Valborgspubrunda 2011

Igår så skulle vi på afterwork och det blev istället valborgspubrunda på univiversitetet och tekniska högskolan! Sjukt kul :) Man betalade inträda och fick ett oranget band och sedan så kunde man komma in på olika student ställen med sjukt billig dricka.. drink 35 och öl och cider 20kr flaskan! haha det blev drinkar i partycups och en jätterolig kväll med roliga människor och musik!





true?

Om man vill något tillräckligt mycket så kan man klara av det!


tjugoåttonde april 2011

Idag har jag haft en bra dag på praktiken! :) hänt massa roliga saker och vi blev bjudna på lunch på klinikmötet ute på en solíg uteservering! Sedan var det kvalitetssäkring en timm:) vilket va perfekt efterosm vi håller på med det i skolan!
Det här är sista veckan på praktiken också vilket är lite tråkigt men ändå skönt! Ska hjälpa till på måndag också eftersom min handledare åker bort. Då kommer jag jobba helt själv! Det blir också ett litet förprov på vad som väntar i sommar då jag ska jobba där ute all alone! haha men det ska bli superkul!

xoxo

Springtur


Varit ute och sprungit (joggat) med dannie! :) Superskönt när det är skönt väder och idag va det inte för varmt och inte för kallt, inte så kallt som på bilden! Vi börjar bli riktigt duktiga faktiskt!


shoes

Köpte 3 par skor i helgen eller 2par eftersom jag fick ett par av D i påskpresent! :) haha
Köpte ett par inomhusträningsskor(1), ett par joggingskor(2) och ett par tygskor(3) till sommaren! dock blev alla svarta:S HAHA lite tråkigt kanske men jag tänkte att jag kan ha dem länge då så jag inte trötnar på dem! :P Behövde verkligen nya träningsskor! Invigde inomhusskorna ikväll på ett gympapass och de va superbra!


another week

Måndag igen.. eller Tisdag men det känns som Måndag! :S Skönt att det är ännu en kort vecka och det är sista veckan på praktiken sen är det back to school:) Hoppas alla har en bra vecka och att det inte blir för solig eftersom jag ska jobba/praktisera och att solen är tillbaka på Fredag igen!


Påsk helg

Har haft en skönt påskhelg med alldelles för mycket godis, påskmat och annat! Först på landet och sedan hos Ds föräldrar! :P haha Men det har varit en mysig och skön helg!



Landet

Nu ska vi åka ut till landet! Fira påsk och ha det mysigt :) Ska verkligen bli superskönt att komma ifrån stan! Hoppas på fint väder ♥

Vi är hemma i stan igen på söndag! :)

Glad Påsk!


Lååång Fredagen

Imorse va jag sjukt rastlös men blev ändå en lugn förmiddag.. sen blev det en snabbis på stan och letande efter ett par spring/inomhus träningsskor utan resultat! :(
På kvällen åkte vi över till pappas släkt på middag, eftersom jag va taxi så blev det inge dricka för mig men det va trevligt iaf! De hade fått en ny annorlunda katt dvs en nakenkatt! haha så himmla supergullig!
Benjamin hetter han och va liten rynkig och supervarm:)


Skärtorsdag

Hade sovmorgon imorse men vaknade ändå av mig själv vid 08.30! (hallå varför!?) Simmade med mammi på morgon. Möte upp Dannie och gick och tog sista gardasil-sprutan! AJAJ den gjorde fett ont men nu är vi iaf officiellt vaccinerade mot livmoderhalscancer och gonorée! :)

Gick lite på stan idag också blev en dream mattmousse, maskcara och en t-shirt!

Har inte sett en enda påskkärring idag! dom måste ha flygit tidigt ;)



20.April.2011

Har haft två jobbiga och intensiva dagar som äntligen är över, och nu är det låååång helg! :) Har varit full-rulle på praktiken och sen har det blivit gympa och springa med Dannie! Jag är sjukt trött idag och det ska bli så himmla skönt att få sova ut imorgon!

-Fick ett påskägg från praktiken idag också! Supergulligt :)


18.Aril.2011

Åhh vad skönt med kort vecka! :P haha idag är det lång dag men det är bara gilla läget! :) Ska jobba på Lidingö efter att jag slutat i Nacka.. Hoppas på fint väder i eftermiddag som det va igår så att vi kan va ute :D haha


17.April.2011

Gjorde frukost på sängen till älskling idag :) och tog sovmorgon! Sen va det en sån fin dag idag så blev lunch på Thairestaurangen i fruängen!

Sen blev det tårta med Maddis, Ds föräldrar och hans bror+flickvän Renee!
Resten av eftermiddagen hängde vi med Crille och Renee! Supermysig dag och framför allt så fick älskling en superbra födelsedag:)

-Vet inte varför men hon tar alltid en tuplur hos D! :S:) Haha



Grattis på födelsedagen älskling!

Idag fyller världens bästa pojkvänn 23år! :) Grattis älskling! Hoppas du får en jättebra födelsedag (med mig;)

Jag älskar dig! ♥


Saturday at Ds place!

Lördag och som vanligt är det hästar som gäller.. (fast jag har faktiskt lyckats tvätta också även om jag är bakis).





Haha en vanlig lugn Lördag! :D

ZZZzzzzzz...

Vaknade upp imorse av att dessa två låg och snarkade i soffan! Vi va inte bakis idag...


Haha


Vårt B-day party!

Igår hade jag och D en liten födelsedagsfest för alla närmsta vänner! Det blev tårta och champanje (mest skumpa och cider:P) Det va jättekul och alla va fulla och glada, det va fullt hus om man säger så! Innan festen började så va Ds kompisar tvungana att hitta på något kul med D så de färgade hans hår rött och sminkade honom supersnyggt! (Vi bytte roller eftersom jag tydligen är den dominanta i vårt förhållande:S)





Vi fick jättefina presenter! Tack allihoppa ♥

Haha men några av Ds kompisar tyckte att det va dags för knoddar tydligen:S Vilket det inte är än!!! Haha
(kommer fler bilder på presenterna)


Väldigt sent så drog vi in till stan och gick till Gardis där vi dansade och hade kul! Kvällen slutade däremot mindre roligt eftersom någon idiot stal Ankis väska och plockade Iphone och bankkort:(Väskan fick hon tillbaka senare)

Tack för en sjukt rolig födelsedagsfest! :D


Äntligen!

Äntligen är det fredag! Idag ska jag möta upp D och vi ska fixa&dona lite inför kvällen:) Vi båda har varit lite stressade de senaste dagarna så det är skönt att fredagen äntligen är här! Men först är det praktik till 12.00:P

Ikväll är det partaj på G! ;)


Hemtex

Igår så blev det en sväng och lite shopping på hemtex som har typ värdens bästa och skönaste satinlakan! köpte ett par superfina vita i satin som kommer att vara supersköna att sova i :) Sedan blev det en Ull-filt (varmt och skönt), badrumshandukar, blockljus, handhandukar grytlapp etc:P



13.April.2011

Idag har varit en bra men lång dag på praktiken! :) När jag kom hem va jag supertrött men det blev iaf en första springtur runt Söder med Danielle! supernajs och superkul ♥

Barn som frågar!?

Barn frågar så himmla mycket och ställer riktigt bra frågor! J är tre och frågor om precise allt.. varför har skalman ingen fru? Varför har igelkottar taggar? Varför är byggare bobs hatt gul? ......

Här om dagen när jag hade hämtat honom på dagis så pratade vi lite på väg till bilen men kommer inte ihåg om vad!?

J: Du är ju ett barn!
Jag: Nej, Jag är vuxen!
J: Men du är ju en barn-flicka!
Jag: Ehh.. ja, men det är du som är barnet och jag är bara flickan. :S
J: Jaha...

Så himmla söt! :D


12.April.2011

Haft en helt ok dag på praktiken.. Hann med ett träningspass ikväll iaf och nu ska jag sova eftersom jag ska vara med på öppning imorgon!



Sweetdreams everyone! €


Bruka Design Sweden

Var i butiken i stan för ett tag sedan och jag ville köpa hela butiken! Dom har verkligen jätte fina saker :)


längtar!

Åhh vad jag längtar till på fredag då vi verkligen ska fira min och Ds födelsedag med alla våra vänner! :) Det kommer bli grymt kul läääängtar verkligen! :D




one love


Nya tavlor

I helgen köpte jag och D 2st nya tavlor som ska hänga ovanför soffan:D fina va!? Dom är väldigt unika!



Nej, faktiskt så köpte vi inte dom färdiga utan bara tavlorna och färgen och målade dem själva;)!

Det är alltså ingen annan som har likadana tavlor som vi i vardagsrummet! Det är så tråkigt när tavor är köpta på vanliga ställen och finns i allas vardagsrum typ.. så vi gjorde våra själva! Det va antingen det eller bukowskis :P


Jag och du






8.April.2011

Så skönt att det är FREDAG! typiskt att det inte skulle vara så fint väder idag bara för att man slutar tidigt och är ledig sen... Trevlig helg alla glada!

B-day

Igår när jag kom hem efter praktiken så kom mormor och gammel moster över (först på plats som alltid) sen kom älskling. Vi åt bakpotatis och BBQ ribs:P! Sen kom grannarna över och min barndomskompis Sanna över och vi fikade och åt chokladtårta! :P supergott!


-blev inga bilder direkt tyvärr :(

GRATTIS PÅ MIN DAG!

Idag fyller jag 23år! :)


Lill-Lördag baby!

Idag efter parktiken åkte jag hem dumpade mina saker och mötte sedan upp danielle! Va ett tag sedan vi sågs eftersom hon varit i varma Indien i 3 veckor! :) Så vi körde en Lill-Lördag idag och satt på melanders på medis utomhus, supermysigt!



Fick en parfym av dannie som luktade supergott! :D Tack ♥



Love life!

Känner mig glad nu för tiden.. kanske är det solen och vädret!? Hunnit med ett  träningspass i kväll och träffa älskling en stund! :) Det är så skööönt när man känner sig glad! ♥

Nu är det läggdags! :D


I LIKE



Älskar det här sakerna:

• Inredning (Köksskålar, satinlakan, lyktor, badlakan allt!)
• Mulberry Baswater - drömväskan!
• Perfym
• Smycken - pärlor, guld och silver!

Hoppas jag får något i födelsedagspresent! :P


sunshine

Godmorgon! Sitter på bussrn till praktiken och det är soligt ute:) känner mig lite trott sen gårdagen, slutade vid 21. Men det får jag ta igen ikväll!

mobil..

Pimpade maddes mobil här om dagen! :) haha Visst blev den söt!?


4.April.2011

Ogillar att helgen är slut! :( Men gillar att jag fyller år i veckan :D och att det kommer en ny helg snart igen! Helgen har varit lugn och skön.. Men idag blir det parktik+jobb vilket inte är lika kul!

Hoppas den här veckan går fort! :D ♥

Påskris



2.April.2011

Ledig dag och sovmorgon! :) Idag ska vi gå en sväng i stan, kolla på lite lampor och sovlakan:) Superkul! Ska jobba ikväll på lidingö.. (men det blir inte så sent utan till ca 22).


Någon sån här lampa hade jag tänkt!? Vad tycks? :)

Bra Fredag!

Igår blev det Fredagsmiddag hemma hos mina föräldrar och älskling! Samt drinkar och lite provning av cider och öl som de köpte i tyskland :) De va faktiskt supergooda! Efter det så drog vi in till gammla huset där Ds vänner va och shakade lite! En bra Fredag helt enkelt:)



Favoritdag

Slutar tolv idag:) hade tänkt hinna med ett träningspass och sen hitta på något kul med D! Fredagar är min absoluta favoritdag!

Helgens absoluta bästa låt! :D Blir lite partysugen när jag hör den här!



Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0