JEPP..

Vart mycket på jobbet att göra idag massa olika jobbiga behandlingar! Helt slut, men duktig som jag är så tog jag mig iväg på ett gympa pass iaf! :) Ska gå och sova tidigt ikväll så jag är fit for work imorgon!


JEANS!

Jag nehöver verkligen nya jeans och byxor nu!? STORT BEHÖV NU... måste leta i helgen! :)

Kryssning på g!?


En kryssning planeras eventuellt in snart i vår! Kul att hitta på något i vardagen! :)


29.Februari.2012

Idag är det skottdagen! Sista februari, den här månaden har bara flygit förbi känns helt sjukt att det redan är Mars nu snart!!! :) haha

Och idag får alla tjejer fria! (får och får, om de vill;) haha

Min egna väska!?


Hermès- Borsetta VICTORIA! (Color: Nero ;)

DISS

Jobbat hela dagen sen storhandlat! MISSADE TILL OCH MED TOP MODEL SVERIGE! DISS

Sleepin in!

Idag har jag sovmorgon!!!! Så himla skönt att kunna somna om en och en halv timme när älskling går upp och drar iväg till jobbet! :) haha men tyvärr så slutar jag ju senare idag! :S

Sport

Har köpt nytt träningskort och då måste man köpa lite nya träningskläder för att få upp motivationen!
Köpte en sport-bh på HM Sport.. supersnygga träningskläder har de faktiskt och bra priser! :)


27.februari.2012

Har haft en bra måndag men är helt trött efter dagen! :) imorse ville jag absolut inte gå upp! :S haha men dagen gick ganska så snabbt iaf!!!

Påsk nu!?


Påsksaker i butikerna redan! Jag älskar påsken men det känns inte som om det är runt hörnet direkt! :S :)

fint

Det blir fint väder imorgon också! :) Längtar till sommaren när man kan sola och sitta på balkongen!


husdjur!?

Funderar på om vi skulle skaffa ett husdjur, en ny familjemedlem!? men problemet är att jag helst inte vill ha något som äter, kissar/bajsar och skräpar ner? några förslag? haha

Kanske något av det här:


-Är iaf mest inne på att skaffa fiskar! de uppfyller ju nästan alla de kraven!?

...

Ikväll blir det melodifestivalen, drinkar och lite snacks med lite vänner! :) like like

Rosa himmel



Två dagar i rad har vi haft superfin rosa himmel utanför huset! :) vårkänskor!?

Rosa himmel betyder att det blir fint väder imorgon!!!


...

Igår var det fredagsmiddag med familjen! :) Supergood tre rättersmiddag! och sen kom grannarna över! Var supertrött när jag kom hem och sov superlänge imorse! :)

Paket :P


Hämtade ett paket från nicework igår! Undrar vad det var i det!? :P

Dress



Hjärtgryta


Gulligt i köket! en gryta formad som ett hjärta! ♥


24.februari.2012

God morgon! Äntligen fredag.. har varit en lang vecka! Idag ar det jobb sen farvjag se vad som hander!:) Nej, jag och d harvinte fått barn! ;) däremot hoppas jag inte att den nya sessan inte far nagot av mina favorit namn som ex. Matilda eller Mathilde!

Vårsol och glass

Idag efter jobbet möte jag upp maddis och vi tog en promenad i vårsolen och åt glass! :P :)



just..


Djur i bokhyllan


Coolt! urklippta djur i kartong som målats svarta och stukits in mellan böckerna! :)


IN & OUT



Mer förslag på inne och ute just nu!? ;)


22.februari.2012

Bara massa arbete just nu så inte hunnit blogga! :) D skaffade iaf gymkort på samma ställe som jag så nu blir det hårdträning!!! (just nu iaf, sen får vi se om det rinner ut i sanden eller om vi är duktiga och fortsätter;) haha

Gillar att sova mycket nu förtiden.. superskönt är det! Så det blir läggdags tidigt vaje kväll, eller vi försöker iaf! ♥


Iskuber!?



HAHA iskuber i form av löständer! :) ehh japp, verkligen att rekomendera!? ;)


Lila inredning


Ska hitta lite mer lila fina detaljer till hemmet! :) Alldelles för mycket vit här enligt mormor! ;):P haha


Semla


-Semlor från Thelins på jobbet! :P

smile

eller inte!? Idag är det mördarpasset och jag känner mig inte så bra! Igår hittade Daniel massa bilder på sin kamera frän lite resor :) hihi bla annat den här!! Åhh vill ha sommar och sol och vara brun!? :S


Afrikan style


Ankis päron som vi var hos i Fredags hade lite Afrikans inredning.. bla den här tavlan! :) haha faktiskt ganska så cool! Den längst bak är jag sen kommer soffan (med silissar;) sen lovisa med en säck semlor och sen jag meat eater typ!!! HAHA (sån humor!? :S)

Måndags morgon

Måndag igen.. och idag ska vi jobba halva dagen sen på utbildning på eftermiddagen! hmm.. ska bli intressant att se hur det går till! Iaf hoppas det blir kul, någonting lär man sig alltid! :) ;)

...

Har varit en lugn söndag idag, sovmorgon och var på världens tråkigaste träningspass (så motivationen försvan ut genom fönstret) sen åt vi en supergod middag hos päronen!

Coca Cola Cherry


Hittade Coca Cola Cherry i matbutiken idag supersnygg burk men tror inte den är är speciellt god! :(

Mello kväll


Igår blev det en lugn kväll hemma med Mello, god middag och snacks! :P :)

Michel Telò - Ai Se Eu Te Pego!


-bästa låten just nu! :)


Daniel i barnhörnan!


-Idag när vi gick i ringen så lämnade jag Daniel i barnhörnan dvs Kiosken med ATG V75! Där blev han underhållen ett par timmar medans jag gick och kollade på klädder i butikerna ;) haha

Lördags lunch


Lunchade på Olearys idag! :) helt ok mat men lite för stark för min smaak och för mycket fotboll! ;) haha

Tjejkväll

Igår var det tjejkväll i hammarbysjlstad! :) det blev god mat, massa tjejskratt och dans till 90-tals musik!


Hamburgergubbe

Superbarnsliga jag lekta lite med maten efter att ha drukigt energidrink.. haha det blev en hamburgegubbe och sen blev han en pirat! ;):)


Sol!?

Just nu så längtar jag till sommaren och värmen, solen, landet, inte så mycket varma kläder och att få använda våran fina oinreda balkong!? :)


Friday baby

Idag är det fredag igen... på nogot kostigt vis så har den här veckan kännts väldigt lång :S men nu är det iaf Fredag!!!

Ikväll är det tjejkväll med bästa vännerna! :)

BUSTED


Sist vi hängde i Maddes rum så blev det vältigt tyst i ena hörnet vid dörren! haha :);) Någon (Alexandra!?) hade fastnat med handen i godismaskinen där man ska lägga i godiset inte ta ut! ;) haha SUPERBUSTED!

Check

Idag har jag hunnit med massa saker eftersom jag slutade tidigt! hann åka förbi päronen, träna, laga mat + matlådor, damsuga och tvätta! Lika bra att göra allt när man ändå håller på! ;)

Laura Ashley Home

Dör för Laura ashleys hem inredning! Så himla gulligt och fint med allt blommigt och sen så älskar jag deras spegel möbler; skrivbord, bord, ramar, lampor, askar etc ursnyggt!!!


Godmorning

Åh ännu en underbar Fredag!? Nej, det är bara torsdag, den här veckan känns superlång kanske för att alla typ är sjuka den här veckan! Ajja.. längtar iaf till helgen som vanligt ;):) haha


Fika

Idag så har mina underbara systrar varit här fikat och chillat i soffan med mig!

Supermysigt när dem är här och lyser upp vår lilla lägenhet lite ;):)


BRA JOBBAT VICKAN!

YES äntligen har jag pallrat mig iväg, köt gymkort och TRÄNAT idag! WOOHOO Bra jobbat vickan, ett gym/träningskort rikare och några tusenlappar fattigare! :S:( I alla fall hoppas vi på att det används flitigt i framtiden nu!


Så idag har jag iaf varit och tränat :)


Nya Stockholms Arenan

Nya Stockholms Arenan som de bygger intill oss blir bara större och större för varje gång jag går förbi! Om ca ett år så "ska" den vara klar! Vi får väl se men cool är den iaf :)
Så här ska den se ut när den är klar:


Gårdagen firades med...

Gårdagen firades med att jag bjöd älskling på restaurang! Skönt att slippa laga mat när man haft en lång dag och slutade sent;) Supergott åt vi iaf!


Min älskling hade slitit i köket och gjort Hallonpanakottapaj till efterrätt! Supergulligt och Supergott ♥
Det roligaste var att när han lade upp dem så gjorde han en superfin uppläggning och serverade, när jag smakade på hjärtat som skulle vara vaniljsocker så smakade det konstigt och vi kom på att han hade råkat ta BAKPULVER istället för vaniljsocker! HAHAH


En evighet

Den här veckan kommer vara superlång! :( min TDL är sjuk så jag måste jobba med lite olika och har ingen som helst rutin i arbetet eftersom jag hoppar runt lite hit och dit, massa ringandes och pappersarbete:S !!! Usch... ska se om jag kan ta ut lite komp tid så att dagarna bli kortare!!! Det går värsta skit sjukdomen på jobbet tydligen, hälften är typ sjuka och så är det någon långdragen sjukdom också!!! BLÄÄ för att vara sjuk... hoppas att jag slipper!

I LOVE YOU ♥

Jag älskar min underbara pojkvänn och bästa vän! ♥ tänker på dig hela dagen även om jag gör det varje dag!

Och sen massa kärlek till världens bästa familj! ♥

Ni är verkligen mitt allt och jag älskar er över allt!


Hyllning till alla blodgivare som räddar liv!

Idag på alla hjärtans dag så hyllar Blodcentralen alla Stockholms blodgivare genom att globen lyser blodröd! Alla pratar hela tiden om att vi ska hjälpa andra i världen men hur vore det om vi började med att hjälpa dem runt omkring oss!? Alla vuxna friska människor som kan borde vara blodgivare och en stor eloge till alla som är det! Vi räddar liv :) Det är en bra förebilder för resten av världen och man måste ju börja någonstan och inte bara klaga på vad andra inte gör! :)



Mer information om blodgivare!? Klicka HÄR!


14.Februari.2012

Glad Alla Hjärtans Dag!!!
Någon som ska göra något speciellt!? Hoppas alla har en superbra dag och att den spenderas med någon eller några speciella! Själv så jobbar jag till 19 idag:S


chilli

Den här Måndagen gick verkligen snabbt! :) sånna dagar gillar jag, sen så har jag bara ätit middag med älskling och suttit i soffan under en filt! :S :) Chill måndag!

LAURA ASHLEY - Room Spray



Var inne i Laura Ashley butiken i helgen och hittade en Room Spray eller rums perfym! Superbra eftersom att jag tycker att det luktar lite träaktigt och nytt i våran lägenhet:) Så nu ska det lukta "mille Fleurs" istället!


Monday morning

Måndag igen och veckorna flyger iväg men det är najs för man skulle ju inte vilja att det var Måndag hela veckan eller att det inte blev helg! haha och att ha helg hela tiden skulle inte heller vara så kul :S eller!?

iittala glas


Fick superfina iittala glas i färgen vattengrön av Mamma och Maddis idag! :) Tack ♥

12.Februari.2012

Sovmorgon idag och sen tog jag en promenix med syrrorna, mamma och pappa! :) superskön dag, lite slaskigt men solglasögon var superbra i den sköna solen! Sen åt jag söndagsmiddag med familjen :)


tulpaner


Blommer förgyller vardagen! Superfina lila tulpaner fick vi av Ds föräldrar igår! :)


Bröllopstidning, Cosmopolitan eller korsordstidning!?

Sötaste E köpte en tidning till mig igår för att jag skulle ha något att läsa när de gick och la sig! Hon valde mellan Bröllopstidning, Cosmopolitan och Korsordstidning! Sötaste valde iaf Cosmopolitan men ett tag va hon inne på bröllopstidningen:);)


Barnvaktslördag

Hade en supermysig kväll med kidsen igår, vi kollade på melodifestivalen, busade och hade lördagsmys! :)

Säg hej till Js guldfiskar! :) haha den stora heter Vickan och den lilla J!


D♥V


Lördag

Idag har vi tagit det himla lugnt, skönt! Ikväll så ska jag jobba på Lidingö och passa barnen så det blir en lugn kväll också! Superkul faktiskt eftersom jag inte träffar dem så ofta och så är det melodifestivalen ikväll som vi kan krypa upp i soffan och titta på! :)


After Work


Igår invigdes Lion Bar Södermalm med ett härligt gäng; D, Jesper, Niklas, Elias, Anki och deras två vänner! :)


AF

Nu efter jobbet så ska jag på After Work! Länge sedan jag var på en sån, Anki fick den braiga ideen och så hängde lite andra på:) Supernajs och Superkul!

smile a little


Dela!?


-Dela med dina systrar! (och/eller bror;)

...

Idag så har jag inte gjort så mycket lillbror kom över en sväng! Hade tänkt träna men det blev inte av eftersom det va fullbokat, det gäller att vara ute i tid! :S :(

Godmorning!

Igår trodde jag att det var Fredag, eller jag tyckte att det kändes som om det var Fredag men nopp det var det inte, inte än! Men idag är det iaf Torsdag :) haha och Torsdagar är en bra dag i veckan!

Motivation?

Nu har jag gått en vecka och grubblat över träningskort!? :S inte hunnit, orkat eller hittat motivationen att pallra mig iväg till träningen köpa nytt kort och börja träna! :( Usch.. känns bara jobbigt, vet att jag mår bättre av att träna och att jag blir piggare och gladare etc.. men pallar verkligen inte och det är så jobbigt att komma igång OCH dyrt!

Någon som har några bra tips för att komma igång???


The middle..

Redan Onsdag idag, mitten av veckan! Nu ska jag sluta tidigt och vara ledig hela eftermiddagarna! :)
Najs att ha korta dagar innan helgen! ;)


<3


En bild på mig och världens bästa mamma! ♥


OMG

haha Så kul att spela in dansvideos! :) Supersnygga moves, speciellt mina i mitten av videon! ;) HAHA


7.Februari.2011

Jobbar idag till kl.19! :( usch.. värsta dagen på hela veckan! :(

Shoppat massa MAT!



Nu har vi mat ett tag fram över iaf! ;):P

Storhandla

Iväg och storhandla nu för veckan som kommer! Jag gillar egentligen inte att handla, tycker det är ganska så tråkigt men om man tar bilen och gör det med D så är det lite roligare iaf! ;) :P

Spegel Spegel..

... på vägen där! Istället för en tavla i vardagsrummet så hittade vi en supersnygg spegel som vi satte upp nu i helgen! Så tråkigt med tavlor från IKEA och andra butiker som alla andra har så vi tycket att det var snyggt med en spegel på vägen istället.. tills vi har råd med en picasso! ;)

Rummet blir större! Plus att vi gillar att spegla oss (iaf mina syskon;)



5.Februari.2011

Idag hade vi sovmorgon!! (åhh älskar sovmorgon;) Städade lite hemma och åkte hem till mina föräldrar där jag och D trimmade min lillebror som blivit alldrélles för långhårig ;) Super korthårig och supersnyggt blev det!!! Sen så möte vi upp tanterna dvs mormor och hennes tvilling och gick fackeltåg, kallt men mysigt!




Lördag kväll

Igår kväll så tog vi det lugnt, kollade på melodifestivalen och de usla bidragen som var med (förutom dead by april) sen spelade vi spel haha och sen så la vi oss hyfsat tidigt.. himla llugn kväll men det va skönt efter att ha klippt håret på dagen och sen lämnat blod! ;):)

Ledig lördag



Dagensplaner:

• Klippa mig

• Lämna blod!

• hitta på något ikväll! (lugnt;)


Fredagsmys med tjejorna


Idag kom tjejerna över på Fredagsmys! :) <3

CRAZY



FRIDAY WOOHOO!!! ;):P

<3


BIO

Ikväll har jag varit med syskonen och D och sätt förhandsvisning av "En gång i Phuket"! :) haha den var superrolig, mycket bättre än "Sommar med Göran".



Sexxxy...



Jobb+Bio

Work work work!!! ;) Ikväll ska jag, Daniel, MAddis och Alexandra på bio, förhandsvisning! :) LIKE



Brödbakning

Ikväll så har jag bakat bröd, Supergot LCHF-Bröd :) Med massa linfrön, sesamfrön nötter och keso i! :P


Ingredienser:
200 g (3dl) linfrö
50 g (1dl) sesamfrö
50 g (0,75dl) hasselnötter
50 g (0,75dl) mandel
50 g kruska kli, fibrex eller fiberhusk
2 tsk bakpulver
1,5 msk brödkryddor

Blanda sedan ihop:
50 g smält smör
1 dl creme fraiche
250 g keso
6 ägg

Gör så här
Mixa alla nötter och frön till "mjöl" i till exempel en mixer.

Blanda ihop allt och häll i en avlång brödform klädd med bakplåtspapper(jag hade ingen brödform så jag formade den till en platt limpa på plåten;), Grädda i 60-80 min (beroende på ugn) i 175 grader. Ta ut brödet ur formen och låt det svalna. Skär i tunna skivor.

1 skiva = ca 1,1g kolhydrat

Recept från: lchfrecept.com


Dance baby

Haha dansvideo med Maddis och Alex!!! :) Skrattar sjukt mycket när jag ser de här filmerna! 


1.februari.2011

Nu är det februari redan! :) Jobbar idag också.. slutar tidigt idag vilket är ganska så skönt, men vet inte vad för roligt jag ska hitta på i eftermiddag!? Något förslag? ;) haha


Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0