Tiered

Gud helt slut efter några intensiva dagar i skolan, säljandet av en lägenhet (som jag gillar väldigt mkt), jobba, förkylning etc. Ska krypa ner i sängen strax och ha en lååånnng och good natts sömn! har sovmorgon imorgon men sen är det skola och sen jobb efter det!!! Gud vad jag längtar efter helgen!!!


Superstar Mormor

Världens bästa mormor är med i nya reklamen för Telenor!!! Supersöt och Cool mormor jag har:) Hon är damen med svarta glasögon och vit/rosa tröja:)

Se Telenor Reklamen HÄR!! (Du kommer in på en sida och sen är det andra rutan du playar för att se!!;)

Lägenhet

Ds lägenhet är till salu och ligger ute på hemnet! Vi hade visning i helgen och Måndags men det är tuffa tider just nu och inte så lätt att sälja just nu! :( hoppas vi får den såld snart!!! Jag älskar lägenheten, superfräch och bra planerad så den som köper den är lyckligt lottad! Nära tunnelbanan ligger den också = STORT PLUS! LOVE IT

Se lägenheten HÄR!!!



Girls


Efter skolan idag så blev det tjejmiddag hos Anki i Hornstull! Supergod sallad som tjejerna hade plockat ihop:P


To cool for school



Så här intresserad och koncentrerad är man på lektionerna;)


Travel with style!





Superfina namntaggar till Resväskan och Passfodral till Passet:) från Ordning och Reda, de finns i massa olika färger!! (själv har jag ett guldigt som jag köpte i USA för någar år sedan :)


@school

Usch Anestesi kursen börjar idag! :S Hoppas att det går bra, förutom det så ska vi börja med examensarbetet den här veckan :S Vi har inte kommit på något än men förhoppnigsvis så gör vi det idag! Så här mycket får vi gjort i skolan :P haha (nej, vi är faktiskt grymma men lite kul måste man få ha;)



Promenad

Ikväll har jag och mammsen tagit en långpromenad runt halv Södermalm! :) superskönt väder och skönt att komma ut efter en dag innomhus med massa springande och stress!!! men i övrigt en bra dag och ett bra slut på den:)

Solnedgång på Södermalm ♥


Ordning och Reda

En av mina nya favoritbutiker är Ordnig och Reda! :) Jättefina, smarta och enfärgade skrivbordssaker som ex böcker, pennor, datafodral, pennskrin, nyckelringar, födelsedagskort etc.
Nu senast när jag var där inne köpte jag två superfina nyckelringar till mina nycklar! Det förgyller vardagen lite!!! Köpte en grön namntagg till älsklings väska också!



29.Augusti.2011

Idag ska jag jobba på kliniken i Fiskis :):) Superkul men lite jobbigt också för det kommer att vara  dubbla tandläkare plus mig och jag kommer säkert få jobba arslet av mig :S hehe Så troligtvis komer jag vara helt slut efter dagen. Ikväll ska jag iaf träffa älskling:) ♥


Blogg+Movie

Jag och Maddis sitter just nu framför varsin dator och bloggar samtidigt som vi kollar på "get smart" haha skit rolig film;) ska snart hoppa i säng för imorgon så ska jag jobba!!

Köksmöbler

Snygga köksmöbler från mio :):) Gillar det runda bordet!!

Helgen!

I lördags va jag ganska så bakis :P haha (lite mycket rödvin kanske, men värt vartenda klunk). Endå så lyckades mamma dra med mig på en promenix på eftermiddagen och vi gick och kollade på en jätte loppis på Södermalm! :) Tillmiddag sen blev det KRABBA!!! älskar, så himmla gott:P

Idag så åkte jag till älsklings lägenhet, vi städade, plockade undan och sedan så kom mäklaren och sen va det visningsdags! :) det gick förhoppningsvis bra och imorgon är det en visning till sen så hoppas vi att lägenheten får en ny lycklig ägare!!! Under visningen så gick jag och älskling ut och åt på bästastade Hamburger Prinsen, supergoda hammburgare och så mycket mat :P haha


Haha erkänn att det ser himmla gott ut!?


Yesterday

Igår blev det jättegod middag hos Dannie, hemmagjorda pannbiffar, gräddsås och potatismos:P och sen en hel del rödvin (japp, huvudvärk idag)!!!



Fick massa produkter av Dannie från Redken, Matrix och Biotherm:) Så jag kan prova på dem, Like alot! Några olika shampo och balsam som jag ska testa, mousse, glansspray, hårinpackning etc.
Så nu ska jag prova allihoppa och få jättefint hår:):)


Friday!!!

Hemma hos Dannie nu och vi håller på att laga middag och dricker lite rödvin! Ikväll blir det bara att mjuta av att det är helg :) ikväll blir det Fredagsmys!!! Eventuellt ska vi till frunkan och hem till D!

Hoppas alla har en bra Fredag!



26.Augustii.2011

Imorse va det skola! kände inte alls för det eftersom jag legat och hostat hela natten men tog mig upp iaf och dagen gick snabbt.. sen direkt från skolan åkte jag och jobbade på Lidingö!! barnen va super aktiva men bråkade inte iaf!!!

host host ha ha

Haft en ganska så bra dag i skolan:) hostat mycket men samtidigt skrattat mycket :) haha iaf over all en bra dag!


Pageant- superstar!!


Live, Love, Laugh

Idag är det löööööning! :):):)


24.Augusti.2011

Mått lite bättre idag men hostat mycket så halsen är helt slut nu! Lyckades göra lite skolarbete på dagen och jobbade sen på Lidingö!

Blev en sväng till parken med lillkillen eftersom det va så fint väder! :)

Vlogg


Damp!?


Don't feel good

Har varit i skolan idag men känt mig häning och sjuk! :( Ingen bra första dag om man säger så eftersom jag varit trött!! Vill verkligen bli frisk, ikväll ska jag vila för har ont i huvudet nu och imoron har jag självstudier och uppgifter att bgöra sen så ska jag jobba också:S

Dagens roligaste


Det roligaste idag va att Angela somnade och höll på att trilla av stolen!!


Hur man INTE spenderar pengar!

Några tips på hur man inte spenderar några pengar och till och med sparar några slantar nu efter sommaren och precis innan lönen kommer in på kontot:

Har en tävling om vem som kan göra av med minst pengar på 1-2veckor!

• Att inte köpa någonting alls är den billigaste shoppingen!

• "Råka" glömma bankomatkortet hemma! (alltid när du går på krogen iaf;)

• Ät middagar med kompisarna hemma hos någon istället för ute på restaurang! (hemlagat är ändå godast och mysigast)

• Byt kläder med kompisar istället för att köpa nytt! Kolla igenom kläderna längst in i garderoben:P

• Tänk på alla saker och kläder som du redan har hemma! (you can't buy happines;)




Back to school!

Imogon börjar jag skolan igen! sista terminen fast sjukt tråkiga kurser tycker jag:S Det är tur att det bara är ca 7veckor och sen praktik i 8 veckor!!! :) wohooo.. Så nu ska jag gå och lägga mig så jag är pigg imorgon har avrit lite små förkyld idag!

XOXOXO

Vlogg från Amazonas

Vi gjorde en videoblogg med C i Amazonasdjungeln!


En till när vi matar fiskarna!!


Always sunny




Jag och Maddis provade solglasögon i helgen! Gud vad vi passade bra i dem;):P


Pageant

I USA så är det många barn som är med i pageant tävlingar dvs skönhetstävlingar!! För dem är det supermycket förberederlser och träning :) och det är superduktiga allihoppa! Det som är bra är kanske att barnen får en bra erfarenhet i tävlingen, det får självförtroende, lär sig att man förlorar ibland och så blir de vanna att stå inför en publik! Men frågan är om de är dom som vill tävla eller om det är föräldrarna!?

Kolla ungarna!!


22.Augusti.2011

Idag är det tillbaka till vardagen igen!!! Var på mitt första träningspass, guuud vad jobbigt det va :S haha Snart ska jag ner till emmanus och lämna lite kläder till afrika och sen ska jag ner med lite saker i källaren! Skönt med en ganska så lugn dag:)


Tacos

Godaste bakis lunchen! :) Jag älskar tacos så himmla gott!!!


Födelsedagsfest

Igår fyllde Ds kompis Östlund år! Det blev middag med lasagne, dricka, kortspel:) Vi köpte finnsaste presenten till honom som var läppglans, rosa strumpor, rosa och glittringt nagelack och pedikur sätt;) haha







Superrolig kväll! vid tolv-tiden så drog nägra ut på krogen och några åkte hem:P
(jag och Maddis drog hem och sov!;)


B-day party tonight

Ikväll så ska vi fira Ds kompis som fyller 23år! :) wooohooo faktiskt sugen på lite party ikväll!!!

Fjärilshuset

Idag så har jag, Madde och C varit på Fjärilshuset i Hagaparken! det hade små fåglar utan vingar som sprang runt, öglor, giftgrodor, några nemo, papegojor, jättefiskar, massor med fjärilar och pupor!!! Och regnskog såklart;)








Efter så fikade vi jättemaräng och kokosboll! :)


Regn


Sweet

Eftersom jag va så duktig idag och jobbade hårt med skolarbetet så köpte jag en supersöt brick! :)

Superfin! Vet inte riktigt vad man kan ha den till :S Någon som har ett förslag?



woho

Nu är jag klar med veckans skolarbete! man är verkligen inte inne i skolan efter sommarlovet :( men nu är det klart och jag gjorde mitt bästa så det kan inte bli så mycket bättre! :)

Nu ska jag gå ut en sväng och senare ikväll ska jag sitta barnvakt på Lidingö!



Can't Sleep

Åhh typiskt!! jag kan INTE sova.. jag är inte ett dugg trött :( Jag som verkligen behöver sova!! Delar rum med Maddis (eftersom moster är här) och hon ligger redan och snussar helt skönt!

Jag ogillar att ligga och vrida mig i timmar i sängen!


God natt!?

18.Augusti.2011

Pluggat världens tråkigaste kurs idag:( känns som om jag aldrig blir klar med uppgifterna och imorgon är sista dagen och jag kommer behöva rå plugga!!! Idag på eftermiddagen så va jag på Lidingö passade barn. Gick helt ok men jag har varit super trött idag, så det va jobbigt att passa dem även om de va snälla idag:S haha

Jag och J gjorde puzzel eller mest han, han är så stor nu så han kan helt själv! ;) snyggt va!?


Tjejmys




♥♥♥


Onsdagsmiddag

Igår efter fotograferigen i Ds lägenhet (som jag hoppas gick bra:) Så mötte jag bästa Anki och Lovisa i Fruängen centrum! Vi gick och handlade mat och sen gick vi hem till lovisas fina lägenhet och lagade Fajitas:P Supergod mat, drack två flaskor vin och så kollade vi lite på Bridesmaids! Bra onsdagskväll helt enkelt!


17.Augusti.2011

Dagens planer:

• Plugga! (jobbar på 6stycken uppgifter som ska in på fredag i organisation och ledarskap)

• Ta en promenad! (måste komma ut lite också, imorgon hade jag tänkt börja med F&S)

• Ta bilder på Ds lägenhet som ska säljas!

• Myskväll med Anki och Lovisa! :)


MYS!

-När man är supermätt så brer man ut sig på golvet och myser lite !!! ;) :P



Släktmiddag

Eftersom moster är här på besök från Las Vegas och min andra moster från dalarna också va i stockholm så gick vi ut och åt med mormor och kusinerna ikväll! :D





Efterråt blev det tårta och mys hemma hos oss! :):):)


In my room

Om man inte känner för att plugga så finns det andra saker man kan sysselsätta sig med ;) :P



Godmorning


Idag ska jag plugga hela dagen hade jag tänkt! :S Inte det roligaste men måste göras.. sen ikväll så ska vi äta middag med hela släkten! :D:D:D



Strawberrys

Idag så va jag en sväng på biblioteket och länade en bok till skolan (så länge sedan jag lånade en bok så mitt kort hade av aktiverats, det gör det automatiskt efter 3år!!!) Sen va jag iväg till Lidingö och hämtade för första gången och planerade för resten av terminen! Kommer bli mycket jobb ca 3gånger i veckan!!
När jag kom hem va jag helt slut och vi åt supergoda jordgubbar med mina mostrar:P


15.Augusti.2011

Så va typ sommaren slut då! :( Den här veckan ska jag börja lite smått med skolan och ta igen lite uppgifter i skolan som jag missade när jag va i Grekland! FUN :S Organisation och ledarskap så det är faktikst inte så kul!

Sen får vi se vad mer för kul som händer i veckan!

XOXO

Lördagsmys

Hade tänkt stanna på landet till Söndag men på Lördagen blev det hemgång och sen på kvällen så blev det Lördagsmys med snacks och passionata drink framför filmen "bad teatcher" (superrolig!!!)




Slappat

De senaste dagarna har jag varit på landet, slappat, fiskat!!! :) Det var däremot nere till 10C på kvällen! KALT!



Makeover: Soffbord

Kolla vad snyggt ett soffbord kan bli med lite slipning, grundmålning och vit färg! :)
Bra sysselsättning på landet!

Före:


Efter:



landet

Sista arbetsdagen avklarad!:) Så nu blir det landet eftersom det är Ds sista semester vecka!!!

Bilder från sist när vi va på landet! Lillebror snorklade runt sjön! :)



Medans Lillebror (och peter) snorklade runt sjön så badade vi! :)


Videoblogg





work

Typ sista dagen jag jobbar på kliniken i sommar iaf! :) (nästa vecka så drar skolan smått igång med lite uppgifter) Känns lite tråkigt att jag inte ska va i fiskis så mkt längre man samtidigt skönt att komma tillbaka till den riktiga vardagen! typ.. skola, barnbassning, läxor, träning etc.

Ikväll blir det antingen Stockholm Fashion eller så hoppar jag det och drar ut till landet några sista dagar innan vardagen drar igång igen! will see...

XOXO

Birthday!

Idag fyllde Clara 10år!!! gud vad tiden gått fort.. kommer ihåg när hon föddes och jag bara va 13år:D Älskar den tjejen supermycket och idag hade vi överraskningsmiddag på Esperia Resturang på Södermalm! haha hon trodde att hon skulle äta med sin familjen men när hon kom in till restaurangen så stod vi där! Hon blev superöverraskad, maten va jätte god och sedan gick vi hem till oss och åt tårta:D (och fixade naglarna) Superlyckad kväll!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA CLARA!

- Tomas Sabo armband och berlock i present av oss!






Svanar

I helgen på Ägnsö så fanns det en svan familj som simmade mellan båtarna och tiggde mat! :) Supersöta men lite mycke tiggande!!! haha







Klocka


Fick en superfin biolage klocka av Dannie i helgen!! LIKE *


Haga Parken

Idag har jag cyklat med familjen till haga Parken där vi mötte mormor och åt lunch! :D


-Grinden till Victoria och Daniels slott! ;)


9.Augusti.2011

HAde tänkt åka ut till landet men stannar i stan eftersom jag ändå ska jobba på Torsdag och släkten är här och jag ska fixa lite saker med b.l.a. lämna in lapp på banken, handla lite på apoteket, tvätta, förbereda för skolan som tydligen börjar nästa vecka;) och bara ta det lugnt i stan!


Sexigt värre!

Igår åt vi jordgubbar, hallon och grädde när jag kom hem eftersom släkten va på besök! Vi spelade in en sexig videoblogg;):D haha


Måndags middag

Idag efter jobbet möte jag tjejerna i stan och det blev middag och vin på Fridays:) Supermysigt med mycket skratt! ♥



-Quesedilla :P


8.Augusti.2011

Måste bara säga att idag så va mamma patient på min klinik! :) haha superkul!

Smink

I bland måste man investera i lite bra smink! :) När min moster kom från Las Vegas igår så köpte hon med lite smink som jag behövde! Foundation, ögonskuggor, rough, penslar och Clinique kräm! :D




one week left

Sista veckan som jag jobbar.. den här veckan Måndag+Torsdag!!! gud vad sjukt snabbt den här sommaren har gått :S


Båt tur

Helt slut efter helgen men det har verkligen varit en upplevelse! :) Vi åkte ut till Ängsö på vägen gick motorn sönder så vi bogserades sista biten, sedan så solade, fiskade mört, åt gott spelade kort etc. Supermysigt! Sedan seglade vi hem eftersom motorn inte fungerade (de fixade den på lördagen men den blev överhettad) Jag har aldrig seglat förut så jag tyckte det va superkul! :) sista biten hem blev vi boxerade hem också eftersom det inte gick att segla där :D haha




- Brödbåten! som vi köpte bullar av :P

- Kallt bad!


-Supergod lunch i brunnen på båten!

- Kvällsdrink!!!

Segling i Skärgården

Nu åker jag och D ut till ägnö i skärgården och seglar med dannie Och Micke! Det kommer blir supernajs, jag har aldrig seglat förut hehe och vi blir ute till söndag:)

I LOVE YOU ♥


Bye bye

Bye bye stockholm and off to landet igen! :P haha måste älska det stället ;) Ciao!!!




Sommar

Perfekt avslut på en jobbadag! :P


Old times

Idag efter jobbet som för övrigt gick väldigt bra så mötte jag Anki och Lovisa och vi drack kaffe, rödvin och kollade på gammla bilder och resor från gymnasietiden och när vi va 18:) haha superkul!!!






XOXO

Kuddar

Nya superfina kuddafodral på HM home för mellan 99-149kr!





3.Augusti.2011

God morgon sunshines! eller jag är ingen solstråle trött som en jag vet inte vad men hoppas allt jag blir piggare av massa kaffe:P det är bara stå ut idag sen är jag ledig igen!

Iaf idag efter jobbet så ska jag hitta på något kul!! :D

TTLY

2.Augusti.2011

Blev en stressig och jobbig dag.. renoveringen va inte klar och alla va typ sena! :( Superjobbigt! Det va sista dagen i dag som jag jobbade i Nacka. Nu ska jag jobba i Fiskis imorgon och nästa vecka! Faktiskt ganska så skönt, gillar fiskis lite bättre! ;) hehe

Efter jobbet så åt jag middag med Linn i Sickla och truttade runt i lite affärer! :) Supermysigt och det är super REA nu också så kanske  får ta en sväng på torsdag innan jag åker till landet!

xoxo

- Favorit lunch på Sandys!


...


Hmm.. ???

Good Morning

Är inne i stan till torsdag och två troligtvis långa, stressiga och jobbiga jobbdagar väntar! :S iaf.. hoppas att det går bra och att dagarna går snabbt! Efter jobbet idag ska jag hem till Linn som jag inte träffat på evigheter :)

XOXO


Makeover: Pall

Man måste ju sysselsätta sig på landet! jag och älskling har ägnat oss åt makeovers på lite gammla möbler! Superkul är det och snyggt blir det:) Mitt första projekt va den här pallen:

Före:


Efter:



JÄTTE ABBORRE

Vi la ut ett fiskenät utanför våran brygga på landet! (vi försöker fiska mycket för att vi har för mycket och de äter upp våra kräftor) Vi trodde att nätet skulle va tomt efter att vi dragit upp nätet men vi fick en jätte Abborre som vägde 1kg!! Shit trodde inte att det fanns så stora fiskar i våran lilla pöl! ;)



Hann hade nog ätit många kräftor i sina dar! ;)

Bilder från Fiskefesten

Tipspromenad!




Lotter!!!


Knytkalas!!! (som vanligt hade vi våra lyxiga räkmakor:P)



Senare på kvällen blev det party, vi dansade loss och buggade! :) haha

Victoria

LiveLoveLaugh

RSS 2.0