Måndagens bra/dåliga

Dåligt:
Idag när jag skulle till jobbet på Lidingö fick jag reda på att lilla Alle (6år) brytit nyckelbennet stackaren! Det lät superont men att det va ok men henne! När jag kom dit så låg hon helt orörlig i sängen och kollade på charlie och lola:( Stackarn kunde inte röra sig!!! Tur att barn läker snabbt och att hon bara kommer att ha väldigt ont i några dagar! - BYW fick hon ett par balletörhången av mig för att krya på sig!

BRA:
Idag ringde det från Manpower och undrade om jag kunde/ville jobba på TDC snarast och tre veckor framåt:) Trivdes ju bfaktiskt bra där så det är inte fel att få jobba lite nu fam till midsommar eller:)?


Sverige tema

Lite bilder från helgen som jag inte direkt orkar förklara! Det har varit en sjukt fullspäckad helg men rolig, blev inte så mycket bilder i helgen heller utan det blev bara några få från när vi väntade på bussen typ:)




- Kanske undrar vad det? men vi skrattade iaf supermycket :)

Resten av kvällen är hemlig! SECRET FOR A SECRET!?

31.Maj.2010

Måndag igen och ska iväg på ett spinningpass nu! :) Sen ska jag jobba vid 3-tiden!

Hoppas ni haft en bra helg och att ni har en bra första dag på veckan ♥

.....

har bara ett ord TRÖTT efter helgen!


- Mamma fick tårta idag :)

TRÖTT

Så sjukt trött efter en jobbdag och en utekväll (blev dock inget gröna lund, synd) jag och Maddis ska iväg på sommarfest nu eller det är lite regnigt ute men iaf... orkar INTE! men det är bara köra:)

Duktig tjej

Imorse va jag upp klockan 06.00 för att gå upp göra mig iordning och ta pendeln från Södra station som gick 06.59 :) (GUUUD jag har inte varit uppe så tidigt sen jag skulle resa någonstans sist, kanske Thailand 06) iaf jag skulle på uppdrag i Häggvik(?), Aldrig i hela mitt liv varit där förr :S Jag trodde att det skulle vara svårt att hitta men det visade sig vara superenkelt och jag va där en halvtimme tidigare!!! dvs 07.30 när jag började 08.00 haha

Jag va typ supernervös och jag har inte jobbat med administration förrut men de som jobbade där va supergulliga och hjälpte (även om jag va en naturbegåvning;) Jag fick eget skrivbord att arbeta med och egen dator och vi hade supernajs matrum och kaffemaskiner vilket gjorde att dagen gick snabbt:) Det va ett telefoniföretag så blev mycket jobb med packetering, simkort etc.

Imorgon blir det sovmorgon nästan eftersom jag hittar nu och kan ta ett senare pendeltåg :D (Hoppas jag får jobba där mer i sommar för trivdes bra)



Förutom sovmorgon imorgoon så ska jag träffa Dannie efter jobbet och vi ska till Gröna Lund lyssna på koncert och åka lite karuseller kanske:) Måste bara säga att jag älskar att åka bergochdahlbannor och andra attraktioner på tivolin det är så himmla kul :D :D :D



Heja Anna

GO Anna Bergendahl! Hoppas hon går vidare ikväll så att hon kan vinna Eourvisoion song contest på lördag :)



Paris (C) tror att det kommer gå dåligt för henne men jag tycker hon är grym!!! Älskar låten och vi behöver inte skämmas över henne, jag tycker att det Svenska bidraget ska representera Sverige som land bra och det gör hon!

HEJA ANNA:)


Boomerang

Igår gick jag och Maddis till en Boomerang outlet vid Ropsten efter jag slutat på Lidingö:) D jobbar i närheten och shoppade själv massa och eftersom de bara har öppet några dagar va vi tvungna att springa dit när jag slutat!!!

Jag hittade en Skjortklänning som jag love och en vit/grå randig supermysig lite tunnare tröja :) Superglad! (Bilder kommer)

- Sen har jag INTE hittat någon ny mobiltelefon än tyvärr:( ska kolla i helgen!!


Full rulle

Det kommer att bli mycket jobb fram till fredagkväll som jag längtar till så det känns som evigheter även om det redan är Onsdag idag:) Det kommer att vara full rulle helt enkelt.. (och inflyttningsfesten får bli uppskjuten)

Sen vill jag shoppa massa sommarkläder och klänningar i helgen! Verkligen shoppingsugen nu...


Skickade precise över lite bilder till Anki från när vi va på Malta! Gud vad jag blev sugen på att åka utomlands :) men Sverige är fint på somrarna så blir nog ingen resa just nu!


skit

- SKITVÄDER

- SKITJOBB

- SKITSKOLA

- SKITTV

- SKITLIV

- SKITALLTING :(

Allting suger verkligen nu, till och med kontakten med vännerna! Längtar verkligen till på fredag för då ska jag träffa min kära vän Danielle :)

så va helgen slut.

Har haft en bra helg, ju för sej massa jobb på lördagen men det va kul på festen som jag jobbade på senare på kvällen efter butiken! Familjen som jag hjälpte är den jag jobbar för på Lidingö och jag trodde att det skulle vara en lugn middag de skulle ha men det va fullt ös! haha Sen blev jag hjämtad av D och vi åkte över till Robin och Jossan några timmar! Söndagen va full av bärande och konkande på flyttlåor och annat..jobbigt jobbigt!

Igår när jag kom hem så skulle Maddis och jag kolla på film.. då fick vi syn på hennes blommor som hon fick när hon fyllde år... dom luktade och vattnet var helt svart/brun, sååå äckligt!!


Usch...

Tokyo Jane armband

Har köpt Tokyo Jane armband till kompisar i födelsedagspresent eftersom det finns i så många olika färger och mönster och man kan välja det som passar personen men i Torsdag köpte jag faktiskt ett till mig själv! haha


- Jag köpte att brunt. vit och silver! (Köpte ett ljusrosa till Maddis och Alex har ett lila) Kömmer säkert att köpa något till i framtiden fast annan färg!

P.S Det är tydligen från Danmark/Dansk design som pilgrim :) haha D.S

Jobblördag

Ja, det är helg men jag har jobbat i butiken på Kungsholmen idag och ska snart iväg till Lidingö för några till timmars jobb! :) men det är bra... inte helt fel iaf! Hade velat åka till landet i helgen men det får bli om två helger istället :) can't wait <3

21.Maj.2010

Jobbade mycket igår så hann inte blogga då:( men idag är det fint väder igen och jag ska på ett spinningpass snart sen blir det nog solning :)

Idag ska jag och D åka och kolla på mobiltelefoner, troligtvis köpa nya! hoppas att jag hittar någon bra för behöver en om jag ska kunna jobba i sommar!

Sen är det också inflyttningsdags i nya lägenheten som är så sjukt fin! (inflyttningsfest snart btw)

LOVE


En titt i garderoben..

Såhär ser min garderob ut idag elller mina två garderober ut:
(+ en byrå med toppar och underkläder som inte är med)


Tjocktröjor och koftor


Klänningar, kjolar och finare partytoppar


Jeans, mjukisdressar och badkläder

Nu är det att börja använda alla sommarkläder man har och bort med vinterkläderna:)

Undrar hur den ser ut om ett år!?....


*Suck*

Så behöver man en ny telefon:(! Har haft min Iphone sen jag kom från USA för 1.5år sedan:) och den funkar inte riktigt som de ska längre, man kan behöva ringa mig 40ggr innan man kommer fram vilket är väldigt illa!

Det värsta är att det är så grymt svårt att hitta en lika snygg telefon som en Iphone!? Vem vill liksom byta ner sig? och få en wannabe eller en oldfashion one? usch.. så nu är jag iaf på jakt efter en ny och i helgen så måste både jag och D åka och köpa nya cellphones:(



Någon som har ett förslag på en bra mobil? (inte alldeles för dyr kanske) THX


Älskar vädret

Gud va det är skönt väder ute, känns verkligen som sommar nu! Hoppas att det håller i sig ett tag framöver så att man kan sola, bada på helgerna och hitta på roliga saker utomhus:)

Sitter på balkongen med mammi nu och dricker kaffe, vi har precise ätit lunch och solen bara skinner!

TTYL

Need some change?

Ibland känner man bara att man behöver en drastisk förändring! i fredags kände jag att jag ville klippa lugg:) haha tycker att det är jättefint men har inte haft lugg sedan jag va 7år :S och har ingen anning om det skulle va snyggt eller inte passa mig alls. så nästa gång jag går till frisören ska jag fråga om hans åsikt :) haha

Skulle jag passa i lugg? :)

17.maj.2010

Va superduktig idag och gick på ett jobbigt spinningpass och sen har jag jobbat :)

16.Maj.2010

Hela dagen igår spenderades med en promenad och inköp av en present till en av Maddis vänner samt rensning av gammalt skräp i källaren! sånt måste ju också göras right!?

Middagen blev hämtad: (eftersom vi inte orkade laga middag)


Middag i Djursholm

Igår va vi hos våra ex-negihbours i deras fina nya hus i Djursholm hela familjen utom Alex:)
Vi åt supergod mat och lekte massor på bla deras enorma studsmatta (så himmla roligt att hoppa), spelad wii, hade tävlingar, fick presenter mm.




 

- Hade typ träningsverk idag efter allt hoppande och volleybollen!


- Sen gjorde vi våra egna sundays efter middagen:) supergott!



- Sen ville C att vi skulle göra en headbow på henne och resultatet blev att både 
JAG och Maddis också fick varsin!
(P.S. - Ja, jag är 22år haha men oerhört barnslig :S)

Vi fick också ett jättefint fotoalbum av dem med bilder från alla åren tillsammans, superfint!
+ 1 filmbox med MAD MEN och en annan serie:)

Hoppas vi ses oftare framöver vi är lite som släkt och har känt varandra länge! ♥


Tygskor

Behöver ett par tygskor eftersom mina gick sönder i New York eller rättare sagt dog/blev utslitna totallt efter all vandring i den oändliga never ending staden! Så nu behöver jag nya, det är så underbart med tygskor!


Belle Shoes ♥ 149kr


Superfint väder

Sitter med en kopp kaffe framför datorn :) det är superfint väder ute och jag ska snart börja göra mig i ordning! Sen ska jag och D åka till långbro och spela Volleyboll med några av hans kompisar i det soliga och varma vädret!
Igår blev det en flaska rött med Linnea och massa massa tjejsnack, ibland behövs det :)

Supergott rödvin som vi drack igår ♥ (only 50kr)

Vet inte riktigt vad planerna för dagen är men ikväll ska vi bort på middag hos våra kära gammla grannar Clara och Niklas! :) :) :)

All dressed in love

Låten som vi lyssnade på igår! verkligen girly girly... blir jätteglad när jag hör den <3

Bra start på helgen

Blev ett spinningspass mellan 12-13 idag :) ett tag sedan jag tränade så det va superjobbigt och jättesvettigt! Nu ska jag flytta lite av Ds saker till nya lägenheten som börjar bli så sjukt fin :)

Ikväll blir det ett eller två glas rättare sagt flaskor vin med Linnea som jag inte hinner se så ofta nu :( så det blir supermysigt!

Känner på mig att det här kommer att bli ännu en kanonhelg :)


Tårtan?

Haha kolla vad som hänt med tårtan?

- Någon har målat djävulshorn på den :S haha Vem kan det vara?

 den skyldige? :)

Röd Torsdag

Dagen spenderades på...

IKEA!



Supermysig dag men tyvärr inomhus! Men det blev en lyckad dag iaf :)



Dagens köp:

• Bord
• Stol x2
• Badrumskorgar
• Gardin TUPPLUR
• Gardinstång
• Gardin till köksfonstret
• Påslakan ALVINE :) supersött
• Underlakan
• Sängöverdrag
• Kastrull + stekpanna
• Andra kökspredskap ex. vitlökspress, smörknivar, sil, visp, stekspade etc.
• Taklampa
• Nya handtag till garderobsdörrarna
• Inredning till garderoben
• Gästhanduk
• Ljushållare
• Skärbrädor
• Kaffekoppar och djupaskålar

Efter ca 5 timmar på Ikea i fyndhörnan:

- Maddis somnade på en soffa:) jättetrött efter dagen!

Det enda som vi inte fick tag på idag va en hatthylla som för tillfället var slut :( får bli en annan gång!


Vilken färg?


Hittade en supersnygg bikiniöverdel på GT idag! ♦ 99kr

Svart eller corallröd? Svart är alltid snyggt men kanske borde köpa den corallröda för omväxlingens skull? :)



 


Filmköp

Förutom massa saker till lägenheten så köpte jag faktiskt filmen Avatar här om dagen! Köpte den på premiär erbjudande förra veckan i Blue-ray men fick dvd på köpet, så klart man passade på:D framför allt för att D tyckte att den va värlsdsbäst!


Fattade mer andra gången jag såg filmen faktiskt ♦ haha

Maskerad

Igår blev det utgång igen en barndomsvön hade studentskiva  och vi hade biljetter! temat va cocktail och Maskerad:) som tur var så hade vi masker som madde köpte förra året, snygga va?
 



Idag laddade jag batterierna ordentligt och fixa i Ds lägenhet Det börjar bli riktigt snyggt:) På torsdag blir det Ikea, sååå kul! ♥


Världens bästa helg! <3

Som ni vet så fyllde maddis 18år i fredags! Det firades med massa roligt folk på middag och förfest + utgång till klubben Metro:) Nu har vi fått bilderna från den lyckade kvällen (som är tagna av den braigafotografenRobert fans ca 300bilder:)

- Första gången vi tre systrar var ute tillsammans och jag är verkligen superglad att jag har så snygga och roliga systrar som jag har världskul med <3


















♥ Happy 18th B-day Madde! ♥ 


Ballar av stål inte svenskt?

Någon annan som också trodde att ballar av stol var svenskt!? haha det trodde jag och idag så min syrra som är bosatt i London att "Ballar av stål" eller "Balls of steels" finns i Storbrittanien också, vem va först?

Jag trodde att programet var ett svenskt skapat program av bl.a. svenska komiker haha men icke!

Karraktärerna är nästan samma också:

• Jobbig jävel=An enoying devil

• Kanin kokerskan=Bunny boiler

• arg svart man=The militant black guy

• Mansslukerskan=Mantester

• Soneby Citysports=Urbansports

- Med flera!

Måste säga att jag tycker vår jobbiga jävul är 100x snyggare än den engelska :D


Balls of steel Storbrittanien:


Ballar av stål Sverige:


BTW ballartroffen ser likadan ut i england men är mycket större!!!  haha


BÅTMODE

SHEP-O-HOJ!!! :) Har haft en superhelg som jag berättar om när jag fått lite bilder! Kram


Acessoarer från BIKBOK! ♥ 39-99kr


GRATTIS MADDE 18ÅR!!! <3

Grattis Maddis 18år! Ikväll blir det stort party och sedan utgång + att Alex är hemma över helgen från London:)


Hoppas du har världens bästa födelsedag världens bästa Maddis! <3 puss
XOXO


Carrie klänning?


♥ BIKBOK 149kr

Vem vill inte ha Carries klänning från Sex And The City!?
Jag vet inte om jag skulle använda den men jag tycker att den är jättesöt och den finns i flera färger :)


NU

Superute:

• Cigaretter såkallad; CANCER-PINNAR!

                             


Superinne:

• Solen och Rosevin! Tillsammans är det bäst :)
                    
  


6 Maj 2010

Dagens planer är att köra över Ds säng till den nya lägenheten. och sen blir det shopping inför Maddes party imorgon :) Så kul... Har inte riktigt bestämt mig om jag ska gå ut med dem efter partyt:S känns lite weard att gå ut med ett gäng 18åringar när man själv är 22år! men jag tror att själva festen blir superkul iaf:)


Back in the games

BIKBOK! ett tag hade de verkligen ingenting man gillade (iaf inte jag) och så va det dyrt nu har de fått in en massa nya fina klänningar mellan 149-299kr! värt att kolla in :)


Till sommaren


♥ 299kr ♥ 299kr ♥ 199kr


För festen!


♥ 399kr  ♥ 399kr  ♥199kr


- Ett annat plus är att det har en gjort en ny hemsidan :) nu liknar den mer GT och är lattare!


Mission sommar 2010

Sommaren närmar sig med stormsteg och det hjälper inte att bara träna, så nu blir det nytt schema på måltiderna:)
Här är mitt nya matschema som ska få mig fitt for summer 2010:

Frukost; Havregrynsgröt eller flingor (absolut inget mjukt bröd)


Lunch; Omelett! 2ägg, vatten och salt+peppar. Man kan fylla med ex grönsaker, skinka och fetaost!


Middag; Sallad och något slags protein!


Förövrigt så kanske det blir en och annan soppa som jag BTW love och minst 2 frukter/dagen! + Kaffe:)

Låter det inte bra!? Får se om jag klarar mig med detta, lite svårt när man bor med en godisråtta named Madde;)

Today

Dagens Checklista:

♥ Gå till Apoteket (handla bla munskölj:S)

♥ En sväng till solariet (Om jag hinner innan jobbet!) Blev inget i fredags för maskinen va trasig, alla bilder sen Cali då jag va brun gör att jag vill bli lite sommarbrun nu när sommaren snart är här:)

♥ Jobba

♥ Fixa Maddes naglar till hennes 18års fest!


PEACE! ♥


Remix

Den här låten har börjat spelas mer och mer på radio! :) Det är en Reemix av massa populära låtar!

Jag tycker den är ganska bra men Madde sa att hon tyckte den va dålig för att... När man ska börja sjunga med i låten så byter de text :S haha 
Det är ganska så irriterande faktiskt men annars är den bra gjord!


Är låten bra? :)

Konsten med strumpbyxor!!!

Ja! jag har damp och är väldigt omogen:) Hittade lite bilder på Maddes data som är ca 1.5år gammla där jag sätter på mig strumpbyxor :S OK! superweard men jag och Madde skrattade bara åt dem...




DDDAAADDDAAA!!! haha superduktigt och snyggt brun va jag också :)


Monday 3maj 2010

Kom precise hem från träningen, blev en timmes spinningpass och nu har jag duschat! ;)
Nu är det dags för lite jobb på Lidingö! Ikväll blir det mys med Maddis och kanske lite planering för the big day.


Picture taken by Madde last year! :) nu måste jag käka lite lunch innan jag drar uväg!

2 maj 2010

Sjukt trött efterhelgen! Den skulle bli lugn men det blev mkt alkohol och spel och alldeles för mkt pojkar, dvs pruttar, rapar och mökar :S haha Idag hann vi faktiskt också med att måla walkingarderoben i lägenheten!

På fredag fyller Madde 18år och det ska såklart firas :)


Madde snart 18år på RolayCaribenkryssningen förra sommaren <3

Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0