Valborg :)

Fredag äntligen! Idag hade jag tänkt måla lite i klädkammaren i lägenheten men får se om jag hinner det!? måste packa också och ta en sväng till solariepolen:P Ikväll åker jag, D och tror 3av hans killkompisar ut till Marcus landställe! haha det va inte meningen att det bara skulle va killar + mig först men nu blir det så:) men det ska bli skönt att komma bort från stan iaf... och där ska vi va hela helgen (till söndag)

Vad ska ni göra på valborg?


Hoppas på fint väder i helgen bara så man kan va ute :)


Flipflopps

- Hawaiians (pink) till sommaren!! 


Ironman 2


Ironman2 hade premiär igår och det va inte alls länge sedan vi hyrde och såg 1an! Så nu vill jag jättegärna gå och se 2an på bio i nästa vecka kanske (får se om det blir av:)


Towls


Nyinköpat supermysig duschhandukar från Calvin Klein home :) Så mysiga!

Happy

Helgen närmar sig med steg och idag blev det shopping i skärholmen! haha ja, jag bord everkligen inte shoppa men det är alltid något man behöver:) idag köpte jag en ny Epilator (verkligen livsnödvändigt och det bästa) snart är det sommar och en epiltor är ett måste! Köpte en från Braun och har använt philips förut men det va superbra pris så tänkte att jag kunde testa.


- Såhär ser den ut! (fanns inte rosa så blev grön istället:)


- Tänker ALDRIG mer köpa en rakhyvel (om det inte är akut)!

Det värsta är att imorgon blir det Afther Hour Shopping i Sture Gallerian med vänner och klassen!
Nu längtar jag till helgen och valborg :) Kram


bara tisdag :(

imorse när jag vaknade kändes det som torsdag! Love weekends och längtar till fredag och sen så komme rjag på att det bara är tisdag:( idag blir det träning och kanske lite pyssel i nya lägenheten:D


Brooklyn Bridge

En till lite sen videoblogg från när vi va i New York och gick över brooklyn bridge :)

Jättemysigt!

Dåligt humör :(

På så dåligt humör:( barnen va asjobbiga idag och jag ville bara därifrån! så palla och jag är bara så sjukt trött och vill sova sova sova.. inte nog med det så är det ingen som hör av sig, superirriterande!








Blev mjukisdress(lila) och en film för att bli på bättre humör!

Shoppat i NY11


Lipplumper! Ett måste när jag går ut :) Köpte den på Victoria Secret i NY <3

shoppat i NY5

Man kan INTE åka till USA utan att handla på Victoria Secrets! älskar verkligen den affären och vet att jag precise fick vaniljspray av D men va tvungen att köpa den nya coconut/passion sprayen och såklart Love Spell som luktar så sjukt gott :)


Times Square

Ett lite sen videoblogg från Times Square!

Tunnelvandring

Imorse släpade jag mig upp vid 10.30 tiden (både jag och D va supertrötta) men hade bestämt att vi skulle gå och kolla på Citybann tunnlarna som hade öppet hus idag! Det va lite kul när vi väl kom dit och man fick ha jättefina kläder på sig -skyddshjälm och reflexväst!


  

  

Sen blev det lunch och fika:) Efter det jobbade jag på Lidingö! Är helt slut efter dagen men den har varit rolig och givande <3


Helg helg helg

Igår va det supermysigt att träffa hela klassen:) vi va på Banken som ligger i Odenplan och är nystartat bla av en i klassen så man måste ju stötta honom lite (+halv priset på drickan för klassmedlemmar;P) Jätte trevligt ställe faktiskt.. sen blev det Limericks igen en snabbis! Idag har vi ätit mysig frukost i sängen och nu tänkte jag göra mig iordinga för en liten promenad i solen ¤




Om någon tjej är ontresserd så är de här hunkarna singlar!?
-Gillar strandpromenader, öl och att sjunga på Limericks:)

På Limericks med livemusik som man sjunger med (om man kan LOL)


Ny bikini?

I år är det dags för en ny bikini! hittade två söta på GT som jag ska prova snart!



- Gillar färgerna också:)


Purpule

Mitt nya favoritnagelack! Light purpule från Barry M :)

SNYGGT VA BIIAAAATCHHHHES! släng dig ivägen brunat nagelack :P


SaltvattensAquariumet

Hittade en videoblogg när Maddis filmade vårat saltvattensaqvarium:) Nu är det tyvärr sålt men det va kul sålånge vi hade det men för mycket jobb med det:( ingen orkade ta hand om dem så nu har de ett nytt hem!



22 April 2010

Kom precise hem från Gina med en ny kjol:) Ska nog använda den imorgon! Då ska jag försöka komma iväg till solariet, göra några måste samtal :( (palla) och sen på kvällen blir det kanske AW med gamla goa klassen!

 

Juste det är löning också men den här månaden ser jag faktiskt inte fram emot det:S buhu eftersom jag inte har jobbat så mycket!

BTW: Vilket j*vla skit väder det är ute! kallt och regningt :( Don't like!


Usch..

Har hostat konstant sen i fredags och varit förkyld! Jätte jobbigt, nu får det väl vara nog:( Såå jobbigt och tråkigt. Längtar verkligen till helgen! helger är nog det bästa som finns:) hoppas att jag är helt frisk då!!!

Shoppat i NY9

Man fick goodie bag när man handlade två clinique produker så man måste ju passa på! Älskar sminknessesären man får med och allt snyggt smink :) LIKE LIKE!


Me like :)

Inte den nyaste låten kanske men jag tycker den är bra fortfarande! blir på bra humör av den:D

It´s about time

Im 22 years old! I guess its time to move away from home:)
Hur läskigt det än låter/är och hur mycket jag än kommer att sakna min kära familj så börjar det kanske bil dags med förändring! Är verkligen livrädd för att flytta hemifrån men jag tror att jag kommer att flytta snart:S



Good to know

Både Gina Tricot, HM och Monki har bra REA just nu! Jag och maddis va där igår:) på GT kostade mycket mellan 49-99kr och på HM är det ca halvapriset på en del kläder:D wooohooo det är bara gå dit och kolla, nåt behöver man väl alltid!

Sandaler



Inne i år igen:) jätteskönt för fötterna! Har inget par svarta och vill ha ett par i skinn till nu i sommar:)


Allt handlar om vilja!

Allt är möjligt om man bara vill! när jag jobbade häromdagen så va familjens farfar där och han är en vis man:) (uppfunnit saker som tändlakare använder sig av, forskat me den massa saker etc) han va jättesnäll och gav massa råd och tips! han sa minst en hundra ggr att ingenting är omöjligt om man tycker det är kul och vill! och att jag va duktig på massa olika saker och man blir verkligen glad av att höra sånna saker och men jag har verkligen ingen motivation att plugga vidare på SMH:( har kommit helt ur bannan! det är verkligen INTE kul.

LOVE.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Dags att börja svettas igen.

Så i eftermiddag blir det träning:)

Maddis och jag skaffade träningskort på FS i januari och gick på gyminstruktion för att börja träna till betch 2010, vi skulle träna minst 2ggr/veckan! Vi gymmade 2ggr TOTALT! sen blev det inte så mycket mer :S våra scheman krockade och vi tjaffasade bara, sen bröt hon armen:S (och jag hatar/kan INTE gymma själv:S)

Så nu går jag själv på gympan, spinning och andra pass! Får se om hon hänger med på träningen idag:P Det är ju faktiskt roligare om man går med någon!


Bra låt!


vem lyssnade inte på cascada när man va 18 liksom :):P haha♦♦ länge sen jag lyssnade på den här låten!

Shoppat i NY4

Jag, Alex och Maddis älskar DKNY! supersnygga väskor :) Köpte en väska och en plånbok som matchar med väskan + en sidväska/partyväska som man kan ha när man ska gå ut eller bara böhöver ha med sig det nödvändigaste! supernajs <3


Helgens komentar:)

By jesper:

- Varje gång jag träffar dig så har du ALLTID något lila på dig!

Haha okej! har aldrig tänkt på det själv men jag gillar ju lila :P ♥ © men så mycket lila har jag väl inte:S

Så va måndagen slut.

Om man har heltidsjobb så har man säkert tuffare vecka än vad jag har men idag efter 9timmars arbete är jag helt slut:) haha och ända har jag varit inne i Lidingö centrum, i parken(varit ute hela dan) och lagat mat! haha men är endå helt utmattad, DET ÄR BARA MÅNDAG:S Guuud jag är inte gjord för att arbeta:S eller så är jag bara lat:S



By the way så tog jag en sista fika med Linn igår och sedan satte henne på lyxtåget till Malmö och idag åker hon till vårt kära San Fransisco! GUD VAD JAG ÖNSKAR ATT JAG OCKSÅ KUNNAT ÅKA!

och D fixar med sin nya lya som kommer att bli superfin snart (älskar walkingarderoben)!! :P


Hur fungerar blogglovin?

Om någon inte fötstår hur blogglovin fungerar så kolla på filmen:)

Följ min blogg med bloglovin


me love.

Fick en lite sen födelsedagspresent av Sanna och Soffy!

1. Blommig neccessär
2. Lila nagelack
3. Lila mint. armband
4. silver ringar
5. Pärlörhängen
6. Hawaiian Tropic Bodybutter



Älskade allting! Det kommer att användas flittigt :) Tack tjejor! <3

Massa skratt

Vad ska man säga mer än att man mår som man förtjänar idag! Blev endel shotar innan utgången:) LOL
Jag hade iaf sjukt kul:) Jag va med några av världens bästa människor och jag tror inte att jag har skrattat så mycket på länge som jag gjorde igår! :) verkligen sjukt rolig kväll!!! Först va vi hemma hos mig (maddis, soffy och D) och för festade! Sedan möta vi upp Ds killkompisar för att dra vidare till Limericks där bl.a. Dannie och några gammla kompisar var! Det bblev en helkväll med massa kul..



Jag och soffy! sen fixade jag hennes hår med några hårnålar!



Den sista bjuder vi på :P Sjuuuukt kul kväll!! <3 Så såg vi ut precise innan vi gick ut! haha

Dags för utgång!!

Nu ska vi jag, soffif och D ut och träffa några av hans killkompisr för att dra vidare ut på stan för att fest:)


Hoppas ni också har en superbra kväll! <3

Look alike?

Är vi lika? vissa säger att vi är superlika och andra inte :) Maddis tyckte att vi va jättelika på den här bilden! Mungiporina, ögon, hakan, öron håret etc.. och jag kan hålla med om att vi är ganska så lika på den här bilden:)

I USA så va det en kvinna som kollade på mig och mina två småsystrar när vi skulle gå på bussen (hon gick av) och så kollade hon igen och sa -GUUUD vad lika ni är! Är ni trillingar?
Det såg ut som om hon sett ett spöke typ eller såg tredubbelt :S haha vi skrattade och sa nej!
Då sa hon igen -Guuud vad ni är lika iaf:)


Syrrorna heter Alex och Maddis om någon är intresserad!?
Systrar är typ en av det bästa grejerna man kan ha:)


LÖRDAAAG!

Lördag igen, idag tog vi en promenad och lämnade tillbaka hyrfilmen 2012 som vi såg igår (den va ganska bra fast man skrattade ganska mycket åt den även om den va seriös) och jag som inte hade tänkt shoppa på ett tag köpte en ny tröja iaf på HM som har mycket REA by the way:P haha OOOPPPS men den va fin!
Idag kanske vi ska fira fördelsedagsbarnet med en sväng till Limericks (även om han fortfarande är lite sjuk:) och jag hostar supermycket :S men hoppas att vi orkar om några timmar!


Trodde det skulle vara soligare idag än va det va, så vi tog med oss solbrillorna :) haha

Shoppat i NY6


Puffarmad topp:) gud jag har verkligen börjat shoppa allt med puffarm! men det är ju såååå cute!
kanske har på mig den ikväll!

Some where over the rainbow

Hörde den här låten när jag såg "filmen 50 first dates" i Söndags! Är den inte lite gullig men sorglig!? Han som sunger den är tydligen jättekänd på Hawaii för sitt hjärta som är större än hans kropp!



hipp hipp hurra

GRATTIS PÅ FÖDELSEDSGEN VÄRLDENS BÄSTA D!! <3 Hoppas du får en superbra dag!!!

Jag älskar dig <3

Blogga

Kan alla ha en blogg oavsett ålder? Ibland känner jag att jag kanske är lite för gammal för att ha en blogg men samtidigt finns det bloggare i alla åldrar! Det verkar som om det är flest bloggare är i ca 18-19årsåldern men blogga gör dom flesta för att det är kul och att man sedan ska kunna kolla tillbaka på vad man gjort och komma ihåg.. iaf jag:) Är det töntigt att blogga? Eller är det något för alla?


Shoppat i NY3

Natural nail strengthener från OPI! Hatar när man fixat naglarna och de ser ut som skit efter en dag:) OPI håller mycket längre, superbra och supersnygga naglar! JA TACK:)


Tomorrow

Någon fyller år imon!!! vem kan det vara!?

Fyller 22år imorgon :) wooohooo

Ny design

Dagens I-landsproblem liksom, tröttnade eller ville ha en mer avancerad bloggdesign! undrar vilken som är bäst min förra design eller den nya designen? funkar den nya för alla? (vet att nea sa att det hamnade text och reklam överallt) :S plzz answer!

gammla:


Nya:


Vilken är finast? vilken borde jag ha? Livet är tufft ibland :) haha jag måste ha världens roligaste liv som skriver om detta :P haha eller bara det att jag inte tycker att det är kul att skriva om de sakerna här? vem vet?


Shoppat i NY2



Världens finaste och skönaste klänning<3

SAC


Snart är den här!!! Reklamskylt som jag såg på Times Square :) men tror däremot inte att D vill se den, får någ gå med en tjejkompis.

okej!?

gud idag har varit en riktig chilldag än så länge! Är så sjukt trött och sov hela morgonen :S men eftermiddagen är full med planer bl.a jobba och på möte! :)


MJ

Fick en jättefin Marc Jacobs spegel av Alex i påskpresent och en silverring från Marc Jacobs som det stod "nemo nisi mors" någon som vet vad det betyder?




Shoppat i NY1

Tänkte visa lite vad jag shoppade i New York:) Så lägger upp lite inlägg med nyshoppade saker från NYC!


Hårband från forever 21 <3 känns igen från min wishylist kanske!?(fast svart/vit)

Spakväll

Vet att jag va sjuk igår men idag känner jag mig mycket bättre och har varit med Maddis på sjukhuset med armen, hunnit med solariet och till och med haft spa kväll med maddis!

  
Fick ju så många olika ansiktsmasker som måste prövas!




Provade facial mud från Make Up Store! riktigt bra faktiskt :)


Vår smoothie

Våren är här och idag drack Maddis och jag smoothies på balkongen i solen! supermysigt :)



Världens lättaste recept (om man har alla ingredienserna):

  • 1d Jordgubbar
  • 1d Jätteblåbär
  • 1st bannan
  • 4d vaniljyoghurt

Mixa i mixer! klar:)

 


Red zone..


Jag och mamma skrattade när vi såg den på en gata i New York!


Sjukling

Efter en dag i parken och jobb känner jag mig supersjuk! jättejobbigt:) och om två dagar måste alla ansökningar till utbildningar i höst in :S hur ska jag orka med allt när jag är sjuk!? Imorgon ska jag med Maddis till sjukhuset för att checka hennes arm och sen blir det kurrering! :D


Haha man kan inte tro att  jag nyss fyllde 22år va!? LOL men det va ju så skönt väder idag:)


Tack!

Ville säga tack för alla fina presenter som jag fick av mina supergulliga vänner på festen i lördags:)


Världens finaste korg av D med massa fina grejer i ex. shampo från Björn Axen, nagelfil, hårspray m.m
+ Clinique paket! <3


Hm presentkort från Clase och Eva! Tack! :)

 
Smultron björk and berries från Linnea! Min nya favorit lotion :)

 
Ansiktsmasker av Micke!

 
Showergel och bodylotion av Mickis som luktar supergott!

 
Jätte jättefina tekoppar och te av Micke och Danielle!

 
och sist men inte minst god dricka och blommor av alla andra snälla männsikor!



Tisdag 13 April

Är så sjuuukt trött! trodde verkligen att jetleggen skulle ha lagt sig och det kanske den har men jag har vänt på dygnet som vanligt :( jättejobbigt och somnade inte förän ca 02.00 igår! inte kul.. Förutom det så är jag förkyld nu också, superjobbigt och ska snart iväg på en lite oförberedd intervju :S gooo mig liksom! Det får lösa sig, helst skulle jag bara vilja krypa ner i sängen igen och somna om! kram

22årsfest

Jag hade bestämt att hyra lokal och fira min 22årsdag i Lördags! Det blev sjukt stressigt eftersom jag precise kom hem från new york och det va jättemycket att fixa! men det gick bra tack vare världens bästa Linnea! och jag hade faktikst jättekul även om jag va helt slut underkvällen:D

   
  

Födelsedagsshot!!

  
  



   
  
  

Vid tolv tiden gick en tredjedel till club 54 på södermalm och shakade tills de stängde, som soffif sa -"vi ägde dansgolvet":) Tack alla som va med och firade min födelsedag!


Helgenslåt!


Helgenslåt! Mina nya absoluta favorit partylåt :) och spelades hela helgen!

Tack för hjälpen!

Tack vännen för all hjälp jag fick med festen och för att du alltid ställer upp! <3 vet inte hur jag ska tacka dig men du är guld värd! LOVE <3


Supersnygga Linnea på festen! :)

New York

Va inte så lätt att blogga i NYC när man hade sjukt mycket att göra och shoppa :) men tänkte lägga upp lite pics nu iaf! GUD vad jag hade kul, det va jätteroligt att se Alex igen och jag har verkligen saknat USA. En av de bästa och roligaste veckorna på länge :)

  
Madde på heathrow och sen kom Alex.


  
Påskägg säklart även i NY!


  
Ground zero och bild på hur det nya kommer att se ut! + frihetsgudinnan :)





Empirestate building :D



  


Shopping i massor.



  

Central Park, världens mysigaste park <3





Brooklyn Bridge som vi promenerade över! jättemysigt.




  
Times Square såklart!


  
Massa god mat, soliga promenader och shopping! kan det bli bättre <3

I <3 NYC!!!


uppdatering imorgon!

Vet att jag varit dålig på att updatera men har varit så mycket nu! Isag har jag städat en unken lokal i ca3timmar :S  Imorgon lovar jag att lägga upp bilder från veckan i NYC och bilder från det roliga kalaset jag hade i går... TTYL <3


Vi åt jätte goda räksmörgåsar hos mig efter städningen! :)

GRATTIS TILL MIG!

Idag fyller jag (tro det eller ej) 22år!!! Grattis till mig :)


Idag blir det fira med världensbästa systrar och familj i New York! I helgen blir det kalas med vännerna:) det kommer att bli superkul!

Fick lite fina presenter idag också:

X Juicy Couture smycke (halsband)
X Victoria secrets BHar
X Supersnygg klänning
X Nyckelhalsband i silver
X Smirnoff till my party






En dag i NYC

Idag har vi gjort så sjuuukt mycket grejer! Har hunnit med både shopping och turism:)
  • Sett Frihetsgudinnan
  • Varit uppe i Empire state building
  • Shoppat på Victoria Secrets
  • Shoppat på MACYS med trärulltrappor
  • Shoppat Clinuiqe
  • Gått omkring på Brodway street
Imorgon ska vi kanske åka och shoppa på ett outlettmall! :)
Hoppas allt är bra med er! KRAM/ wishy

Frame

HEJ ALLA GLADA!
NU ÄR VI ÄNTLIGEN HÄR:) RESAN GICK SUPER!
HOPPAS ALLT ÄR BRA MED ER!
KRAM


NU DRAR VI!!!

Nu ska vi iväg till flygplatsen för att åka till NYC! Det ska verkligen bli jätte kul, mycket att se och massor med shopping! haha Hoppas alla har det bra här i Sverige! 


Man blir på jätte bra humör när man hör den :) +att den är från The Hills! Love it <3

Satte in en video på NY! haha lite annorlunda kanske men kul :)

Kram/wishy


Snart 22

I am 21 going on 22 :) Snart är man 22år! ska bli kul att fylla år, åka bort etc men det är sjukt hur snabbt tiden går:S Jag känner mig fortfarande som 18 iaf haha kanske är åldersnojja!?



SÅ NÄSTA VECKA BLIR DET ATT FIRA! <3

Måsten i NYC

Några affärer man bara måste gå till i New York City! Älskar dessa affärer och det ska bli så sjukt kul att shoppa i NYC :)



Scared

Världens sötaste Maddis (för det mesta)! ligger nerbäddad i  min säng :) haha

som skadade armen i Idre när hon åkte snowboard och har nu världens läskigaste ärr på armen:(


Ett på varje sida om underarmen! skärry :(
Verkligen scared for life!


Palla!

Ibland tänker verkligen INTE killar! Så jobbigt! det värsta som finns är när någon säger en sak och gör en annan! dvs inte håller vad man lovat :( Pallar verkligen inte med sånna människor! Visst jag har själv gjort det några gånger men när det händer om och om igen så orkar man ju inte mer! PALLA!!!

...

What doesn´t kill you will make you stronger!


bye bye..

Nu åker saltvattensaqvariumet ute eller rättare sagt det är sålt! Alldeles för mycket jobb med de små liven så de fick ett nytt hem helt enkelt :( lite tråkigt för att de var coolt, men men vad ska man göra om man inte har tid, och det var ju inte direkt jag som to hgand om det! haha orka:(

Puttsarräkan som puttsar min hand :) haha


 


1 April

Äntligen är det April och imorgon bär det av till New York baby :) Guuud vad det ska bli kul, från en storstad till en annan :P haha idag blir det packning, tvättstugan och fixa med lite annat!

Pappa och mamma försökte lura mig imorse med att jag skulle få åka till Moskva från London(där vi mellan landar) och sen till New York! Haha de va ganska bra mend jag sa att det kunde dom göra :) jag vägrar! haha

Kram/wishy

Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0