L.O.V.E

 

 
Förlovad med världens bästa Daniel! ♥ 
 

Lugn helg

Den här helgen har varit lugn! I fredags blev det mys middag och idol med bästa Anki och Lovis! Lördag kom Andrej och Ida över på fika och mys med sötaste Thor!
 
 

makover

Äntligen har vi fått lite makeover här hemma! Idag har världens bästa mamma tapetserat i köket/vardagsrummet! Blev en fondvägg och det stjärnorna i i stora rummet försvabb! :) Jag är iaf supernöjd!
 
 
 
Resultatet! Så mysigt :)
 

Race for a Change

Igår så sprang jag, Alex och Madde Kungsholmen runt i välgörenhets loppet Race for a Change! I år gick alla pengarna till Operation Smile dom hjälper barn med operationer som fötts med läpp, käk och gomspalt! Så himla bra det borde finnas fler lopp för välgörenhet! :)
 
 

Sandhamn

Åkte två dagar till Sandhamn med jobbet! Konferens, god mat och litr party på Sandhamns hotelet! Vi hade iaf jättelkul! :)
 
 
 
 
 

@GrönaLund

Folktandvården firade 75år så jobbet bjöd på Gröna Lund! Fibt väder och mycket folk men ändå kul så kul att åka karuseller!!! :) Vi åkte Eclips som va sjukt läskig, prövade nya blå tåget och massa berg och dalbanor ♥
 
 

Bröllop 7/9

I lördags så gifte sig min kusin Theres med sin Adam!  Va jättfint väder och jättefint ordnat, Här är lite bilder från dagen:)
 
 

Friday!!!

Efter en intensiv vecka så va det äntligen fredag! Eftrr jobbet möte jag upp Lovisa och Anki, det blev promenad och mys middag på Thaibåten:) 
 
 
D ligger sjuk hemma och har gjort sedan i Onsdags. Synd efter som imorgon vankas det bröllop! Tråkigt att han inte kan följa med, går solo med familjen istället, men det blir nog kul iaf!  :) ;)
 

Mongloid

Följer trenden Akroyoga! ;) LOL
 

Middag 2

I Lördags blev det ännu en middag! Men den här gången med Daniels grabbgäng för att fira hans kompis Östlund! Blev god middag på söder och sedan vidare till hinlen i skrapan där vi drack drinkar och vidare till Grabbarna grus i stan:) blev en hel kväll!
 
 

middag 1

I fredags kom Christian och Renee över på middag! Daniel hade gjort supergod middag,  sen blev det spel, prat och nagelfix! Supertrevlig fredag:);)
 
 
 

Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0