En dag med Paris!

Idag möte vi upp Paris vid Östermalmstorg fr att gå på stan! :D Vi hittade lite reafynd och hann med många butiker:) sedan så åt vi lunch på Sandys (hämtade en macka på Subway till Paris som vi tog med till Sandys hehe)






Sen så åkte vi hem till oss, fixade naglarna inför imorgon, bakade en tigerkaka/sockerkaka och fikade! Supermysigt dag:) hoppas Paris hade det lika roligt som vi!



♥♥♥

Dagens planer :D

Idag ska vi uppfylla en julklappsönskan på en viss tjejs önskelista:) Vi ska gå på stan och vara med världensbästa föredetta granne och tjej Paris ♥

29.December.2010

Dagarna rullar på och nu är det bara några dagar kvar på året! Gud vad det här året har gått snabbt tycker jag:S Fast år 2010 har varit grymt bra när jag tänker efter! :D

Idag så har jag tagit det lugnt med D. Tvättat, damsugit och sen så gick vi en sväng i Liljeholmen där jag köpte ny nyårsklänning:) Sen så åkte vi till systemet och handlade cider och champange till nyår (imorgon vill man inte va där haha) lugn dag men är supeer trött nu iaf så ska fixa naglarna lite sen hoppa i säng!

Världens sämsta film..

Den 23 December, dagen innan julafton så hade vi inte så mkt att göra så vi gick på på med D och hans kompisar och såg Tron! Haha den va seriöst världens sämsta film! Haha Tror att ungefär hälften somnade i biosalongen och ingen hängde med alls.. vissa slängde glasögonen i golvet så de gick sönder efter filmen! haha


- Blääää

28.December.2010

Idag har jag hunnit med massa saker jag inte hann igår eftersom jag jobbade senare än vad jag trodde! :) Har hämtat bilder, bytt mitt skal till svart, varit inne i stan en sväng (hittade dock inget speciellt förutom ett kuddfodral lite nyårspynt och knappar till min päls)

Nu har jag, D, Alle och Maddis pecise varit och sett Narnija i 3D!


Förra årets julklappar!

Hittade förra årets julklappar som jag bloggade om haha hade glömt vad jag fick men nu vet jag :) hihi

Julklappar 2009


Jobba

Idag ska jag jobba för Manpower student! Åhh så himmla trött och ska ut till kallhäll och hjälpa till med reklam för posten:( tråkigt men bra betalt.. hoppas att dagen går snabbt! Längtar till kl.15 när jag slutar då ska jag hitta på roligare saker :D


(Bild från julafton:)

Bakis och shopping

Idag började mellandagsrean:) ÄLSKAR DEN HELT KLART! Jag och D kämpade oss upp imorse vid 12 men mådde inte bra direkt *bakis* :( haha men vi lyckades ta oss in till stan och hittade massa fina kläder till D! Mouli byxor, t-shirts och skorta, en kofta från zara och en kofta från H&M till honom! Superfina :D

Jag hittade inget idag och imorgon ska jag upp och jobba tidigt men sen ska jag på stan en sväng igen och sen..

X Hämta bilder
X Köpa knappar till pälsen
X Byta mitt HTC skal till ett svart


-Haft en jättemysig dag med älsklingen idag ♥

25.December.2010

Igår den 25 så firade vi Ds kompis Andrejs 23års dag! Först va vi hemma hos han och hans flickvän och sedan drog vi till Gamla huset i gamla stan (vet inte vad det heter nu:S) men alla va iaf fulla och glada! och påvägen hem vid 03 så hade vi snöbollskrig:) haha

Födelsedagsbarnet!



Julklappar

Jag hade inte önskat mig så mkt men jag fick massa fina presenter från alla iaf! TACK! ♥

• Kalender 2011 från Alle, Presentkort H&M från lillebror och ett från Ds föräldrar :) Tandsätt av Alle.



• Smyckesskrin av älskling



• Depend manikyrsett från Maddis, Örhången av AlleSkal till mobilen (vit men ska byta till svart)



• Nagelack, läppglans och flytandekajalpenna, läppsyl, torrshampo, handkräm och bodyskrubb.


• Pälskrage till min jacka av Älskling


• En kopp av M&P, George Jensen skål av familjen på Lidingö. Ljushållare i julklappsspelet!


• Hårband av Maddis, Jättefint armband från Topshop av Alexandra. Och en Tomas Sabo läng av Älskling!


Tack för jättefina julklappar och en mysig julafton! ♥


Julen 2010

Hoppas alla hade en lika mysig jul som jag hade! Först kollade vi på Kalle (ett måste) sen spelade vi julklappsspelet. Efter det kom släktingar och vi åt jättegott julbord med allt man vill ha på ett julbord! Efter det så va det glögg, choklad och julklappsöppning, Jag fick jätte mkt paket konstigt nog:) hehe Sen så åt vi efterrätt med kaffe! Sen så skjusade mamma hem släkten och vi hämtade D hos hans familj och vi fick skjuts hem till honom! (snäll mamma:) Där blev det lite mer julklappsöppning, chocklad och film! Hade verkligen en superbra julafton ♥











♥♥♥

23.December.2010

Va uppe tidigt imorse och träffade dannie i Slussen. Vi gick och tog den andra gardasil sprutan (gjorde mkt ondare idag och det va en hemsk surkärring som tog den) och sedan promenerade in till stan! Shoppade de ABSOLUT sista julklapparna. Sen åt vi lunch på en SushiBar! Supermysigt, sedan kollade jag på deras nya fina lägenhet:)

Sen så har jag klätt granen superfint! Grannen kom lite sent i år men nu är den iaf på plats!


-Verkar som om vi varit ganska så snälla i är iaf! :)


God Natt

Idag har jag varit jätte trött! vet inte varför men efter allt firande av Wille med middag och tårta idag så har jag mest suttit lite framför datorn och sen kollat på mina favoritfilmer! Nu ska jag sova för imorgon ska jag ut på äventyr med Dannie! :)

(Åhh saknar min älskling som bara jobbar och jobbar hela tiden! Hinner knappt ses mellan allt jobb, födelsedagar och annat! Men nästa vecka är han leeedig!)

GRATTIS WILLE!

Idag fyller min lillebror Wille 16år! GRATTIS :) ♥


Idag har vi sjungit för honom med tårta och sen har vi mysigt framför en film! Nu blir det en promenix:)


Tvärtom

När man jobbar vill man va ledig och när man är ledig vill man jobba! :S ehh orka den!

Julklappar

Har köpt massa julklappar idag och skickat in sista skoluppgiften till skolan! Supernöjd men helt slut efter massa spring i stan... :) Så nu är i stort alla julklappar inhandlade! CHECK! Så skönt att det mesta är shoppat:)



Godmorgon!

Måndag morgon igen men jag är ledig.. iaf nästan! sitter med sista uppgiften i skolan som ska in idag sen är jag helt ledig:) Sen ska jag på stan med Maddis en sväng idag och försöka hitta de sista julklapparna! Hoppas allt är bra med er!

CIAO ♥


Jultvål

Jag älskar julen. Det är så mysigt och idag hittade jag en jultvål som luktade supergott :)
Äpple/Kanel ♥


PURPLE

Blev några julklappar inhandlade idag resten får jag handla i veckan!

-Idag hade D på sig sina fiiinna skor som han fick i namnsdagspresent av Alle och Madde förra helgen! PURPLE haha han tyckte att alla kollade på honom och skrattade men jag tror inte det, det va bara jag! :P



19.December.2010

Är på bättringsväg nu, känner det och det är så himmla skönt! Det är typ snöstorm ute.. bara snöar och snöar och är kalt! Idag ska jag träffa D och kolla på lite julklappar en sväng:) Supermysigt!



Sjukling

Sovit dålig i natt! känner mig tjock i halsen, typ som om någon tryckt ner en pingisboll i halsen. Svårt att andas, ont när jag sväljer (kan inte ha halsfluss!?) och så hostar jag och har blivit täppt i näsan på det:( Hatar verkligen att vara sjuk, det är så tråkigt och jobbigt! Vill vara frisk nu!

Idag så ska jag vila massa, ska faktiskt ta det lugnt hela helgen och bli frisk! Men hade tänkt försöka åka in till stan i dag och hämta Ds julklapp! (den skulle ha hämtats i Onsdags). Sen har jag en sista skoluppgift som ska in på Måndag som jag ska göra.

-Blir absolut ingen utgång i helgen för min del!

Hoppas ni ska göra lite roligare saker i helgen och inte är sjuka! :)

Make a diffrence


Har lämnat blod sedan jag va 18 år dvs ca 11ggr! men har aldrig fått ett sånt här sms :S
Gud vad glad jag ble! Tänk att en sådan liten grej kan ha så stor betydelse!
Känns konstigt att en annan människa har mitt blod i sin kropp men samtidigt bra att man kan hjälpa andra människor. Det va en av det bästa julklapparna jag kunde få i år! :)


16.december.2010

Igår tappade jag rösten HELT under dagen och kom hem sent igår kväll! Hela natten halvsova jag dåligt och imorse när jag gick upp 05.45 så mådde jag så himmla dåligt! Halsen bara värkte typ som om jag hade halsfluss dvs svårt att svälja, prata och bara massa ont! Drack massa te och tog mig iväg till praktiken eftersom det va sista dagen.. men eftersom jag inte hade någon röst och väldigt ont så lämnade jag bara chokladasken jag köpt och frukten, hjälpte till med en lagning (eftersom en annan va sen) och sedan så fick jag åka hem:( Jättebesviken blev jag eftersom det är så kul där och det blev ett snabbt hejdå! Men samtidigt så jobbar man med människor och vissa äldre människor som man jobbar nära är känsliga för sjukdomar så ska man inte jobba om man är dålig eftersom DE kan bli sjuka:(

Alla va jättegulliga och sa att jag kunde göra nästa praktik där och jag fick ett jättebra betyg och en godiebag med hur mkt tandborstar och tandtråd som helst!

Nu är jag hemma och har sovit och druckigt massa te resten av morgonen! och det känns bättre i halsen men hostar hemskt istället nu! Så det va bra att jag åkte hem men samtidigt väldigt tråkigt:( Men jag får helt enkelt åka och hälsa på (ska ändå hämta min eltandborste om ca 1-3veckor)

Typiskt att det blev som det blev just idag! Men man kan inte rå för allt här i världen!



Julklapp

Fick en julklapp av familjen också (hade dock inte köpt någon till dem för trodde inte jag skulle få något:S), papperssnöflingor och en smällkaramell som barnen gjort och ett kuvert. Undra vad det kan vara!? Åhh vad nyfiken jag är nu...!!!



Barnvakt

Igår va ungarna lite besvärliga och jag hade ingen röst så det va en jobbig och sen dag! men det va ändå kul att se dem innan de åker och J sa flera gånger: - Jag älskar dig Vickan!

Jag höll på att dö när jag såg att 3åringen sprang runt med en Ipad som han spelade på. Han och den äldsta hade fått den tillsammans medans mellantjejen hade fått en ipod toutch:S haha ok!?


- Det va superkul att spela spel på den:) Förut såg jag ingen poäng med dem men nu VILL JAG OCKSÅ HA EN! haha

Från praktik till jobb!

Idag efter jag slutat på praktiken kl.15 så ska jag iväg till Lidingö och jobba till sent (kommer bli jobbigt eftersom jag börjar kl.07 på torsdagen) Men det ska bli kul att se kidzen och sen ska de iväg till Hawaii i tre veckor så jag kommer inte se dem förrän nästa år. hehe Hoppas bara att de är snälla!



Ses vi ikväll?

Haha det står det på tandborstarna (för vuxna) som man får på ftv hur roligt är inte det? haha jag tycker iaf att det är roligt! Jag fick några av de jag jobbar med.. det är ju pinsamt om man inte hinner borsta tänderna innan man börjar hehe eller!? fick också små tandtrådsförpackningar som är superbra att ta med när man reser:) Näst sista dagen på praktiken idag:(


-Ses vi ikväll?



Like!

Älskar julmusik :) haha det gör verkligen julen mer julig!?
Spelar sönder alla jullåtarna genom att lyssna på vinyl 107.1 hemma, i bilen och på praktiken!

Ont i halsen

Har haft ont i halsen hela dagen och varit sjuk trött! Hoppas inte att jag blir riktigt förkyld nu när det bara är några dagar på praktiken ohc en skoluppgift kvar! Idag har jag druckigt massa TE och sedan efter praktiken så åkte jag och hjälpte mina gammla grannar som nu bor i mörby!



Är verkligen sjukt trött nu efter en lång och ganska jobbig dag! Nu ska jag ta en varm dusch sen kolla på Desperate Housewifes (sista avsnittet för säsongen) och sedan SOVA:)

Hoppas det är bättre imorgon!

Praktik

Idag är jag som vanligt på det här roliga stället... (dock väldigt tidigt idag)



Glömde säga att tandläkaren kollade på mina rtg-bilder och mina tänder igår! Det såg bra ut förutom ett början på ett hål :( Buhu mitt första hål! Jag som är så noggrran.. why!?

Iaf hon sa att det va lugnt nu det kan sluta växa med lite flour! Men någon gång kommer det första hållet förr eller senare och att det flesta har lagat när de är ca25år! Så vad ska man göra? jag ska iaf vara extra extra noga nu! och inge godis och sötsaker i jul! Lycka till med den!

13.december.2010

Har haft jätte roligt på praktiken idag! Jobbar med så roliga människor och dagarna flyger iväg:) Började inte förrän kl.09 imorse men när jag kom så frågade de vart jag varit hela morgonen och att de behövde mig imorse för att ta bilder :P hehe tydligen är jag bra på det!? Det är kul att bli uppskattad!

D är sjuk och idag ville jag hitta på något efter praktiken.. får väl bli en promenix lite senare istället! Blir inte något Luciafirande idag det får vänta tills man får små knoddar på dagis och skola eller ngt :S hehe


Skål


Vi utbringade en skål till ehhh bloggen i lördgas! haha :P

Sista veckan på praktiken

Sista veckan på praktiken! Både skönt och lite sorgligt:( Tror jag ska köpa med massa fika på Torsdag och bjuda alla på för att de varit så snälla mot mig och tagit hand om mig i hela 6veckor!

Har funderat ut vad jag ska köpa för julklappar så ska handla lite i veckan (om jag vågar gå i stan:S!?)



Glöggmingel/Luciafest! (11.december.2010)

I Lördags hade vi Glöggmingel och Luciafest hos D! Det va mkt roligt folk (synd bara att det inte va så många av mina kompisar som kom) Vi drack massa glögg, åt pepparkakor, lussebullar och hade jättemysigt! Framåt 18 tiden så gick vi och hämtade suschi på bästa sushistället och hade mysig middag och sedan förade vi och spelade kort:) Som vanligt avslutades kvällen på Limericks! hehe Jätte rolig dag:)




och idag mår man som man förtjänar anatar jag:S


Baka Lussebullar

idag ska vi ha glöggmingel med vänner! det ska bli jättekul men nu ska jag börja baka lussebullar och annat gått! :)


Jay vann! :)

Jay vann! Tyckte att Minnah va bra också men eftersom hon redan åkt ut en gång innan så tror jag att det va många som INTE tyckte att hon va en värdig vinnare. Jag tyckte båda va bra och Jay va en värdig vinnare!



Present

Igår fick jag en superfin present av älskling! Ett lila nagelack och ett lila läppglans (inte direkt min färg på läpparna kanske men det syns inte så mkt, cooolt!) Det va väldigt kärleksfullt gjort! ♥ Tack


10.december.2010

Sov ganska så länge imorse! Nu är jag ledig till och med Söndag :)

Nu är kl9 och jag tänkte slänga på lite tvätt! Sen ska jag kolla lite julklappar i stan.

I eftermiddag ska jag träffa D efter jobbet och vi ska handla till imorgon och sen ikväll blir det IDOL finalen!

Imorgon ska jag upp tidigt för att börja baka och fixa i ordning till glöggminglet vi ska ha på dan:)

Hoppas på en lång och rolig helg! ♥

Till älskling

Köpte en ny skorta till älskling när jag va i stan med Linn i Onsdags:) Han pasade så bra i den!



Olagligt!?

haha han lyckas alltid fastna på bild. Antingen så är han väldigt kissnödig eller så står han i någon annans kiss:S ehhh usch.. tror att det här är i Florida också där det är olagligt att kissa på ofentllig plats! :S


BUSTED!!!

Praktik

Nu är det bara en vecka kvar på praktiken! Känns lite tråkigt eftersom jag trivs mer och mer. Kommer att bli lite tråkigt att inte komma tillbaka men jag får väl hälsa på istället:) men sen är det back to school *suck* vilket inte alls känns lika roligt som att praktisera. TIDEN GÅR SÅ SNABBT!

ONE WEEK LEFT! :S


Superbra dag!

Idag har jag haft en superbra dag på praktiken! :) Sen så åkte jag in till stan och träffade Linn som jag inte träffat på evigheter! Vi tog en sväng på stan och sen fikade vi på favvostället Sandys:) Supermysigt! Hittade dock inga julklappar men vet vad jag ska köpa nu så får ta det i helgen!

-Jag och Linn i Los Angeles, USA 2007! ♥


I want a hippopotamus for christmas!



Haha den bästa jullåten:) När jag bodde i USA så älskade tjejerna den här låten och den spelades flera veckor innan jul och fram till jul om och om igen (och det va bara dem som fick sjunga den även om jag kunde den utantill:S)


-Tjejerna i Salt Lake city innan jul och gissa vad? De lyssnade på hippolåten! haha

8.december.2010

På praktiken idag igen och hoppas att det blir en rolig dag som igår :) hahaha Slutar tidigt så får se vad jag gör sen! kanske dags att börja leta lite julklappar i stan i efetrmiddag!?


Dags att sova <3

Idag ska jag gå och lägga mig tidigt! jobbade över på praktiken (haft jättekul idag, tagit egna rtg-bilder, blandat material och annat kul:) Men var så sjukt trött efter så kommer att somna direkt när jag går och lägger mig:) Vilket jag ska göra snart men först Desperate Housewofes!!!




Julklappstips

Det börjar verkligen bli dags att börja med julklappshandlandet! Jag har inte listat ut vad jag ska ge till alla i familj men försöker lista ut vad jag ska köpa till alla! :) Någon som har nått bra förslag?

Till en mamma, syster eller kompis:

Till pappa, bror eller pojkvän:


7.december.2010

Idag slutar jag tidigt på praktiken:) Sen vet jag inte vad som händer! Får se om jag hittar på något kul efteråt.. !?

Årets önskelista!


-Klart man måste göra en önskelista! Något önskar man sig alltid :) haha Sen vill jag också ha snö på julafton
(som det troligen kommer att bli)
och en riktigt mysig jul med nära och kära ♥


September-Mikrofonkåt

-Den här låten blir bara bättre och bättre! Älskar hur petter sitter och diggar :) haha


Praktik

Är inne på näst sista veckan på praktiken. Det har redan gått 4 av 6 veckor! Sen är det jullov för min del:) Idag ska jag vara med Tandhygienisten hela dagen! Ska bli jättekulfaktiskt:)


♥♥♥

2a Advent

Idag har vi verkligen inte gjort någonting! Bara legat hemma hela dagen och mysigt! :) Hade egentligen tänkt gå en sväng på stan och leta lite julklappar, men det får bli den här veckan istället helt enkelt! :)


Adventsfika och biljard!

Lördag den 4 hade både Ds föräldrar och mina föräldrar adevntsfika! Och jag och D åkte först hem till hans föräldrar som hade gjort super mkt goda snittar, glögg, pepparkakor etc. Supergott! Sedan åkte vi hem till mig där det va fullt ös (Jätte mkt folk) och drack ännu mera glögg, pepparkakor och lussebullar. Jag vet jag har haft en jättenyttig helg :S. Sen tog vi det llugnt och åt lasange till middag!



Senare så möte vi upp Ds vänner för att bowla med det va fulbokat hela helgen så det blev biljard istället! Vi fick ett eget rum "gröna rummet" där vi spelade flera matcher och drack öl/cider tills det va dags att åka hem.

Haha btw jag va sjukt dålig på biljard! Trodde inte jag va bra men visste inte heller att jag va sååå dålig:S Men det va kul iaf!



Flyttlas

I Lördagsmorse åkte jag ut till Blåsut och hjälpte dannie att flytta! Hon och pojkvännen har nu blivit söderbönor istället! I blåsut så bodde de på fjärdevåningen UTAN HISS! Så det blev ett himmla konkandes av flyttlådor och springandes med flyttlådor och andra möbler i trapppen! Idag har jag träningsvärk i låren om man säger så :P


-Välkommen till Södermalm!


Julpyssel

Ikväll har jag tagit det lugnt och glaserat pepparkakorna vi gjorde i veckan! Vi glaserar pepparkakor varje år i massa färger:) så roligt och snygga blir dem! LIKE*




Fredag 3/12-2010

Idag tog jag sovmorgon!!! Älskar att sova ut efter en veckas tidiga morgonar! hehe Sen möte jag upp madde och vi gick och kollade lite pa stan :) Köpte också en ny mössa eftersom min gammla gått sönder! Hade egentligen inte tänkte köpe en sån här mössa.. men det blev det iaf (hitta en till bra pris och behöver verkligen en:P)


- Svart mössa med bunnyboll :)Like!

Sminkmodeller 2

Så här snyggt sminkade blev vi igår när vi va sminkmodeller! :)





På bussen påväg hem vid 22-tiden! Det va mkt roligare med sällskap :)

♥♥♥

2.december.2010

Åh sista dagen på praktiken innan det blir 3-dagars helg! Absoluta favvoritdagen :) LIKE* Men det blir roligare och roligare på praktiken och man får göra mer och mer! Det händer alltid något :)


Sminkmodeller

Idag efter praktiken så åkte jag och Anki till Kungsholmen där vi satt sminkmodeller:) Va ganska seg efter dagen men det va showsminkning och vi hade kul även om vi va superduktiga och satt stil ganska mkt!


- Mer bilder kommer imorgon för klockan är mkt och jag ska upp tidigt imorgon :)

CIAO ♥

1.december.2010

Tiden går snabbt! Nu måste det verkligen börja handlas julklappar :) Idag ska jag och en kompis vara sminkmodeller åt min kusin och innan det är det praktik! Börjar tidigt idag dvs 7.30 men men det är bara två dagar jag ska upp den tiden.


- BTW gud vad kallt det ska bli idag! :S


Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0