittade en snygg förvaringspall som jag funderar på att köpa till Ds Hall! Man kan ha mössor, vantar, halsdukar etc och så kam man ju sitta på den:) Tycker om den grå/beiga men finns i svart också! Vad tycks?


10.Mars.2011

Hoppas på en rolig dag på praktiken idag! :) Snart är det iaf helg!!!

Koffeiin

Imorse så fungerade ine kaffemaskinen:( Vilket betydde inget kaffe! Sedan gick dagen och mot slutet av dagen så fick jag sjukt mkt huvudvärk.. på bussen hem så somnade jag för jag va så trött och nu har jag haft ont i huvudet hela kvällen! Det beror nog på att jag inte druckigt något kaffe idag=koffein! Har druckigt mkt kaffe den senaste veckan och eftersom jag blev utan idag så resulterade det i huvudvärk!


Praktik

Börjat på praktiken nu! Jag tycker inte det är kul att komma till nytt ställe där man inte känner någon och inte vet vad saker och ting finns.. men det blir nog bättre snart hoppas jag! Hatar att vara beroende av andra utan vill vara självgående vilket man inte kan göra som ny utan man måste fråga om saker hela tiden och känner sig som ett pain in the as :(!! Men det är nog över om ett tag hoppas jag! Sedan så är det jobbigt att vara på praktiken 08.00 och sluta vid 16.30! man blir helt trött!

Jobba&fina presenter

Direkt efter kryssningen åkte jag och hämtade barnen på Lidingö! Över en vecka sedan vi sågs! Fick en superfin prsent av den 7åriga tjejen:) Hon hade köpt ett TokyoJane armband till mig! Hur gulligt som helst:) Nu har jag iaf två tokyojane armband som matchar varandra! Gulligt att hon valt ut det själv till mig :)


-Sen fick jag en räv!? av Den andra tjejen! haha så himmla söta! (Dör av garv när jag ser räven:S)


Tax Free

Köpte inte så mkt på Tax Freen på båten eftersom jag är fattig student.. (och så ska jag till grekland i juni och kan handla då också) men det blev lite presenter till älskling eftersom han fyller år snart :) Sen så köpte jag en mascara, nagelack och ett par pilgrim örhängen!



Kryssning

Haft det bra på kryssningen! va kul att spendera lite tid med familjen och kusinerna! Men sov så himmla daligt i natt eftersom isflak skrapade längst sidan av båten hela natten och värken kuddarna, täckena eller sängarna va speciellt sköna! Här komme rnägra bilder, fler kommer imorgon eftersom jag är sjukt trött och måste sova!



Om möblering

D fick en superbra idee att möbler om lirte hemma hos honom:) Det är ju ganska så lite men jag tycker att det blev supermycket bättre! Kul med lite förändring! (lite större skulle inte va fel heller) men annars är lägenheten i topp skick :P haha

Fira mormor

Den 5 mars alltså igår så fyllde min mormor och hennes tvvillingsyster 85år! Det firade vi med att kusinerna kom ner från Dalarna (Shoppade massor igår) och på kvällen åt vi middag allihopa och en jättegod morotskaka som jag och D bakade på dagen:)

Vi och kusinerna för några sommrar sedan på vårt landställe! :)


-Idag ska det firas annumera! Vi ska på kryssning snart med Birka Paradise :) (Ska försöka ta lite bilder!)

Fredag.5.Mars.2011

Igår kväll va jag och anki på OJOJOJ och drack lite vin och cider! Afterwork/school :D Sedan så köpte vi morötter, gurka och suorcreem & Onion dipp och gick hem till henne på Söder och kollade på Big Brother!!! Super bra Fredagskväll ♥

-Bjuder på en "snygg" bild på mig själv! Det va ganska kallt igår och va tvungen att vira in mig i röda fleecfiltar!


Något för bröd!?



Haha tycker att det är så bra med bröd lådor :) haha ska absolut köpe en i framtiden!


3.Mars.2011

Idag ska jag plugga med en klasskompis på förmiddagen:) Sen så vet jag inte vad som händer! Käner verkligen för att shoppa!!! Förhoppningsvis blir det något kul!

-Bild på mig och Anki hemma hos henne sist :)


Knytis

Bild från den "exclusiva" knyt lunchen i skolan idag!


Tigerkaka

Har precise bakat en tigerkaka :) det av hur länge sedan som helst som jag bakade men idag så va jag tvungen eftersom vi ska ha knytis i skolan imorgon! Använde ett superbra recept :)

Hoppas dem gillar kakan imorgon :)


Vit och Guld


Hittade lite fin inredning på Åhlens. Supersnygg inredning men i överigt har de typ ALLLT! (De har uppdaterat sin hemsida ordentligt btw:)

Skolarbete

Suttit med skolarbete hela dagen till nu! Jätte tråkigt! Skrivit om patientsäkerhetslagen fun fun fun...


Ny Eltandborste


Fick eltanborsten som jag beställt i skolan idag:) En Triumph 5000 hihi Så ikväll ska jag testa den! Måste bara läsa instruktionsboken först eftersom den har ganska så många funkutioner :S

- 6 st borst huvuden
- Rese fodral
- Trådlös digital klocka mm.

Supercool! Hoppas den är bra också :)


lugn vecka eller inte...

..och jag trodde att det skulle bli lugnt den här veckan utan jobb och inte så myckte skola.. men ja hade fel har tre uppgifter den här veckan som ska in (2 imorgon och 1på fredag) *SUCK*


Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0