10.28.01

Idag har jag varit superduktig och tränat lite :) NU är det lunchdags! Igentligen skulle jag luncha med Anki men hon va tvungen att rycka in på jobbet :( så det blir på Lördag istället! IMorgon är det TENTA vilket betyder utgång senare... Det är alltid kul när klassen går ut!
Efter lunchen ska jag sticka iväg till Lidingö:) GUD VAD DET SNÖAR UTE!

Hoppas att ni har en bra dag <3

Kladdkaka och Disasterdates

Jag vet att jag sagt att jag ska bli nyttig men just nu orkar jag inte! Super trött och snart börjar DISASTER DATES haha sjukt roligt program lite som PUNKED fast en som faxar blinde date till en kompis ohc daterna är verkligen DISASTERS! Haha det är sånt som jag ohc maddis gillar att kolla på :P
Imorgon ska jag luncha med Anki som precise kom hem efter ett halvår i Asien/Australien! det ska bli super kul, va såå sjukt länge sedan vi sågs:)


Jag och Maddis i somras, Nu är det kvälls/onsdagsmys! (inte fredagsmys)


10.27.01

Gud vad tiden går snabbt! Idag är jag "ledig" men ska försöka göra lite nytta! ska jobba vid 15.00 på Lidingö men innan dess hade jag tänkt plugga lite försäljning vilket jag inte alls är sugen på! eventuellt slänga ihop ett LIA mail :S får se!

Ha en bra dag allihoppa <3

En ny läsare

Hörde att Ludvig hittat till min blogg också ;) HAHA

- Välkommen kompis!

Ledig..?

Eller ledig och ledig, Vi kommer inte att ha lektioner på ca två veckor framöver vilket är skönt men vi fick lite läxor elller vad man ska kalla det...

  • Läsa 550 sidor i Business Marketing boken.... 2ggr!!!
  • Gå fram och PRATA/starta en KONVERSATION med några främmande människor (när man är totalt nyckter) :S WHAT? det gör INTE vi svenskar
  • Arbeta med case 2 i grupper om 5-7personer
  • För min del (inte alla i klassen) skaffa en LIA praktik *suck*
  • Plugga till försäljnings TENTAN som är på fredag

och sist men inte minst:

  • Gå ut och supa skallen av oss och vara studenter minst två gånger den här månaden!!! :S



Sysselsättnig för två veckor? Det kommer ta mig ett halvår att läsa ut den typ!
Inte direkt LEDIGA enligt mig :S



10.25.01

Nu kollar jag och Maddis på Paradise Hotel! Drama på hög nivå :P
Har tvättat ansiktet och borstat tänderna och ska snart sova! Tvättar alltid ansiktet med Clinique, Värdens bästa 3-stegs serie ansiktsprodukter:) - om du funderar på vad du ska välja för ansiktstvätt så är den absolut värd att prova!














Damernasvärld

Även om inte min ekonomi tillåter det så vill jag fortsätta prenumerera på damernasvärld som är typ världens bästa damtidning! Det är jättekul att få hem den i brevlådan och kolla på massa mode och läsa roliga saker:)
Det är ju inte jättedyrt att prenumerera på den men som student finns det en massa andra böcker och kompendier att läsa... som tex försäljning som vi har tenta i på fredag!!!



 - Ska jag för nya premerationen? Don´t know :S



Liten gymnast

OMG Linnea visade precise ett klipp från youtube på en lite 4årig gymnast! Super vig och jätte roliga man kan inte låta bli att skratta för hon är så cool! och vem skulle inte vilja kunna göra så här haha... SUPER SÖT!





3 nya besökare

Skulle också skriva att jag har tre nya läsare! Michaela, Mandica och Lina :)

 - Välkommna!!!

Måndag igen

NU har vi precise börjat med B2B kursen i skolan! Läraren var typ lite skumm ocvh kursen kommer nog att bli lite som marknadsföringskursen dvs ganska så tråkig:( Sen har jag inte fått kursboken än som jag beställde på adlibris så hoppas på att den kommer idag! <3

Blusar



Vet att jag inte skulle shoppa något mer men vill ha en av de här blusarna från gina:)
- Tror nästan den mörkare blå! <3



Godmorgon!

Söndag igen och imorgon är det måndag morgon igen! Har varit så skönt att bara ta det lugnt i helgen och fått sova ut så att jag orkar med veckan:) Idag skulle jag ju se avatar men eftersom jag va så smart och INTE bokade så fanns det inga biljetter kvar idag, så det blir tyvärr inte bio idag iaf! Får bokan till nästa helge eller i veckan!
Idag vet jag inte vad jag ska göra men ska försöka att komma ut snart, Det är ganska soligt idag :D dags att göra iordning sig...

<3


Mina systrar

Har jag sagt att jag har två systrar som för det mesta väldigt snälla och roliga!? Ibland blir det tjaffs men det kommer väl med att man är syskon :D Hittade det här bilderna från nyår!! Sjukt SKÖÖÖÖÖNA HAHA

 - Galnare, snällare och snyggare tjejer är det svårt att hitta!



Alexandra och Madeleine <3



Shopping vecka

Den här veckan har det varit en del shopping! :) jag vet att det här är den fattigaste veckan på året och jag har inte så mycket kvar i plånboken heller! MEN jag har haft ett så otroligt shoppingsug! SÅ även om plånboken inte tillät det så  blev det en del saker iaf...

I onsdags blev det de här hårbanden från Glitter 
  
Ett guldigt (hade ett förut i USA som jag tappade bort) och ett med en silver "blomma"

Några toffsar till tjejerna på Lidingö som jag hämtar 2ggr i veckan!


I fredags var jag i solna centrum med linnea efter skolan och det blev en kritvit kofta från HM-LOGG som blir super snygg till sommaren!
 
(Ganska dålig bild pga bakgrunden)!

Idag var jag vid Liljeholmenstorget med Maddis och det blev två toppar till! En med halvärm och en blus :)


 - En till fest och en till vardag!

Imorgon ska jag försöka hålla mig ifrån shopping och gå och se Avatar 3D istället!



Skyview

Den 9 februari (öppnar 5 februari) ska jag och familjen prova på den nya attraktionen SKYVIEW - som tar dig upp till toppen av globen!
Man åker upp till toppen i en Galsgondol som sitter på utsidan av globen och det ska bli super kul att göra men läskigt eftersom jag har lite höjdskräck!
Här är lite fakta om den nya attraktionen:

  • En tur tar ca 20 minuter
  • Gondolerna avgår 6 gånger i timmen
  • 16 personer får plats i varje glasgondol
  • På toppen är man 130meter över havet
  • Rälsen som gondolerna går på väger 70 ton
  • Priset är 150kr




 - Kommer du också åka skyview? vågar du?



Rubiks kub

Jag har blivit helt beroende av rubikskuben om man börjar att lösa kuben så vill man bara förtsätta :) Lillebror har lärt mig göra halv och nu håller jag på att lära mig resten! Och tro det eller ej, det är inte så svårt som det ser ut när man väl börjat att förså hur den fungerar!



 - Tönt VARNING eller SMART?



10.21.01

Ikväll har jag och madde suttit och flummat (säger man fortfarande så?) framför våra laptops!!
Förhandlingen i skolan var en katastrof och det kändes som om vi var i skolan hur länge som helst! Imorgon är sista förhandlingslektionen så det är iaf skööönt:) I helgen ska jag försöka komma iväg och se avatar i 3D! Har hört att den är värd att se! Är den det?



 - HAha vi kan ha så roligt när vi sitter med varsin lapptopp på kvällen :P


Bra låt! - Beyonce Single ladies




Söta sommar klänningar

Vet att det är lååångt kvar till sommaren men några klänningar och sommarplagg får man väl platts med i garderoben!? hittade några supersöt klänning på Hm´s hemsida som jag vill ha:) och i helgen tror jag att det blir shopping!































 - Tycker HM har fått in massa snygga vår och sommarkläder! Snart kommer Sonia Rykiel kollektionen 2 också!  =) WoooHooo





Värme

Idag har jag varit i skolan och som vanligt så är det jätte kalt i lokalerna och jag bara längtar bort till värme, sol och ! Ibad! Idag har Maddis och jag också hunnit med ett träningspass, vi börjar bli riktigt duktiga på att komma iväg på träningen iaf 2ggr i veckan :)




 - Jag skulle verkligen vilja åka till något varmt land just nu!




101501

Idag blev det sovmorgon och städning! Inte direkt kul, plus att jag lyckades komma iväg på ett träningspass:)
NU ikväll skulle jag jobba mellan 19-24 men det blev avbokat! Så nu blir det inte direkt någon super kväll eftersom vi ska ut imorgon.
Maddis och jag har bakat semeldeg (tur att jag tränade idag) och senare blir det nog en film, kanske hinner fixa naglarna också! Men det är skönt att ta det lugnt för då kan vi gå upp tidigt imorgon och ta en runda på stan innan jag ska sitta barnvakt vid 14:D



Maddis och jag påväg in till stan förra VT!!! <3


lill-lördag:)

Igår onsdag, efter tre lång skoldagar med försäljning bestämde några av oss att köra en AFTERSCHOOL på Rival vid mariatorget! Vi hade sagt klockan 20.00 och jag, mandy och michaela mötes upp och kom dit ca 20.15! Inte en kotte från klassen va där och vi undrade om någon hade tänkt dyka upp alls!? men efter ett tag kom fler och fler och det blev endel folk iaf... Det va ganska lugnt men det va kul!:D Måste göras snart igen, och då MÅSTE Linnea komma och lite fler som va saknade i går eller HUR!?

<3

101101


tillbaka till plugget igen...

Idag va det tillbaka till plugget igen och imorse kände jag inte alls för att gå upp, det va fortfarande mörkt ute när jag vaknade :S men jag kom iväg iaf och även om vi hade försäljning som inte direkt är mitt favoritämne så va det faktiskt en helt OK dag! Eftermiddagen gick dock snabbare än förmiddagen och det va kul att se alla människor från klassen igen... det var ju ett tag sedan!

Nu måste jag verkligen sätta fart och hitta en praktikplats! Ska försöka ringa den här veckan hoppas jag! (jag brukar ha en tendens att vänta in i det sista och borde börja i veckan om det ska bli något!)

<3



- WISH ME LUCK ;)



träning på G!

Nu har jag börjat jobba på nyårslöftet och idag köpte jag och madde träningskort :D Så nu blir det att börja jobba på betch och sommar2010! Så nu blir det träning minst 2ggr i veckan!





Hello healthy life! ;)

Nyårsafton

Glömde lägga upp lite bilder från nyårsafton och jag är alltid sen med det men här kommer några iaf!!!!!

   
   



Ni betyder allt <3 och det är dem man ska fira nyår med!!!




Bowling

Så i Söndags gick vi och bowlade! Självklart så var jag bästa och vann! :D Vet inte vad jag mer ska säga men här är Bilder från bowlingen!




   



Super mysig söndagskväll i bowlinghallen!


Ny jacka

I år var det dags att köpa ny vinter jacka! har inte köp någon vinterjacka sedan andra året i gymnasiet då jag var så smart att jag investerade i en RÖD goose jacka :S!? och så har jag haft min kära och super bra McKenley jacka sedan 9:onde klass! Så i år blev det en nya moccafärgad boomerang jacka! Jag vet att det är många som har den men jag tycker att den är supersnygg och skönt och passar till det mesta så den kommer jag att använda flera vintrar framöver!!



Jag i min nya jacka på 2:ans buss påväg in till stan!



Vinterns bästa investering!

100401

Idag är det måndag igen, fan vad tiden går snabbt! igår kväll bowlade vi nere vid mariatorget och som vanligt spöade jag skiten ur alla! ;D Juste nu borde jag sitta med försäljn ingsuppgiften vi fått från skolan och leta LIA plats men jag är verkligen oengagerad just nu och känner bara att det funkar inte att plugga just nu ftersom jag inte riktigt vet hur jag ska börja!? Så måste verkligen börja imorgon!!! <3



This is how i feel! :(

seg start på året!

Även om det är kul med nytt år och jag ser verkligen fram emot det här året så känns det som om jag har så mycket saker jag måste ta itu med på mångad och det känns inte speciellt roligt, jag vill bara ha det gjort! och börja med det roliga 2010! Det är skönt att vara ledig också men det går mycket pengar och blir mycket film hemma... På måndag är det dags att skaffa F&S kort och börja träna igen:)


100101

Idag är första dan på 2010 och efter nattens utgång  så blir det en lugn dag! Vi ska bara ta det lugnt och ska just nu sätta på filmen 17again med Zac Efron, faktiskt bra film och inte alls så töntig som jag trodde att den skulle vara från början! <3




GOTT NYTT ÅR!

2010 är här och nyår blev ganska lugnt med fin middag med hummer, oxfile och glassbombstårta. Sedan fyrverkerier vid tolvslaget nere på Slussen och efter det utgåång i gamla stan! Den roligaste nyårsafton på länge och jag tror att 2010 kommer att bli ett super bra år! Gott Nytt år allesammans <3




Nyårs Löftet 2010:

börja träna på Friskis och Svettis igen!



Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0